- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.941
Bendeeee istiyooruuuummmm
fiyat herzaman standartmi yoksa ameliyatdan ameliyata degisiyormi, burun estetikde
hadi o zaman bekleme hemen görüşme randevusu al tatlım
Kızlar ameliyattan önce hangi tahlilleri yapıyorlar? ameliyat günümü yoksa ameliyattan öncemi yapıyorlar??
Ameliyat gunu yaptirirsan 1bucuk 2 saat erken gitmen gerekir en iyisi 1 gun once yaptirman :)
HANGİ TAHLİLleri yaptırıyorlar canım? birde emre bey ilk beni ameliyata alıcak saat kaç gibi alıyor
bol sanslar simdiden :) güzek resimlerinizi bekliyoruz ins.:)
Canım benim inan ben de o kadar mutlu oldum ki sizleri gördüğüme.kısmet habersiz görüşmek varmış.o burnu nerde görsem tanırımYarin sabah kardesimin ameliyati var cok heyecanliyiiiizzz :) hem kulak hem burun :) dun emre beyin muaynehanesinde karazeytin ve ayssegull le karsilastik cok tatlilar burunlari da cok guzel fotograflardan daha guzel cok begendimmm:) plan yapsak gorusemeyiz habersiz tesaduf oldu cok da guzel oldu :) yarin ameliyattan sonra yazarim yine :)
İkinize de çok geçmiş olsun.kesinlikle doğru tercih. En kusa zamanda foto bekliyoruz canımslm kızlar biz de iki kardeş emre beye ameliyat olduk. henüz 10 gün geçmesine rağmen burnumuzdan çok memnunuz. Ameliyat olmak isteyenlere kesinlikle emre beyi tavsiye ederiz :)
25 mesaj yazman gerekiyorYaa Ben resimleri nie goremiorum???
İlk ameliyatlar 7 bin.revizyonun durumu kaç kez revizyon geçirdiğifiyat herzaman standartmi yoksa ameliyatdan ameliyata degisiyormi, burun estetikde
saol canım ama sanki yarın olcakmışım gibi yazmışım daha 12 günüm var
Canım benim inan ben de o kadar mutlu oldum ki sizleri gördüğüme.kısmet habersiz görüşmek varmış.o burnu nerde görsem tanırımçok özel bir burun.ve yakından görüncede fotolardakinden bile çok daha güzel olduğuna şahit oldum.sıkmamak îçin kendimi zor tuttum.Emre bey gerçekten kişiye yakışanı biliyor.kusursuz diyebileceğim bir burun maşallah canım.kardeşin zaten emin ellerde.şimdiden geçmiş olsun.
İkinize de çok geçmiş olsun.kesinlikle doğru tercih. En kusa zamanda foto bekliyoruz canım
25 mesaj yazman gerekiyor(
İlk ameliyatlar 7 bin.revizyonun durumu kaç kez revizyon geçirdiği
Fiyat aralığını değiştiriyor maalesef
Emre bey smeliyattan 1 gün önce tahlilletin yapılmasını öneriyor ancak ameliyat günü de tahlilleri yaptırmakta pek sıkıntı yok . Sma ameliyat saatinden daha erken orada olmak zorundasın.ameliyat saatini emre beye sor .6 saat birşey yememen gerekiyor.tahlil olarak kan veriyorsun bir de anestezî uzmanı görüyor seni. Uygunsan ameliyata okey diyor ve iyi uykular:))Kızlar ameliyattan önce hangi tahlilleri yapıyorlar? ameliyat günümü yoksa ameliyattan öncemi yapıyorlar??
:)) heyecanını yendin sanırım sabırsızlıkla ameliyat gününü bekliyorsun . Pek hevesli gördük. Az kalmış senin adına sevindim.ameliyat günüde burdan durumunu paylaş şekerim. Bixi de merak etirmesaol canım ama sanki yarın olcakmışım gibi yazmışım daha 12 günüm var
HANGİ TAHLİLleri yaptırıyorlar canım? birde emre bey ilk beni ameliyata alıcak saat kaç gibi alıyor
Emre bey smeliyattan 1 gün önce tahlilletin yapılmasını öneriyor ancak ameliyat günü de tahlilleri yaptırmakta pek sıkıntı yok . Sma ameliyat saatinden daha erken orada olmak zorundasın.ameliyat saatini emre beye sor .6 saat birşey yememen gerekiyor.tahlil olarak kan veriyorsun bir de anestezî uzmanı görüyor seni. Uygunsan ameliyata okey diyor ve iyi uykular:))
:)) heyecanını yendin sanırım sabırsızlıkla ameliyat gününü bekliyorsun . Pek hevesli gördük. Az kalmış senin adına sevindim.ameliyat günüde burdan durumunu paylaş şekerim. Bixi de merak etirme
hmm ozmn parmagima kuvvet diyeyim artik basinizi ütülicemkusura bakmayin mecburen cekceksiniz beni )
bazen hemen olsamda kurtulsam dıyorum bazen de gereksiz bir korku!!! kaplıyor içimi Allahtan kendimi teselli edebiliyorum bide sen burun zaten uyuşuk oluyor bişi hissetmıyorsun dedın ya iyice moral buldum tatlım :) hiç anestezi almadım sanırım korkum ondan acaba benım bunye nasıl karşılar onu :)
Buna sevindim neticenin iyi olmasina ,bende dusunuorum fakat daha bilgi topluorum ,resimleri gorebilirmiiz??
Hic anestezi almadigin icin korkman normal :) ben de ilk anestezi alacagim zaman nasil korkmustum nasil ayilcam ben diye :) oyle de rahat ayildim ki uykudan uyanir gibi hic benim gibi rahat ayilan gormedim ameliyattan cikar cikmaz videom var gorsen sasirirsin o kadar kendimdeyim o kadar rahat ayildim :) sen de benim gibi olursun belki :) bak kardesim 17 yasinda oldu ameliyatini ki bunyesi guclu degil simdi 18 yasinda yarin 2 ameliyat birden oluyor :) sen hic korkma heyecanla gunu bekle muthis olcak burnun :)
Canım benim inan ben de o kadar mutlu oldum ki sizleri gördüğüme.kısmet habersiz görüşmek varmış.o burnu nerde görsem tanırımçok özel bir burun.ve yakından görüncede fotolardakinden bile çok daha güzel olduğuna şahit oldum.sıkmamak îçin kendimi zor tuttum.Emre bey gerçekten kişiye yakışanı biliyor.kusursuz diyebileceğim bir burun maşallah canım.kardeşin zaten emin ellerde.şimdiden geçmiş olsun.
İkinize de çok geçmiş olsun.kesinlikle doğru tercih. En kusa zamanda foto bekliyoruz canım
25 mesaj yazman gerekiyor(
İlk ameliyatlar 7 bin.revizyonun durumu kaç kez revizyon geçirdiği
Fiyat aralığını değiştiriyor maalesef
Ameliyat olcak burnumun resimlerini paylaşıyorum arkadaşlaar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?