- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #5.481
buraya resim koymak istemiyorum ama seni facebooktan ekliyorum, emre ilhanın sayfasında gördüm adını :) facebookta resimlerim var, tam yandan hıc resmım yok ama hc cektrmedım hayatmda gormeye tahammul edemiyorum o derece takık durumdayım :)
merhaba arkadaşlar bende uzun zamandır sizi dışardan takip ediyordum çok güzel destek ve yardım var birbirinize karşı burun kardeşliği olsa gerek :) yeni kaydoldun siteye bende önümüzdeki hafta emre beye ilk görüşmeme gidicem çok heycan var bende elimi ayağımı heycandan nereye koyacağımı ne yapacağımı bilemiyorum:) ameliyat günüm yaklaştığında ne yapacağımı olacağımı bile düşünemiyorum.
içeriye ,yanımıza gelmenize sevindimburada gerçekten çok güzel arkadaşlıklar var. Emre bey sağolsun. onun sayesinde çok sıcak arkadaşlıklarımız oldu. senin de aramızda olmandan mutluluk duyarız ameliyat öncesi ve sonrası buaradaki paylaşımlar hepimiz için gerçekten çok faydalı oluyor.görüşmene az kalmış ne güzel.aramıza yakın zamanda güzel bir burun daha gelecek inşallah herşey istediğin gibi olur bizler gibi sen de sorunsuz atlatırsın. Emre bey gerçekten işinde çok iyi. hepimize ayrı ayrı yakışan burunlar yaptı. biz de burada birleştik.gelişimlerimizi hep birlikte takip ediyoruz. senin de aklına takılan birşey olursa burada hepimiz yardımcı oluruz canım. tekrar hoşgeldin
teşekkür ederim. :) bende güvenilir bir doktor arayışı içerisindeydim tesadüf olarak buldum sonra araştırmak istedim emre beyi hakkında hiç ama hiç olumsuz eleştiri duymadım bütün hastaları memnun kendisinden inşallah bende öyle olurum görüşmeye gitmeden bende çok güvendim kendisine :) görüşmeme çok az kaldı bende görüşmelerimi ve ameliyat günlerimi burada diğer arkadaşlarla paylaşımda bulunucam bizi dışarıdan siteye kaydolmadan çok kişinin takip ettiğine eminim inşallah güzel sonuçlanır hepimiz için :) fotoğraflarınızı göremiyorum 25 mesaj sınırı varmış
mesaj hakkını doldurtalım şekerim. deneme sayfası yada mesaj hakkı doldurma sayfası var canım. oraya bir şeyler karala. 25 hakkını doldurunca fotolara bakmaya başlarsın.tabi öncelikle arkadaşlık talepleri yapman ve kabul etmeleri şartıyla . ben seni ekledim.
kesinlikle doğru adrestesin.dediğin gibi dışarıdan çok kişi araştırma yapıyor ve doğru karar vermelerinde çok etkili olduğunu düşünüyorum. burada hepimiz bu yolla buralara geldik. ve bu yüzden kendimi çok şanslı hissediyorum. Emre bey gibi harika bir doktora sahip oldum.Emre beye ameliyat olan herkes gerçekten çok memnun. yakın bir zamanda seninde güzel haberlerini buarada bekliyor olacağız. senin de ilk ameliyatın mı olacak canım:26:
Kızlarrr 24 ağustos 2. Görüşmem olcak çok heyecanlıyımm :)) resim götürmelimiyim sizce?
gördüm tatlım.ayyy bu güzel simaya o burun hiç gitmiş mi şimdicanım burun ucun düşük ve top gibi duruyor gördüğüm kadarı ile:26:üst kısmı uca göre çok ince kalmış. kesinlikle burnu kaldırtman iyi olacak.burun sırtı uzun ya hafif kavisli çok yakışacak sana eminim. Emre bey bu burundan mükemmel bir eser yaratacaktır eminim. çok tatlı bir yüzün var canım maşallah tasarımda ortaya güzel bir şey çıkarırsınız bu kadar neden bekledin ki sende benim gibi :26:
teşekkür ederim sizi kabulettim inşallah becerilmişimdir :) evet ilk ameliyatım olucak yaklaşık 4 yıldır aklımda vardı ameliyat olmak ama hem doktor hem maddi açıdan yetersizdim şimdi sizin verdiğiniz bilgilerle doktorun iyi oluşuyla ameliyat olmaya kararlıyım facebook ta emre ilhan porofili var orda hastaların kendi eklediği resimler var hepsi çok güzel sizin de var sizinkiside gerçekten çok güzel olmuş ve sizede çok yakışmış çok beğendim :)
canım sağol, nye bu zamana kaldı bende bilmiyorum erteledım hep hazır değildim sanırım,kısmet..
