- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #5.521
emre ilhan burun estetiğini kaça yapıyor arkadaşlar
evet ilk ameliyat olcak ama hala araştırmadayım ama 7000 çok fazla:)
tam tamam zühtü demir kesin diye düşünürken emre ilhan çıktı şimdi de:)allahım ne zor bir süreçmiş bu ya buarada emre ilhan hangi hastanede çalışıyor karazeytin
Kızlar Bende Burun Estetik Düşünüyorum Kemikli Ve Hafif Uzun Burnum Var Suratımda Çok Ön Plana Çıkıyor Foto Bile Çektiremiyorum Kötü Çıkarım Diye Hangi Doktor İyi Acaba ?
merhaba arkadaslar bana yardım edin lütfen,
revizyon ameliyat olamam gerekiyor 1,5 yaşında bebeğim var istanbul a 5 saat uzaklıkda baska bı sehırde yasıyorum kasımda amelıyat olmak ıstıyorum tarıhıde aldım ama emre ılhan ın sekreterı 10 gun istanbulda kalmanız gerekıyor dedı kanama rıskıne karsıymıs .ben hep 2-3 gun kalır memlekete dönerım sonra yıne gıderım dıye dusunuyordum kucuk bebegım var o kadar uzun nasıl kalırım kımle ve nerde kalırım ne yapacağımı sasırdım .benım gıbıbaska sehırden gelip amelıyat olan varmı ve kaçgun istanbulda kaldınız.şimdiden cevap veren herkese cok teşekkür ederim....
merhaba arkadaslar bana yardım edin lütfen,
revizyon ameliyat olamam gerekiyor 1,5 yaşında bebeğim var istanbul a 5 saat uzaklıkda baska bı sehırde yasıyorum kasımda amelıyat olmak ıstıyorum tarıhıde aldım ama emre ılhan ın sekreterı 10 gun istanbulda kalmanız gerekıyor dedı kanama rıskıne karsıymıs .ben hep 2-3 gun kalır memlekete dönerım sonra yıne gıderım dıye dusunuyordum kucuk bebegım var o kadar uzun nasıl kalırım kımle ve nerde kalırım ne yapacağımı sasırdım .benım gıbıbaska sehırden gelip amelıyat olan varmı ve kaçgun istanbulda kaldınız.şimdiden cevap veren herkese cok teşekkür ederim....
ameliyatınız bittimi bilmiyorum. merak ettim. umarım her şey istediğiniz gibi yolunda gitmiştir.şimdiden geçmiş olsun güzel haberlerinizi bekliyoruzkelebeğin elden takılma ihtimali yok mu? ben var diye biliyodum.ameliyatım yarın kan ilacı için geç sanırım zaten kansızlık belirtileri yok ama zayıf olduğum için korkuyorum herhangi bişi çıkacak diye.belki sakinleştirici falan yaparlar kelebek için
ameliyatınız bittimi bilmiyorum. merak ettim. umarım her şey istediğiniz gibi yolunda gitmiştir.şimdiden geçmiş olsun güzel haberlerinizi bekliyoruz
Benmkinede 58 gün var daha :) gün sayıyorum :))
kesinlikle doğru adrestesinizEmre İlhan kişiye özel yakışacak burun tasarlıyor.benim de kemikli ve uzun burnum vardı. fotoğraflarımdan da bakabilirsiniz. şuan eski burnumdan eser kalmadı. kesinlikle Emre beyi tavsiye ediyorum. hem KBB uzmanı olduğundan sağlık açısından da bir problem yaşamazsınız.ben de uzun araştırmalarım sonunda en güzel gördüğüm burunlar Emre beyin yaptığı burunlardı. en önemlisi de hasta yorumları hep olumlu yöndeydi. dedim bütün hastaları memnun ben de onlara dahil olayım ve kararımı verdim. çok da memnunum. istersen sen de araştırmanı yap ama Emre beye görünmeden karar verme derim.
Cuma emre bey e ameliyat oldum kendisi cok iyi ve ilgili bi doktor guvenim cok ama su halime bkınca iyileşecegime inanamıyorum.burnum alcıyla guzel gozukuyo ama yuzum o kadar gergin ki patlıcak gibi hissediyorum .dun gozlerim kapanmıştı tamamen bugun acıldı.bide cene implantı yaptı emre bey ikisi cok zorladı heralde.yasadıklarınızı anlatır mısınız ne zaman bu yuzumdeki baskı gecer.cok mutsuz hissediyorum ne gerek vardı diye iyileşicem biliyorum ama cok kotu hissediyorum
aynısını bende söylemiştim keşke olmasaydım diye moralim bozulmuştu alçılar şişler beni zorlamıştı. ama 3 gün sürüyo bu durum.
sonra diyosun ki aslında hiçbir birşey yokmuş. kardeşimde bende bi hafta arayla olduk aynı duyguları yaşadık. zoru atlatmışsın şimdi inmeye başlayacaksın. hiç üzülme çok güzel bi burnuşun olacak.
İnşallah oyle olur.yanaklarım su topladı buzdan mı bilmiyorum bugun emre beye sorucaz sizde boyle bişi oldu mu.
emre ilhan burun estetiğini kaça yapıyor arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?