- 21 Temmuz 2011
- 1.147
- 28
- 113
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.501
ben emre beyle bir keere görüştüm bana hiç öyle birsey demedı ama emre beyın bu konuda cok hassas oldugunu biliyorum. ben gercekten cok ama cok istıyorum ama korku insanın elınde olan birsey değil ki. ben yoksa hayatımda en cok istedıgım şeyi neden ertelim ki. tek sorunum korku onun dışında bi sorun yok. Emre beye güvenim sonsuz ve kendısını takdır edıyorum. amelıyat kelimesi bile insanı ürpertır. tek sorun bende korku
hayır canım ben nasıl olur diye hiç düşünmüyorum cunkı emre beyın o konuda kusursuz oldugundan emınım. emre beye zaten ben narkozdan cok korkuyorum benı odada bayıltın falan demiştim. zaten emre bey benımle knştugunda o anda hadı yat surda senı amelıyat edıcem dese zerre korkmam kendısınede sölemiştim zaten bunu.ama araya zaman girdi ya gene korkularım yenilendi. tek korkum amelıyat narkoz vs bunlar cnmEger tek korkun ameliyat narkoz falansa o konuyu sorun yapmaz zaten seninle konusur rahatlarsin ben nasil olur falan diye endiseleniyorsun sandim:)
hayır canım ben nasıl olur diye hiç düşünmüyorum cunkı emre beyın o konuda kusursuz oldugundan emınım. emre beye zaten ben narkozdan cok korkuyorum benı odada bayıltın falan demiştim. zaten emre bey benımle knştugunda o anda hadı yat surda senı amelıyat edıcem dese zerre korkmam kendısınede sölemiştim zaten bunu.ama araya zaman girdi ya gene korkularım yenilendi. tek korkum amelıyat narkoz vs bunlar cnm
Canim onlardan korkmayan yoktur zaten ben ameliyathanede bile kacsammi diye dusunmustum :) 1 saniye gibi geciyor hic anlamiyosum agri sizi yok o yuzden senin araya cok zaman sokmadan ameliyat olman lazim araya zaman girince korkman cok normal ameliyata kadar arayi cok acma o zaman en onemlisi doktoruna guvenmen gerisi hallolur.
Canim onlardan korkmayan yoktur zaten ben ameliyathanede bile kacsammi diye dusunmustum :) 1 saniye gibi geciyor hic anlamiyosum agri sizi yok o yuzden senin araya cok zaman sokmadan ameliyat olman lazim araya zaman girince korkman cok normal ameliyata kadar arayi cok acma o zaman en onemlisi doktoruna guvenmen gerisi hallolur.
oda da beni annemlerın yanında bayıltsalar olmaz mı? amelıyathaneyı görmesem cok iyi olur
bu durum daha korkunçmuş :) ayy bak korktum şimdi caymaktan. ben amelıyat olmayı inan cok ama cok istiyorum tek sorunum ameliyattan korkmak . caymamın nedenı korkumla ilgili olur. yoksa benım emre beye güvenim sonsuz
ya arkadaşlar benım 21. günüm burnumdan kan pıhtıları gelıyo hala emre bey e sordum normal dıyo ya sizdede olmusmuyduu amelıyat sonrası hıc kanamam falan olmadıı amelıyat sonrasıda komplıkasyon olmadı fakat şimdi kan pıhtısı görünce şaşrdım birde 21. günde hala okyanus suyu kullanıyorum ne zmana kadr kullanmam lazım acaba yardım please...
Ameliyattan korkmaya gerek yok bana dediler cesaret iğnesi yapalım
Bende istemedim doğuştan var bende cesaret,gerek yok hem farklı oluyor
:) kolay kolay ameliyathane görmüyorum gormuş olduk böylecetam çılgınım vallahi :)
Zence demek amelita günü aldın çok sevindim senn adına korkulacak hiçbirşey yok olda kurtul zaman boşa geçiyo yaza güzel bir burunla gir salına salı gezersin artık
Demek tek deli ben değilmişim çocuklar beni ameliyat haneye götürürken testere 4 filminin devamınımı çekeceğiz diye güle oynaya gittim. hatta amleiyathaneyi görmek istedim. Emre bey ne yapacaksın kzı delimisn dedi bende görmem lazım temizmi aletler diye bide iğrnayi vurdular uyumamak için mucadele ediyorum. Sonra emre bey geldi kız yat napıcaz aletleri dei temiz oldukalrını merak ediyorum dedim deli cesareti var dedi baktım ve sonrasını hatılamıyorum uyumuşum kendime geldiğimde başımda bir hemşire bana sesleniyo :):)
kızlar bişey sorucam ameliyattan sonra sargılar alçı falan çıkana kadar sanırım 5. veya 6. günmüş o güne kadar doktora görünmek gerekiyo mu ben ameliyattan sonra 5 6 gün istanbulda kalamam gidip alçının çıkacağı gün gelmeyi düşünüyorum olur mu yoksa dr ille görmek istiyo mu
hayır görüşmek istemiyo ama bana 9. güne kadar yolculuk yapma izni vermedi hatta çok fazla hareket etmemelisin çünkü kanama riskinin olduğu bir dönem
tşkkürler 1,5 saatlik falan bi yolculuk buna izin verir inşallah yoksa kalacak yer sıkıntı benim için kaçıncı günde aldı alçını
1,5 saat için verir muhtemelen istanbul trafiğinde en az bu kadar saat mutlaka kalıyosun sonuçta. benim 5. gün çıktı alçım[/QUOTE
yani dimi :) peki bantı yapıştırdıktan sonra bant çıkana kadar görmessi gerekiyo mu o arada
1,5 saat için verir muhtemelen istanbul trafiğinde en az bu kadar saat mutlaka kalıyosun sonuçta. benim 5. gün çıktı alçım[/QUOTE
yani dimi :) peki bantı yapıştırdıktan sonra bant çıkana kadar görmessi gerekiyo mu o arada[/QUOTE
9. gün bantı değiştirip kontrollerini yapıyor yani görüşmek zorundasın, ben 10. gün yola çıktım 15. gün bantımı kendim çıkardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?