artık biran once olmak istyorum.yüzü ifadeyi okadar değiştiriyorki burun.
face de evet ben de eklemiştim. oradan da takip eden çok hasta var. fikir olur diye zaman zaman ekliyorum canım.zaten kk da olan arkadaşlar hemen tanıyor beni oaradaburnuşumu beğenmene sevindim. daha da güzeli senin olur inşallah face de beni görsün arkadaşlık teklifi yolla sana da bakayım canım. eski halini göreyim şimdiden eski hali diye konuşuyorum ben de biliyorum yeni hali mükemmel olacak ne kusuru var burnunun tatlım:26:
canım sağol, nye bu zamana kaldı bende bilmiyorum erteledım hep hazır değildim sanırım,kısmet..
artık biran once olmak istyorum.yüzü ifadeyi okadar değiştiriyorki burun.
kemik eğrili var eğrilik olduğunun dan nefes alma problemim var burun sırtı düz ama önden görünüşünde de sorun var ve burun deliklerim çok geniş benim facebook umda hiç resmim yok hepsini randevu aldıktan sonra kaldırdım :)
ay bende beğenmediğim burunlar diye dosya hazırlamıştım içinde Murat Dalkılıç'ın fotoğrafıda vardıbence beğendiğin ve beğenmediğin burunlara 1-2 örnek resim götürebilirsin..çünkü bazen kendimizi doktora net ifade edemeyebiliyoruz..biz bişey anlatırken doktor aslında başka bişey anlayabiliyor. o yüzden bence resim götürmek mantıklı..
hahahah erken kaldırmışsın şekerim.önden fotolarda pek belli olmuyor eskiden bırakabilirdin:26: ben nefes problemini yıllardır yaşadım. kemeik eğrili yüzünden zaten ilk ameliyatımı oldum burundan nefes alma durumum hiç kalmamıştı. ağzımdan alıyordum. oda sağlıklı olmuyordu. geceleri tıkanıyordum falan. işte o ilk ameliyatımda yanlış karar da demeyim de bilinçsizlikten bir doktora oldum. bana hediye olarak bir kemer bıraktı sağolsun. 8 yıl da salak gibi beklemişim. kısmet demek Emre beyi bulacakmışım diyorum yine de kendimi şanslı hissediyorum.sonunda istediğim oldu. kemerden de kurtuldum sağlık problemim de gitti. o yüzden sen de çok şanslısın canım. kesinlikle doğru karar vermişsin
Doktorunuzla ilgili tüm süreçleri bu başlıkta paylaşabilirsiniz. Lütfen fotoğraflarınızı konu içine değil özel albümünüze ekleyiniz.
Güzel paylaşımlar dilerim..
ben kalkık burun seviyorum kavislimi deniyor , kalkık istiyorum ama yumuşak bi geçişş doğal ve iddalı :)))) bide onden bakıldıgındakı kaşlardan aşağı doğru inen mesafe cok uzun olunca sevmiyorum.umarım istediğim gibi olur ya yıllardır bunu bekliyorum:)
ay bende beğenmediğim burunlar diye dosya hazırlamıştım içinde Murat Dalkılıç'ın fotoğrafıda vardıkendimi erkekle niye karşılaştırıyosam artık :)))))) Emre beyde "bu kim niye koydun ki bu fotoğrafı" demişti
ay bende beğenmediğim burunlar diye dosya hazırlamıştım içinde Murat Dalkılıç'ın fotoğrafıda vardıkendimi erkekle niye karşılaştırıyosam artık :)))))) Emre beyde "bu kim niye koydun ki bu fotoğrafı" demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?