emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Teşekkür ederim bana 3 ay 1 hafta oldu :) Sizede çok geçmiş olsun kısa zamanda çok iyi görünüyorsunuz yüzünüze çok yakıştı :)

Çok nazlıymış kardeşin :) Sargı sarılırken katlanmıştır ne batıcak çok güldüm ya allah iyiliği versin :)

Gunescim aynen oyle cok nazliyiz cok :) kulakdan cok korkuyo o yuzden soru soruyo devamli :) napalim su 3 gunu atlatalim da :) evet canim burnunu kaldirtti bu sefer :) dogal istemisti emre bey de kaldiralim biraz demisti dinlemedi pisman oldu simdi de kaldirtti biraz :) burnundan yana hic sorun yok burnunu sormadi bile hic kulaga odaklanmis :)

Aylincim evet hastane calisanlari cok ilgili demetin elinde buton devamli basiyo biseyler soruyo bikmadilar hala :)) geceden beri ne uyudu ne beni uyuttu sagolsun :) aslinda rahat sayilir ama tetikde devamli ya agrim olursa diye :) onun agrisi olsa sabaha kadar aglar yikar burayi :)) nazli insani tek birakcaksin hastanede aslinda kimseye naz yapamasin diye dedim zaten bi daha ameliyat olursan tek kalcaksin diye:))) ya soylemez olurmuyum ne iltifatlar ediyorum :)) fotograf cok iyiydi dimi :)) burnu cok tatli benimkine benzedi sanki biraz :) benimki daha kalkik tabi ama her goren benzetti sekil olarak bakalim bi bantlar ciksin :) demet de sakinlestirici istemedi ameliyathanenin kapisina gelince aglamaya basladi girmedi iceri emre beyi cagirdi falan emre bey geldi konustular aglama neden agliyosun dedi cok destek oldu sagolsun kulakdan korkuyorum dedi emre bey de anlatti sonra sakinlestirici igne yaptilar ve gitti :) o yuzden sakinlestirici yapilmali mutlaka ameliyathaneye yaklasinca korku basliyor cunku:) tek burun olunca hic boyle yapmamisti kulakdan cok korktu neyseki atlatti az kaldi :) tatile gitmeden haberleselim ayni gune denk getirelim :) sana birazdan foto atarim simdi uyukluyo gibi gozlerini acsin cekicem :)

canım çok geçmş olsun inş biran önce iyileşir onu çok iyi anlıyorum ben daha kötüydüm valla :) mızmızlığın kralını yaptım=) ama cidden kötüydüm yaa o günler geldi şimdi aklıma bi hafta snra bişeyciği kalmaz merk etme

Cok tesekkur ederiz burcucum bunun kadar mizmiz degilsindir eminim hastanede annem vardi gece rahatsizlandi gitti ben baktim demete sabaha kadar uyutmadi sagolsun:) eve geldik 3 saat once evde de ayni:) burnu cok iyi hic agrisi yok sisligi morlugu da cok az ama kulagi sizliyomus sen beni anlamazsin kulagin agrisin da gor diyo ben kizinca :) aman 1 hafta deme emre bey de 1 haftaya cok iyi olursun dedi aglamaya basladi bizimki:) ben de 3 gun de kulagin daha iyi olur dedim sussun diye:)) insallah 3 gunde toparlanir da bide sonrasini cekmiyim:) kulaginizin ustune ne zaman yatmaya basladiniz?

Teşekkür ederim bana 3 ay 1 hafta oldu :) Sizede çok geçmiş olsun kısa zamanda çok iyi görünüyorsunuz yüzünüze çok yakıştı :)
çok sağol canım benim.sen de sıkıntılı günlerini atlatmışsın. çok geçmiş olsun canım.
evde de ne çektiriyordur şimdidün gece nasıl geçti canım.umarım biraz daha iyidir.evde de bir zil yanına koysaydınızsabaha kadar çalar dururdu...iyileşme sürecini bir atlatsın kulağını çekersin ablasıama burnu harika oldu maşallah. onu düşünsün mutlu olsun cadı..
Emre beyle resim çektiğine göre Emre bey yapmış :) baya eski bi foto :)
evt Emre bey yapmış. hatta hayat ağacındaki Sem benzetmesi yapmışsadece burunla bile insanlar çok farklı simalara bürünebiliyor demek.bir daha gidişimizde soralım da bari bakalım bizi kime benzetecek

Canım Emre bey ben ameliyatın ilk gecesi kulağın üstüne yatabilirsin sakıncası olmaz dedi ama ben rahat edip yatamadım. Kulak taş gibi oluyor istesende yatamıyorsun.

Aylincim sorma ya hizmetcisi gibi oldum :)) kiyamiyorum ama napim bugun daha iyi 2.gunu ama toparlandi biraz yuzu biraz sisti ama kulak agrisi azaliyo o zaten onu kotu yapan burun da hic agri sizi yok:) bi iyilessin sorucam bunlarin hepsini:) benim odama aldim ayri yatak koyduk bide orda yatiyo gozumun onunde olsun dedim iyiki almisin yanima gece oyle bi uyumuski kulagindaki sargilari acmis farketmemis bi ara baktigimda yan donmustu ben de karismadim rahat uyuyo demekki diye yarim saat sonra abla diye seslendi lavaboya gidicekmis benim gozler bi acildi naptin diye hahaha o da sasirdi naptim ya dedi hic farketmemis nasil firladim yataktan nasil sardim kulagini bilmiyorum:) emre beyle konustum hemen bisey olmaz sar uyusun dedi bugun gidicez ama bakicak cok yaramaz bizim kiz ya valla su bi kac gun gecse de rahat etsem :)

Canım Emre bey ben ameliyatın ilk gecesi kulağın üstüne yatabilirsin sakıncası olmaz dedi ama ben rahat edip yatamadım. Kulak taş gibi oluyor istesende yatamıyorsun.

Canim o yatti gece ustune biraz emre bey demisti sargilari acana kadar yatabilir cunku sargi bezi kalin ama actiktan sonra bi sure yatamaz dedi:)

bişey sorucam kızlar ;

cumartesi ameliyat olucam ya birkaç gün önceden solaryuma girsem mi acaba bu yazım yalan oldu ozaman dimi denize giremicem havuza falan bronzlaşmak yalan oldu dimi ?
(((

bişey sorucam kızlar ;

cumartesi ameliyat olucam ya birkaç gün önceden solaryuma girsem mi acaba bu yazım yalan oldu ozaman dimi denize giremicem havuza falan bronzlaşmak yalan oldu dimi ?
(((

Darkgirl yazin iptal oldu gibi bisey 6 ya da 8 hafta gunese cikma yasagi var :)

arkadaşlar özel albüm yaptım kardeşimin ameliyat öncesi sonrası fotoları var bakabilirsiniz kendiminkileri ekleyemedim dosya çok büyük diyo

Fotograf makinsyle cekildiyse buyuk geliyor eklenmiyor telefonla cekip eklersen daha iyi olur kardesinin burnu cok guzel olmus degisim cok iyi olmus:) yeni galiba bide oturdukca cok daha guzel olur

yoo telefonla çekildi ama olmadı. tşkkürler kardeşim adına evet 15 gün oldu daha :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…