- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.521
1,5 saat için verir muhtemelen istanbul trafiğinde en az bu kadar saat mutlaka kalıyosun sonuçta. benim 5. gün çıktı alçım[/QUOTE
yani dimi :) peki bantı yapıştırdıktan sonra bant çıkana kadar görmessi gerekiyo mu o arada[/QUOTE
9. gün bantı değiştirip kontrollerini yapıyor yani görüşmek zorundasın, ben 10. gün yola çıktım 15. gün bantımı kendim çıkardım
o zaman gidiş geliş yapılabilir ameliyattan sonra toplama 2 kere gdiyosun sağol. ne hissettin çıkardığında beğendin mi :) gerçi bantlıyken de belli oluyodur şekli
o zaman gidiş geliş yapılabilir ameliyattan sonra toplama 2 kere gdiyosun sağol. ne hissettin çıkardığında beğendin mi :) gerçi bantlıyken de belli oluyodur şekli
herkes bantlıyken bile belli olduğunu söylüyor ama bence belli falan olmuyor hatta emre bey 9. gün bantı çıkarıp burnumu gösterdiğinde hiç beğenmemiştim çünkü patates gibiydi çok şişti 15. gün bantlarımı çıkardığımda eh işte fena değil dedim. emre beyin yaptığı burunların özelliği gittikçe güzelleşen burunlar :)) ben ince derili olduğum halde şişlerim 40. günden sonra inmeye başladı ki hala çok şiş gitikçe küçülüyor ben seviyorum yani nazar değmesin :) kısacası ilk gördüğünde beğenmezsen falan üzülme gittikçe güzelleşecek, ne zaman ameliyatın?
herkes bantlıyken bile belli olduğunu söylüyor ama bence belli falan olmuyor hatta emre bey 9. gün bantı çıkarıp burnumu gösterdiğinde hiç beğenmemiştim çünkü patates gibiydi çok şişti 15. gün bantlarımı çıkardığımda eh işte fena değil dedim. emre beyin yaptığı burunların özelliği gittikçe güzelleşen burunlar :)) ben ince derili olduğum halde şişlerim 40. günden sonra inmeye başladı ki hala çok şiş gitikçe küçülüyor ben seviyorum yani nazar değmesin :) kısacası ilk gördüğünde beğenmezsen falan üzülme gittikçe güzelleşecek, ne zaman ameliyatın?
mayıs sonunda zaman geçmek bilmiyo :) bir an önce olsun bitsin istiyorum. şekline nasıl karar verdin albümün yoktu dimi
Revizyon için sizce hangi doktor Emre İlhan mı Naci Çelik mi ?
Arkadaşlar çene büyütme için okumaya başladığım yorumlardan sonra Emre İlhan beyle görüşmeye karar verdim ve ilk görüşmeyi yaptım. Bana asıl sorunun burunda olduğunu söyledi. Çeneyle birlikte burun yapılmalı dedi. Burnumdaki deviasyon nedeniyle uykuda zaman zaman sorunlar yaşıyorum zaten. Açıkcası bu durum benim işime geldi bu sayede insanlara söyleyecek bahaneniz oluyor. İçerden düzeltme yapılırken dışarıdan da düzeltme yapılacak.Eşim daha önce çene için tamam demişti ama şimdi olmaz diyor. Burnum içinde dışarıdanda müdahele gerek yok diyor. Onu ikna etmek için biraz uğraşmam gerekecek. Benim yüzüm minyon olduğu için yaşımı hiç göstermediğim söyleniyor. (Buna Emre bey dahil ) Eşim eğer çeneyle oynatırsan büyük kart bir suratın olur diyip beni korkutuyor. Yağ enjeksiyonu yaptırsan acaba nasıl olur. Ayrıca armine85 arkadaşımın yaşadığı deneyimlerde beni oldukça düşündürüyor.
26 Mart da tasarım için Emre bey'le görüşmeye gidiyorum ve 12 Nisanda ameliyatım var. Her şey çok hızlı gelişti. Çok heycanlı bir sürece girdim. Herkese sevgiler
merhaba bensenben ben de yakın zaman da burun amaeliyatı olacagım özellikle uyurken nefes almakta zorlanıyorum ve sekil bozuklugu da var biraz. ben kücükken düştüm ve bunun sonucunda cenem normale göre fazla gelişmedi kücükken cene ameliyatı oldum fakat hiç basarılı bir operasyon degildi simdi burun ameliyatı için ceneme de yag enjekte edilmesi gerek ikisini bir olacagım fakat doktor konusunda kafam cok karısık daha önce de basarısız bir operasyon gecirdiğim için. sanırım sen ameliyat oldun eger olduysan simdi nasıl memnun musun yardımcı olursan gercekten cok sevinirim:)
arkadaşlar ben 25. gün önce emre beye amelıyat oldum... şuan grip oluyorum sanırımm burun akıntısı ve hapsırma var ... acaba asırı hapsırma burnuma zarar verır mi? ve ilaç alsam mı acaba ? yardım lütfenn...
arkadaşlar ben 25. gün önce emre beye amelıyat oldum... şuan grip oluyorum sanırımm burun akıntısı ve hapsırma var ... acaba asırı hapsırma burnuma zarar verır mi? ve ilaç alsam mı acaba ? yardım lütfenn...
ben ameliyatımın ertesi günü hapşırmaya başladım hiç sorun olmadı, 1. ayımı doldurmadan da soğuk algınlığı yaşamıştım ve ilaçta kullanmıştım. senin emre beyle görüşme ihtimalin varsa daha iyi tabi ama korkma 25 gün olmuş artık
bende ameliyat olmak istiyorum ama sonrasindaki surecten korkuyorum.cok agri oluyormu
bende ameliyat olmak istiyorum ama sonrasindaki surecten korkuyorum.cok agri oluyormu
Yok ya öyle korkulacak ağrılar yok bence deger zaten yaptırmaya
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?