- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #5.181
emre beyden randevu almak zor mu acaba ? hemen verir mi randevu ? :26:
canım nerede bu deneme sayfası ya? kafayı yiycem
Burun degil dolma bu bendekiiiii
Burun degil dolma bu bendekiiiii
Bak hala konuşuyor :)) 3 haftalık burun fındık kadar olacak hali yok ya. Benim gördüğümde öle dolma falan değil canım.olmadı gerektiği gibi . Senî bu haliyle görenler bîle aaa burnu büyükmüş demezler.biz kendimizi çok inceliyoruz. Ama getçek var ki hala şişlerin var inince sen asıl o zaman göreceksin.her açıdan foto çekmenin zevkine varacaksın:) emre beyin yaptığı burunların hiç biri kocamsn kalmamıştır.her geçen gün mînaklaşıyor .bekliyecez özgecim sabret.
Dolma mi sen benim burnumu gorseydin :) aylincim onceki halini gostermistim sana dimi 2 3 aylik halini nasil kocamandi inanamiyorum baktikca nasil boyle kuculdu diye:) aylin simdiki halini canli gordu fotografdakinden bile daha kibar o yuzden sen hic endise etme benim ilk zamanlarki burnum kadar dolma olamaz :) bide 3 haftalik burun yapma yaaa :) bol bol foto cek 1. Senen dolsun hepsine bak gulceksin o zaman :)
http://www.kadinlarkulubu.com/denem...-doldurmaya-calisiyorum-266.html#post31074665
Anadyfa-Forum test bölümü-deneme sayfası
Buradan ulaşabilirsiniz.kolay gelsin:)))
Zor değilde canım çok yoğun olduğundan randevu tarihini 2-3 ay sonraya verîliyor ama yine de musyenehanesini arayın boş yer oluyor daha da erkene verilir. Asistanı yardımcı olacaktır.aceleniz yoksa şimdiden randevu almanınızı öneririm.
Sen benim tatlı cadımsınYa boyle bile begeniyorum eskisiyle arada daglar var ama gun gectikce sisiyo benimki :) ben de korkuyorum seni de 4 koldan sardim surekli sana soruyorum :)) affet benii :))
acelem var valla. öğretmenim ben okullar açılmadan bu işi halletmem lazımoff..
Dolma mi sen benim burnumu gorseydin :) aylincim onceki halini gostermistim sana dimi 2 3 aylik halini nasil kocamandi inanamiyorum baktikca nasil boyle kuculdu diye:) aylin simdiki halini canli gordu fotografdakinden bile daha kibar o yuzden sen hic endise etme benim ilk zamanlarki burnum kadar dolma olamaz :) bide 3 haftalik burun yapma yaaa :) bol bol foto cek 1. Senen dolsun hepsine bak gulceksin o zaman :)
Ya boyle bile begeniyorum eskisiyle arada daglar var ama gun gectikce sisiyo benimki :) ben de korkuyorum seni de 4 koldan sardim surekli sana soruyorum :)) affet benii :))
Canim kalin derilisin demisti emre bey biraz daha fazla sabretmem lazim herhaldebu arada ben senin burnunu merak ediyorum ama yok albumun (
Kizllaaaaaarrr iyi ki varsinizzz <3
Ben şimdiden ilk ayki burnumu basıl beğenmişim diye gülüyorumkendi kendime:) eskisinden kurtulun a şiş hali bile mutluluk veriyor bizlere.ama dilekcim dedîğin gibi günler geçtikçe çok daha güzelleşiyor.sendeki büyük değişimi gördüm.fotoğraflar bile yanıltmasın.gerçekten çok minik güzel bir burnu var dilekcimin.hele dünki face koyduğun fotoya bittim. Çok güzel olmadı gerektiği gibî çıkmış.canlı canlı gördüğümden bilirîm.
Özgecîm Seneye düğün fotolarını tahmin bile edemiyorum.mükemmel burnunla muhteşem düğün fotoğraflarını sabırsızlıkla bekliyor olucam.o zamana kadar tam şekli oturmuş olacak
HoşgeldinizBen de ameliyat olmak istiyorum, inşallah ileride oluruum.
Sende iyiki varsinnn biz hep birbirimize yardimci oluruz seve sevee :) canim sen bende ekli degilmisin ozel albumum var hemen ekliyorum seeeni:)
Aylincim senin ilk ayki burnun bile cok sis degildi cok guzeldi tabi daha da kibarlasiyo git gide cok guzel:) tesekkur ederim canimmmm ben fotojenik degilim maalesef normalde burnm daha guzel ama mutevazi olamicam o konuda:))) dun face e attigim resmi yarin koycam buraya da :)
Hoşgeldinizilk ameliyatınız mı olacak? Umarım hayırlısıyla siz de olursunuz. Ben 8 yıl boşuna beklemişim diyorum:)
Teşekkürler Dilekciimben de hiç fotojenik değilim olduğu kadarıyla artık.bence de buraya da ekle tatlım ben çok beğendim. Maşallah allah korusun
Minacım ben de ilk okuduğumda kimden bahsediyor diye bir şaşırdım.sanırım didi11 ilk ameliyatının kurbanı olmuş.onun Adına ben de gerçekten çok üzüldüm. Uzun zaman geçmiş umarım herşey yoluna girmiştir.ünlü bir doktora olmuş ama sonuç kendisini sanırım baya üzmüş. Çok çok geçmiş olsun.
Minacım sen ne durumdasın!
karazeytincim benim burnum pekte sorunlu olmayan hafif geniş bir burundu.yıllardır sanki o genişliği düzeltsem yüzüme daha cok yakışan bir burna sahip olcam sandım.ama yanılmışım.şuan eski burnumu yana yakıla arıyorum.doktor bana minicik dar ve kalkık şekli tuhaf bir burun yaptı.o kadar güzel bir yüzüm vardı ki şuan bu burun ona gölge düşürdü.photoshopla eklenmiş tuhaf bir burun gibi duruyor.yakın bir zamanda istanbula gidip birkaç doktorla görüştüm.bişiler yapılabilirmiş.ama ben yine korkuyorum mail adresin varsa yazar mısın sana fotoğrafımı atmak istiyorum.
artık benimde bir albümüm var :)
canım ne kadar oldu ameliyat olalı:26:
24.günüm bugün ama profil olan resim 13.günümdü diğeride 20.günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?