emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

sevgicim aynen canım Emre bey gerçekten yakışanı yaptığı için çok doğal duruyor. senin de burnun kesinlikle çok doğal görünüyor canım. evet biraz daha kaldırsak yine yakışır ve yine de güzel dururdu. yüz hatlarında çok güzel bence her türlüsü sana yakışırdı eminim.ben de Emre beyin sözünü dinlemeyenlerdenim. Bak sonra geleceksin kaldır dersin dedi ve haklı çıktı
tabi ki bu halimi seviyorum çok da doğal oldu. ama öle kalkık burunlu eserleri de görünce insanın canı çekiyor
tasarımda kesinlikle Emre beyi dinlemek gerekir.ben bunu bilirim bunu söylerim herkese. çünkü yüz hatlarına uygun olanı ve yakışanı yapıyor. ekstradan bir talep olmasına gerek bırakmıyor." işte bu" dedirttirecek tasarım yapıyor. darısı ameliyat olacaklara

kızlar arastrmakan basım döndü emre bey ne kadara ve hangi teknikle yapıyor cevap verirseniz sevinirim lütfen burnu görmeden fiyat vermiyor demeyin asagı yukarı bi rakam vermenizi çok rica edicem tesekkürler

kızlar arastrmakan basım döndü emre bey ne kadara ve hangi teknikle yapıyor cevap verirseniz sevinirim lütfen burnu görmeden fiyat vermiyor demeyin asagı yukarı bi rakam vermenizi çok rica edicem tesekkürler

Emre bey açık teknik ile ameliyatlarını yapıyor. ilk ameliyat olacaksanız 7 bin. revizyon ise burnu görmesi gerekiyor canım.
sizin ilk ameliyat mı olacak :26:

Emre bey açık teknik ile ameliyatlarını yapıyor. ilk ameliyat olacaksanız 7 bin. revizyon ise burnu görmesi gerekiyor canım.
sizin ilk ameliyat mı olacak :26:

canım benim ilk olacak şu an doktor arastryrm izmirde sayıllırım burdan dr bakıyrm ama insan güvenemyr kolay degil sizlerden cesaret alıyrm ilgn içn teskkrler.

yaa gene ben..:) anlasilan insan ameliyat oldukdan sonra dahada cok vakit geciriyormuss Burda..:) yaa benim dikislerim alinmisti..ama burnumun sol tarafinda dikislerim sallaniyor..kac günüdür..normal mi sizce?

7 gün tamponlarla beraber alindi..ve suan burnum 1 aylik...

Arjin canim onlar kendi duscek benim en son 3 aylik falandi dusmustu:) hersey normal yani merak etme :) sallaniyorsa cok belliyse ucundan gozuken yeri kesebilirsin ipi ama oyle sallanan ip yoksa dokunma :)

Bencede dokunma benim daha 1 hafta olmadı temizlerken düştü mesela bencede gözükenleri kes ama çıkartma bence ama dikkat et iz de kalmasın canım

Bencede dokunma benim daha 1 hafta olmadı temizlerken düştü mesela bencede gözükenleri kes ama çıkartma bence ama dikkat et iz de kalmasın canım

Ben de emre beye oldum hic az kalmadi iz kalmaz ama dikisleriyle oynamasin kardesim burnunu temizlerken dikislerine zarar vermisti sen de dikkat et 1 haftada dusmesi normal degil cunku canim. Emre bey dikislerin bir kismini kendi aliyor bir kismi 2 3 ay icinde dusuyor sen de bi kendi doktoruna danis istersen dikislerinde problem olmasin her doktorun yontemi farklidir ama bana 1 haftada dusmesi cok erken gibi geldi

Kızlar merhaba,

Ameliyatımı 14 Haziran cuma günü oldum...Özellikle şöyle olsun böyle olsun demedim burun tasarımında..Sağlıklı ve estetik olduğu belli olmayan bir burun istedim...

Şuan tam 1 hafta oldu fakat burun deliklerim birbirinden farklı..Emre Bey çok sakin görünüyor bu konuda ama ben çok üzülüyorum

Siz de aynı sorunu yaşadınız mı?

