emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Eger tek korkun ameliyat narkoz falansa o konuyu sorun yapmaz zaten seninle konusur rahatlarsin ben nasil olur falan diye endiseleniyorsun sandim:)

Eger tek korkun ameliyat narkoz falansa o konuyu sorun yapmaz zaten seninle konusur rahatlarsin ben nasil olur falan diye endiseleniyorsun sandim:)
hayır canım ben nasıl olur diye hiç düşünmüyorum cunkı emre beyın o konuda kusursuz oldugundan emınım. emre beye zaten ben narkozdan cok korkuyorum benı odada bayıltın falan demiştim. zaten emre bey benımle knştugunda o anda hadı yat surda senı amelıyat edıcem dese zerre korkmam kendısınede sölemiştim zaten bunu.ama araya zaman girdi ya gene korkularım yenilendi. tek korkum amelıyat narkoz vs bunlar cnm

Canim onlardan korkmayan yoktur zaten ben ameliyathanede bile kacsammi diye dusunmustum :) 1 saniye gibi geciyor hic anlamiyosum agri sizi yok o yuzden senin araya cok zaman sokmadan ameliyat olman lazim araya zaman girince korkman cok normal ameliyata kadar arayi cok acma o zaman en onemlisi doktoruna guvenmen gerisi hallolur.

ya arkadaşlar benım 21. günüm burnumdan kan pıhtıları gelıyo hala emre bey e sordum normal dıyo ya sizdede olmusmuyduu amelıyat sonrası hıc kanamam falan olmadıı amelıyat sonrasıda komplıkasyon olmadı fakat şimdi kan pıhtısı görünce şaşrdım birde 21. günde hala okyanus suyu kullanıyorum ne zmana kadr kullanmam lazım acaba yardım please...

bende o yuzden görüşmelerımı amelıyatıma yakın zamanlarda sık yapmak istiyorum kı korkumu yenebileyim

oda da beni annemlerın yanında bayıltsalar olmaz mı? amelıyathaneyı görmesem cok iyi olur

oda da beni annemlerın yanında bayıltsalar olmaz mı? amelıyathaneyı görmesem cok iyi olur

Odada igne yapiyolar merak etme annem ameliyathaneyi hic hatirlamiyor kardesim yarim yamalak hatirliyor gule oynaya girmisti o ignenin etkisiyle:) ama ben igne yapildiktan 1 saat sonra ameliyata alindim bi aksilik olmustu ameliyathanede o yuzden odada uyudum ignenin etkisiyle:) bi uyandim annem eyvah uyandi dio:) meger ben odada mayismisim sacma sapan konusmusum hatirlamiyorum hic oyle etkili igne :) ama bendeki etkisi ameliyathaneye kadar gecti gayet bilincim acik gittim nasil cesaretse :) ameliyat aletlerini bile gordum hepsini hatirliyorum:) hatta anestzi doktoruna bilincim acik yanimda bisey konusmayin korkar kacarim demistim:)) bende talihsizlik oldu annemle kardesimde olmadi o yuzden merak etme cesaret gelio igneden sonra hatirlamiyosum cogu seyi:) baska bir ameliyat daha oldum ben saglik acisindan estetik degil:) ki baya agrili sancili bir ameliyatti cok korkuyodum onda ignenin etkisini gordum uyumadigim icin odada dans etmisim ameliyathaneye kahkaha atarak girmisim gorusuruz anne cikinca demisim hic birini hatirlamiyorum:)) merak etme sen yani tek korkun o olsun emre bey o konuda sana daha hassas davranacaktir:)

Ameliyattan korkmaya gerek yok bana dediler cesaret iğnesi yapalım
Bende istemedim doğuştan var bende cesaret,gerek yok hem farklı oluyor
:) kolay kolay ameliyathane görmüyorum gormuş olduk böylece tam çılgınım vallahi :)

bu durum daha korkunçmuş :) ayy bak korktum şimdi caymaktan. ben amelıyat olmayı inan cok ama cok istiyorum tek sorunum ameliyattan korkmak . caymamın nedenı korkumla ilgili olur. yoksa benım emre beye güvenim sonsuz

Zence demek amelita günü aldın çok sevindim senn adına korkulacak hiçbirşey yok olda kurtul zaman boşa geçiyo yaza güzel bir burunla gir salına salı gezersin artık

Bir aya kadar hafif kanamalar normal benim 42.günüm sprey kullanmayı 1. ayda kestim doktorum devam edebilirsin tıkandığında dedi şükür gerek kalmadı. Benimde geniz akıntım oluyordu çok afedersin kanlı balgam çıkarıyodum buda nefes borusunun temizlenmesini sağlıyor. Anlıcan spreye devam korkulacak bişey yok

Demek tek deli ben değilmişim çocuklar beni ameliyat haneye götürürken testere 4 filminin devamınımı çekeceğiz diye güle oynaya gittim. hatta amleiyathaneyi görmek istedim. Emre bey ne yapacaksın kzı delimisn dedi bende görmem lazım temizmi aletler diye bide iğrnayi vurdular uyumamak için mucadele ediyorum. Sonra emre bey geldi kız yat napıcaz aletleri dei temiz oldukalrını merak ediyorum dedim deli cesareti var dedi baktım ve sonrasını hatılamıyorum uyumuşum kendime geldiğimde başımda bir hemşire bana sesleniyo :):)

arkadaşlar benim neredeyse 50 gün oldu hala burnumun üstünde kızarıklık ve soyulmalar var sanki burnumun üstüne uhu sürmüşüm gibi normal mi, sizde de olmuş muydu? tam diyorum temizlendi geçti 2 gün sonra tekrar aynı olay

kızlar bişey sorucam ameliyattan sonra sargılar alçı falan çıkana kadar sanırım 5. veya 6. günmüş o güne kadar doktora görünmek gerekiyo mu ben ameliyattan sonra 5 6 gün istanbulda kalamam gidip alçının çıkacağı gün gelmeyi düşünüyorum olur mu yoksa dr ille görmek istiyo mu

Off fena güldüm testere 4 vallahi bende diyorum anne görsen ne aletler vardı insanın amelliyat yapası geliyor
Onları gördükçe :)

hayır görüşmek istemiyo ama bana 9. güne kadar yolculuk yapma izni vermedi hatta çok fazla hareket etmemelisin çünkü kanama riskinin olduğu bir dönem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…