- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #5.001
yoo telefonla çekildi ama olmadı. tşkkürler kardeşim adına evet 15 gün oldu daha :)
Adres: Bağdat Caddesi, Huzur Apt. No: 342/9 Erenköy / İSTANBUL Telefon: +90 (216) 355 50 05
iyi geceler emre bey ameliyat için muayeneden kaç gün sonra çağırıyor ve nerede ameliyatı gerçekleştiriyor yardımcı olurmusun ?
Canım öncelikle yarın bu numardan muayene için randevu al.yazın çok yoğun programı oluyor emre beyin.asistanı burcu hanım ile görüş sana yardımcı olacaktır.ilk görüşmeni yaptıktan sonra smeliyat gününe karar verirsiniz canım.
çok sağol canım şuan okadar çılgın gibi araştırıyorum ki ne kadar yanlış yapmışım kafamda tek hastane oluşturmakla medipolde düşünüyodum ama bu konuda ne kadar farklı alanında uzman dr varmış sanırım sizde emre beye ameliyat oldunuz sadece bir hastanede mi bu işlemi gerçekleştiriyo altarnatif var mı ist tuzlada oturuyorum onun için sordum
kızlar aranızda öğretmen olan var mı il dışından alınan raporlar geçerli mi bi bilginiz var mı ameliyattan sonra malum rapor alıcaz
Hoşgeldin cnm.ben de kartal da oturuyorum.bence hastane uzaklığını sorun etme.emre bey Liv hospital da yapıyor ameliyatlarını.ama iyikide bu hastane ike anlaşmış .10 numara hastane çalışanlarıda çok ilgili.hiç gidesin gelmeyecek görünce ne demek istediğimi anlayacaksın canım.araştırma tapman iyi önemli ılan doktor seçimin canım.bu konusa Emre beye güvevenebilirsin.ben de 2 ay oldu ameliyat olslı araştırıp tercih yaptım.o yüzden kesinlikle hiç düşünme derim.senin ilk ameliyatın mı olacak canım
evet canım ilk ameliyat olucak normalde acı eşiğim biraz düşüktür ondan erteledim hep şimdi teknikler daha iyi ondan cesaret alıyorum ama gene korkuyorum benim için sonradan 3,5 günlükte çok kötü bi yüzle karşılaşmak bile ürkütüyo o süreç nasıldı yüzün çok şişip morardımı bide ulaşım nasıl oldu kartal ulus arası baya bi mesafe var zor olmuyomu ameliyat sonrası gitmek gece gece soru ombardımanı yaptım mazur gör canım bu süreci bilirsin
yaa kızlar benim 20. günüm ama burnum çok sert ve hissiz sadece burun ucu değil yanları da öyle bu normal mi
Canım çok geçmiş olsun.merak etme sorun yok.benimde 2 ay oldu.aynen dediğin gibi burnum çok sertti.hatta korkuyordum bu sertlikte biri yanlışlıkla çarpsa kesin kırılır diye .ama emin ol zamanla esnekliğini kazanıyor.benim burun kanatlarım normale geldi.öncesinde burnumu bile silemiyordum.şuan öle bir sorunum yok.ancak burunsırtından ucuna kdr olan kısım hala sert.sanırım zamanla esnekliğine kavuşacak.senin ki daha çok yeni canım.sert olması da normal.Emre bey nasılda sağlam burun yapmış dimi:) sağa sola oynatamıyorsun:))) bundan dolayıda his kaybı var.ben ucunu hala hissetmiyorum.daha zmn var anlaşılan cnm merak etme.
Canancımm 20 günlük burnunu bir göreydik.fotoğraf paylaşsana cnm.şiştir şuan ama şeklini az çok belli dder.Emre beyin yaptığı burunlar ilk ayda bile şeklini belli ediyor..
sağol cnm yaa içimi rahatlattın. dokununca da iğrenç bi his oluyo :) şu histen ve sertlikten bi kurtulsam! Şu an şiş sanırım çünkü bantlıyken şekli daha çok hoşuma gidiyodu şimdi pek beğenmiyorum özellikle de öndenama eski halinden çok iyi olduğu kesin. foto eklemeye çalıştım ama boyut büyük diye kabul etmiyo uğraştım bi kaç fotoyla olmadı.
Merhaba kizlar! Herkes iyidir insallah :)
Ben senelerdir burun ameliyat hakkinda arastirma yapiyorum. Daha cok Avustralya da ikamet eden estetik cerahlarla iligi arastirma yaptim cunku ben orda yasiyorum. Ama Turkiye'de yaptirmaya dusunuyorum. TR'ye deki burun cerrahlari daha cok yetenekli ve basarali oldugunu dusunuyorum. Resimlere ve yorumlari baktikca ve okudukca, gun gecktikce buna daha cok inaniyorum.
Emre Ilhan'a yaptirmaya dusunuyorum. Benim burnum kemerli ve cok buyuk
Kemerli ve buyuk burunlu olan arkadaslarimiz varmiydi aramizda ve Emre Ilhan'a yaptiran? Yardimci olursaniz cok ama cok memnun olurum.
Canım benimde bantlar çıktıktan sınra özellikle 15 gün burnum çok şişti.pinokyo gibi kocaman hissediyordum ama öle birşeyki bir anda şişler kayboldu .hala şişlik var tabi ama öle çok bariz değil.emimim kısa sürede seninkisi de inecektir canım merak etme.özelden ben fotolarını alayım canım . Bir de ben deneyim olursa sana atarım tekrar. Hem burnunun güzelleştiğini hep beraber görmüş oluruz:)
neredeyse bir buçuk yıl oldu yeni yeni yumuşamaya başladı burun ucum 20 gün için yorum bile yapmıyorum:))))yaa kızlar benim 20. günüm ama burnum çok sert ve hissiz sadece burun ucu değil yanları da öyle bu normal mi
neredeyse bir buçuk yıl oldu yeni yeni yumuşamaya başladı burun ucum 20 gün için yorum bile yapmıyorum:))))
hadi yaa :) ben hiç konuşmiyim o zaman :)
20. günümde çok iyi hatırlıyorum burnumun şişliği geçmiyo diye yazıyodum etrafa normal böyle düşünmen:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?