Yardım lütfen :18:

canım öncelikle geçmiş olsun.sakın tedirgin olma. Emre bey sakinse anla ki gerçekten hiç bir sorun yok.aynı sorundan dolayı ben de Emre beye kontrole gitmiştim. biri büyük biri küçük bakın falan diye dedim hep o şekilde kalacak diye korktum tabi. öle olmadığını zamanla gördüm. benim de 2 ay oldu ameliyat olalı. özellikle ilk ayımda burun deliklerim bariz bir şekilde farklıydı. Emre bey dedi şuan şişlikler eşit dağılmadı şiş burnun. şişler indikçe delikler de şeklini alacaktır dedi. aynen canım şişler bayağı bir indikten sonra düzeliyor. ama deliklerin tam eşit olmasını da bekleme. bizler daha önceden burun deliklerimize o kadar dikkat etmediğimizden anlayamadık belki de ancak burun delikleri zaten asimetrik olmazmış. ikisi de farklı. normalde de vücudumuzun sağı ile solu arasında genelde bir fark vardır.eee doğal olarak burunda da aynı şey geçerli.:26 yüzden kendine sakın dert edip üzme. tecrübe ile sabit canım. benim 2. ayım ve normal halini aldı. bence biraz daha zaman var beklemelisin.

çok geçmiş olsun baya zaman geçmiş senin ameliyatının üzerinden....Ben de son derece güvenerek Emre Bey'e emanet ettim burnumu :)

Hiç bir tereddüt yaşamadım ameliyat öncesi şöyle mi olur böyle mi olur diye...Şimdi günlerdir kendimi ve etrafımdakileri yiyiorum burnumun delikleri farklııı diye :S Gerçi hakkaten iki taraf arasında şişlik farklılığı var ve daha çok şiş burnum onun da farkındayım...İnşallah sorunsuz bi şekilde bandajlar da çıkar çok meraktayım şuanda...

çok sağol canım. sakın sakın kendine dert etme . aksine mutlu olman gerekir canım. şuan iyileşme aşamasındasın ya herkes gibi sen de acele ediyorsun. doğal olarak merak da var tabi. şöle mi olacak böle mi olacak diye. ama en son dert edeceğin şey burun deliklerin olsun canım.Emre beyin hiç bir hastasında burun delikleri ile sorun yaşayan hiç bir yorum okumadım.herşeyden önemlisi kendimden biliyorum. aynı sorunla Emre beye başvurdum ve sonuç orta da . gerçekten dediği gibi her şey normale döndü canım.şuandan itibaren de kafana takmanı istemiyorum. güzel olacak burnunu hayal et . inan boşuna üzülmüşüm diyeceksin.
canım ne zaman kontrolün var. alçın çıktı sanırım. bantların da çıkmasına 1 haftan kaldı. ondan sonrada şişler bayağı bir azlıyor. o zaman daha da iyi olacaksın .

Son düzenleme:
çok yeni ameliyatın genelde burnun hangi tarafı çok şişse o tarafın deliği küçük diğer tarafın ona oranla daha büyük oluyo benim ilk iki hafta eşit değildi şuan ikiside eşit nasıl eşitlendi bende anlamadım:)

Dun alci ve tampon cikti pazartesi gunu tekrar gidicem bakalim cok tesekkur ederim bu arada guzel sozler icin icimi rahatlattin :)
Aslinda buyuk kucuk degilde biri daha yassi biri da dik gibi :s ondan endiselendim ben de ama duzelir diyosunuz insallah gecer gider :)

rica ederim canım ne demek:) pazartesi günü bir aksilik olmaz ise ben de gidecem . orada karşılaşırız canım kısmetse.senin foton yok ya ben seni farkedemeyebilirim. ama benim fotoğraflarım açık bakarsan beni tanırsın

Hehe :) etrafa daha dikkatli bakayim o zaman ben umarim gorusuruz pazartesi gunu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…