emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

eskiden bir yerde görmüştüm birisi ankarada lokal anesteziyle estetik olmuş burnu gerçekten güzel olmuş lokal olduğu için de narkozdan kaynaklanan problem yaşamamış hiç o doktor hep lokal yapıyormuş ama o zamanlar dikkat etmemişim hangi ismi söylemişti

lokal veya genel hiç gözüm yemiyor. çok istiyorum ama cesaret yok. yaş da geçti :)

emre beyin bir hastası 60 yaşındayken olmuş insanın aklına bir kere girdi mi bu estetik işi bir daha çıkmıyor imkanınız varsa olun bence:)

pamukhelvacım öncelikle geçmiş olsun canım. deviasyon ameliyatlarında iyileşme süreci daha çabuk oluyor canım. ben de 8 yıl önce nefes darlığı, sağlıklı nefes alamama şikayetiyle operasyon geçirdim. ancak ameliyattan sonra burnum çökme yaptı . o yüzden deviasyon ameliyatlarını tek başına değerlendirmek gerekiyor. ameliyat esnasında burun destek noktaları güçlendirilmez ise burun sırtında çökme gibi komlikasyonlar oluşabiliyor. bu yüzden estetikle birlikte yapılmasını daha doğru buluyorum. bu sebepten dolayı uzun araştırmalarım sonucu emre beyi buldum da hem burun içi problemi mi giderdi hem de estetik olarak güzel bir burna sahip oldum.
gelelim iyileşme sürecine... deviasyon ameliyatlarında da estetik ameliyatlarında da günlük işlerini engelleyecek bir durum söz konusu olmuyor. tek dikkat etmeniz gereken burnunuzu darbelere karşı korumanız ve aşağıya eğilirken ilk başlarda kanama yapmaması için dikkatli olmanızdır. benim ameliyat sonrası ne kanamam ne de ağrı sızım hiç olmadı. 4. günde alçım bile çıkmamaıştı işe gittim.tabi bunu emre bey de önermiyor. en azından 1 hafta dinlenmek gerekiyor. bebeklerinizle de rahatça ilgilenebileceğinizi düşünüyorum.. şişlik ve morluklar olsa bile onlarda 1 hafta da iyileşiyor. deviasyon ameliyatımda ne morarma ne de şişme olmadı. bence korkulacak bir durum değil. umarım sizde en kısa zamanda bu sorununuzdan kurtulursunuz

Çok teşekkür ederim alakanızdan ötürü arkadaşlar
Karazeytincim sağolasın inşaallah bir an önce bu sorunu ortadan kaldırıp kurtulurum inşaallah, âmin güzel duana burnumdan şekil ve büyüklük bakımından memnunum esasında, karşıdan bakıldığında yalnız sola doğru hafif bir eğrilik var, yine de estetikle birlikte mi yapılır acaba ? nefes alma problemi olmasa hiç ameliyat olmayı düşünmezdim belki de:18: Emre beyle henüz görüşmedim o görünce ne önerecek bakalım..

Yeniden teşekkür ediyorum hepinize

Son düzenleme:
emre beyin bir hastası 60 yaşındayken olmuş insanın aklına bir kere girdi mi bu estetik işi bir daha çıkmıyor imkanınız varsa olun bence:)

:)))))))))))) benim kendimi bildim bileli aklımda. çok istiyorum şöyle güzel şekilli bir burun ama böyle ukde kalacak galiba. bana çok korkunç geliyor ameliyat. bir de burun ıyy küçücük şey içini deş deş.zaten nefes alma problemi de var içini oyacaklar dolma gibi :) içim kalkıyor. ama sağol canikom ameliyat olup güzel bir burna sahip olma hayali bile çok mutluluk verici :)

bugün youtube da videolara göz atarken gördüm seda sayanın programına yüz estetiği yaptırmış bir bayan gelmiş kadının yüzü gerilmiş ve yüzdeki sarkmış organları kaldırılmış kadın sanırım 57 yaşında mı neydi ama öyle güzel olmuş öyle güzel olmuş ki genç kız gibi o videoya bakın mutlaka kızlar

https://www.youtube.com/watch?v=2I9WxXlYH5k

ahan da link bu

Son düzenleme:

Yesss ramazan gecsin o zamana kadar zeytinyagli market sarmasina terfi ederim herhalde kutlariz inss :)))
tatlı heyecanlar bunlar :) şimdiden çook geçmiş olsun çok rahat geçiyor hiç korkma:) aramıza hooşgeldin:)

Burnun da kendin de cok hossun canimcim yazamamistm firsat bulup baktim albumune :))

sen böyle dedin valla benim de içim kalktı :)ben de hep düzgün güzel bir burnun hayalini kurdum ama burnum boyle de guzel ya daha kötü olursa diyip vazgeçtiğim zamanlar da oldu ama sonuc olarak burnumdan memnun degilim hep bir foto çekilecegi zaman soldan poz vermeye calısıyorum o da bazen cok komik oluyor :))) o yüzden artık gözümü karattım ameliyattan çok korksam da kaçış yok :)

ben de aynen . hatta bir doktora resmimi göndermiştim doktor resmimde burnumu düzeltmiş yandan öyle güzel ki tam istediğim gibi bir burun. bilgisayarıma ve cep telime duvar kağıdı yaptım bakıp bakıp hevesimi alıyorum

sen kaç yaşındasın küçüksündür sen . ameliyat olacak mısın gün falan aldın mı ? ya da randevu?

