- 6 Haziran 2013
- 55
- 130
- 293
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #5.201
baktım canım fotolarına çok güzel maşallah.şekil olarak da çok güzel olmuş canım.tabi şişlerin var hala. 20 günlük olmasına rağmen gayet hoş görünüyor. şişlerin inince çok daha güzelleşecek. yüzüne de çok yakışmış. emre beyin ellerine sağlık
arkadaşlar ocaktan beri üyeyim fakat yorumları okumama rağmen ne resim görebiliyorum ne de siteden faydalanabiliyorum çok bunaldım
Ben ve dolma burnum geldik :)))
Nasilsiniz bakalim fistiklar
bugün işbaşı yaptım . bu saat oldu mesaideyimburnumdan getiriyorlar anlıyacağın
Oyyy canim gordum facedeallah yardimcin olsun calismak hakkaten zor aksama kadar bilgisayara bakmaktan basim kazan oldu
valla buraya da nefes almaya geliyorum.yazıları çift görmeye başladım senin dolma burnunla aran nasıl bakim:26:
Offf bilirim nasıl bişey olduğunu
Bazen iyiyiz bazen kötü
Baktikça dolmalaşıyo sanki buluyorumo yüzden bakmıyorum artık düşük mü kalkık mı kaba mı bilmem ne mi
Bişey sorcam burun delikleri küçülüyo şişler indikçe yoksa daha da belirgin mi oluyo
merhaba kızlarr cok heyecanlıyım ameliyatıma 1 hafta kaldı :)
merhaba kızlarr cok heyecanlıyım ameliyatıma 1 hafta kaldı :)
16 sında salı günü inşallah :)
çok az kalmış hadi hayırlısı :) eminim çok güzel olacak
Merhabalar arkadaşlar Emre beye yalnızca deviasyon ameliyatı olan var mı aramızda?
Sorum şu ki; deviasyon ameliyatı sonrası ağrı sızı normal yaşantıya dönme süreci geç oluyor mu,
iki bebeğim var ve ameliyat sonrası onlara bakabilir miyim normal yaşantıma kaç günde dönerim siz tecrübeli arkadaşlardan bilgi edinmek isterim şimdiden teşekkür ediyorumameliyatını bekleyen arkadaşlara da gönüllerince bir burna sahip olmalarını diliyorum
Merhabalar arkadaşlar Emre beye yalnızca deviasyon ameliyatı olan var mı aramızda?
Sorum şu ki; deviasyon ameliyatı sonrası ağrı sızı normal yaşantıya dönme süreci geç oluyor mu,
iki bebeğim var ve ameliyat sonrası onlara bakabilir miyim normal yaşantıma kaç günde dönerim siz tecrübeli arkadaşlardan bilgi edinmek isterim şimdiden teşekkür ediyorumameliyatını bekleyen arkadaşlara da gönüllerince bir burna sahip olmalarını diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?