emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

merhaba bensenben ben de yakın zaman da burun amaeliyatı olacagım özellikle uyurken nefes almakta zorlanıyorum ve sekil bozuklugu da var biraz. ben kücükken düştüm ve bunun sonucunda cenem normale göre fazla gelişmedi kücükken cene ameliyatı oldum fakat hiç basarılı bir operasyon degildi simdi burun ameliyatı için ceneme de yag enjekte edilmesi gerek ikisini bir olacagım fakat doktor konusunda kafam cok karısık daha önce de basarısız bir operasyon gecirdiğim için. sanırım sen ameliyat oldun eger olduysan simdi nasıl memnun musun yardımcı olursan gercekten cok sevinirim:)

Canım bak ben sana mutlaka ısrarla emre ilhanı öneriyorum
Hele nefes sorunun varsa özellikle ona gitmelisin
Ben suan fırtına gibi nefes alıp veriyorum :) onun sayesinde nefes almanın tam olarak
Ne olduğunu öğrendim hatta kardeşime diyorum fazla nefes almaktan ölebilirim emre beyy bu konuda cok başarılı
Ve kim gördüyse şekil itibariyle cok dogal diyor bende demiyorum artık yapılı die yani mutlaka git pişman
Olmazsın bende saga dönüp uyurken nefes almakta zorlanıyordum şimdi cok rahatım ve amelliyat olalı 1.5 ay oldu :)

arkadaşlar ben 25. gün önce emre beye amelıyat oldum... şuan grip oluyorum sanırımm burun akıntısı ve hapsırma var ... acaba asırı hapsırma burnuma zarar verır mi? ve ilaç alsam mı acaba ? yardım lütfenn...

Gecmis olsun hapşuruğun geldiginde ağzından hapşur ben öyle yapıyorum

Agizdan hapsirirsan hicbisey olmaz :) burnundan hapsirma ama 25 gun olmus bisey olmaz ama yinede tedbr olsun:) ilac konusunda da emre beye danisin kbb kendisi muayne eder sizi belki 25 gun olmus cok yeni danisarak ilac kullanmanizi tavsiye ederim cok gecmis olsun.

ben ameliyatımın ertesi günü hapşırmaya başladım hiç sorun olmadı, 1. ayımı doldurmadan da soğuk algınlığı yaşamıştım ve ilaçta kullanmıştım. senin emre beyle görüşme ihtimalin varsa daha iyi tabi ama korkma 25 gün olmuş artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…