Canım Emre beyin görmesi lazım.gerek görmediği burunlar için zaten estetik önermez.görüntü olarak seni de rahatsız etmiyorsa zaten yaptırmana gerek yok.önemli olan kişînin kendîni mutsuz edecek bir durumun olmamadı.ama mutlaka nefes sprununu çöz derim.doğru nefes slmak gibisi yok.ben çok çektim .birde burunda olan kemik yüünden hem befes alamıyorsun hemde bir grip oluyordum yapısal bozukluktan ıdır nedir hemen sinüzite dönüşüyordu.inan hîç bekleme çok rahatlıyacaksın emin ol.randevu alıp bir görüş belki küçük nir operasyonla yamukluk sorunuda çözülür.dediğim gibi burun güçlendirilmeli ki bir daha bu sıkıntıyı yaşama.bunun için de en îyi tercîh KBB uzmanına estetîkle bitlikte yaptırman.emre bey bu konuda doğru tercih canım...
Canım hiç öle düşünme .yapılan işlemlerden haberin bile olmuyor.vardın oysunlar kessinler önmli olan sonuca bakmak.bizim göreceğimiz sonunda güzel bir burna sahip olmak. Bu kişinin kendi psikolojisî için önemli.zaten 1 hafta içerinde bütün sıkıntılarından kurtuluyorsun.ben kararlı olduğum için video bile izlemedim ki korkup caymayın diye.şuan inan çok mutluyum güzel burnumla:)darısı sizlerin başına
Yesss ramazan gecsin o zamana kadar zeytinyagli market sarmasina terfi ederim herhalde kutlariz inss :)))

Burnun da kendin de cok hossun canimcim yazamamistm firsat bulup baktim albumune :))
:) rejim mi yapıyoruz yoksa....
Öncelikle sağlık için yaptır canım inan çok rahat edeceksin. Bak burnunda kötüymüş bir kerede hem görsel hem sağlıklı bir burna sahip olursun.

Sen de bir alemsin ya ne korkacaksın. Sonuçta güzel bir buruna kavuşacaksan herşeye değer valla. Ben 8 yıl bekledim de ne oldu. Foto çekiliyorum profilden çıkan tüm fotolarımı hemen siliyordum. önden yine kurtarıyordu ama beni mutsuz ettikten sonra beklemenin hiç bir anlamı olmadığını düşündüm. :26:
Ne gerek var senin olmayan burnunu profiline koymuşsun Güvendiğin bir doktora ol bol bol fotoğraf çekilir her yerde paylaşırsın şekerim.tabi tek ameliyat olmama sebebin korkularınsa :26: Hem öle nefes alamama problemin de olmuyor aksine nefes problemin de varsa ameliyat esnasında oda gideriliyor. Tabi öncelikle seçimin kbb uzmanına yaptırmak olmalı
Sen hiç görüşme yaptın mı canım:26:

Kızlaaarrr burnumun yeni halini koydum albüme bi bakıverin olur mu??

SÜPER CANIM BENİM. diyorum sen harbi cadısın yaaaa günlerdir başımın etini yiidin dolma burnum var diye diye bu burun tombikse benim gözlerim harbiden bozuk. canım gerçekten 10 numara olmuş. 26 günde süper sonuç.:13: kalkıklığı da ideal, kavis bile şimdiden belirgin maşallah

Teşekkür ederimmmm Cannnııımmm :)

Sabah sabah moral oldu valla

Kızlaaarrr burnumun yeni halini koydum albüme bi bakıverin olur mu??

Canim cok tesekkur ederim sen de cok hossun baktim fotograflarina ne dolmasi yaaa 3 4 haftalik burun dolma diyosun sabir sabir:)) benimki patatesti iyi seninki dolma olarak kalmis :))) su an benimki minicik seninkini dusunemiyorum bile nasil kibarlascak:) benimki 2 katiydi seninkinin yuzum de burnumda cok sisti gulunce oyuncak ayiya pandaya falan benziyodum :)) sen cok iyisin sekli mukemmel olmus kavisi kalkikligi falan :)

Sebzelerden bir demet şeklinde devam ediyoruz hayatımıza...

Patates dolma domates

Teşekkür ederim güzel sözlerin için

sağol pamuk prenses bu arada resimleri koyan bütün kızlarımız pamuk prenses gibi olmuşlar
gerçekten çok moral verdin Allah razı olsun
ben dalamandayım istanbula çok uzağım hiç bir doktorla görüşmedim henüz. izmir bana daha yakın ama istanbuldaki 3 doktordan birine ameliyat olmak istiyorum böyle diye diye tatil de bitiyor okul başlayacak kalacam ben yine böyle ((

ay çok teşekkür ederim canım ya utandım bak şimdigüzel iltifatın için gel gel seni bir öpem Emre bey sağ olsun canım ya burnumuza sihirli deyneğini bir değdirdi hepimiz bu hale geldik darısı senin başına canım bu değnek umarım bir gün senin burnuşuna da dokunur sen de hayallerine kavuşursun.
önemli olan randevularını al aklındaki isimlerle görüş ona göre karar verirsin canım. en azından biir adım atmış olki eminim görüşmelerinden sonra daha da hızlandıracaksın ve ameliyat tarihini beklemenin keyfini yaşayacaksın.

:)))))))))) ameliyat tarihini beklemenin keyfimi? ölürüm kız ben beklerken korkudan

:)))))))))) ameliyat tarihini beklemenin keyfimi? ölürüm kız ben beklerken korkudan

ne korkacan ya sen de inan benim için öleydi. hatta sağlık problemimden dolayı beklediğim ameliyat günüm 1 hafta sonraya ertelenmişti de çok üzülmüştüm. tasarımda burnumu o kadar çok beğenmiştim ki bir an önce güzel burnuma kavuşma hayali beni heyecanlandırıyordu. o yüzden başıma gelecekleri hiç düşünmeden hemen olmak istedim. nasıl olsa her şey geçici bana kalan güzel burun oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…