- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #5.501
facebooktan kaldırdım arkadaşlarımda öyle hatırlamasın artık diye hafızadan siliyorum dönüşüm muhteşem olucak geçte olsayenisini yaptırdığımda bol bol ekleyeceğim
sormayın kızlar nasıl bi psikolojiyse artık sonrasında Emre beyin burnu gözüme güzel geldi sizin burnunuz gibi de olabilir dedim "nasıl yani benim burnumdan mı istiyosun" demişti:))) cevap veremedim tabi "yani işte bilmiyorum" dedim :S :)) neyse iyi ki o dediklerimi ciddiye almamışşuan hala gülüyorum. arkadaş da ne gülüyorsun diye soruyor kendi kendine manyaksın kızım sen. ayyy bak hala tutamıyorum kendimi
sormayın kızlar nasıl bi psikolojiyse artık sonrasında Emre beyin burnu gözüme güzel geldi sizin burnunuz gibi de olabilir dedim "nasıl yani benim burnumdan mı istiyosun" demişti:))) cevap veremedim tabi "yani işte bilmiyorum" dedim :S :)) neyse iyi ki o dediklerimi ciddiye almamış
bağaane ben kabul etmiyorum. eski halini görmem lazım. yoksa yeni halini beğensem de beğendim dememözelden mi atarsın nerden atarsın bilmiyorum göster ki sen de ki müthiş değişimi farkedeyim
yok canım allahtan sadece beğenmediğim burunda murat dalkılıç vardı tek istediğim şekil hani karşılaştırma yaptığım bayan var ya oydu eva green in burnu :))) bu arada çağatay ulusoy'un burnunu da beğendiklerimin arasına koycaktım iyiki yapmamışım
kıvırdın yani toparlaman zor olmuş bellibir kere erkeklerin burnu bayan gibi olmamalı. mesela kavis olmamalı erkek de bence:26 zaman erkeksi yanları kalmaz. aksine daha sert bir ifade katmalı burun .o yüzden burun sırtı düz olmalı. Emre beyin kalkık değil yani erkeksi o yüzden omazdı sana . zaten emre bey de yapmazdı şekerim o zaman götürdüğün fotolarda kim de karar kıldınız peki canım. yoksa tamamen bağımsız bir burun mu oldu.
nasıl özelden nasıl resim mesajı atabilirim bilmiyorum onun içinde 25 mesajı doldurmam gerekiyor mu?
yok canım allahtan sadece beğenmediğim burunda murat dalkılıç vardı tek istediğim şekil hani karşılaştırma yaptığım bayan var ya oydu eva green in burnu :))) bu arada çağatay ulusoy'un burnunu da beğendiklerimin arasına koycaktım iyiki yapmamışım
sonunda sana yakışan bir burun olmuş canım.maşallahen doğru kararı vermişsiniz. ben hiç bir foto ile gitmedim . gitsem daha mı iyi olurdu bilmiyorum ama benimde beğendiğim bir burun var. onun fotosunu sana özelden atarım canım. profili harika
Arkadaşlar ameliyat oncesinde sizden kac tup kan alındı? Ben biraz zayıfım kansızlık falan cıkacak diye cok korkuyorum bide kan aldırma fobim var kolumdan kesnlikle aldıramıyorum elimden aldırmayı deniyecegim stres oldum inş az alıyorlardır
canım zayıflıkla pek ilgisi yoktur ama benimde kan değerlerim düşüktür. kansızlık ben de de var. bunun için istersen kan değerlerini ölçtür ona göre kan ilacı kullanmaya başlarsın ameliyat öncesi.tabi yine de Emre beye danışırsın. bana gerek kalmadı sanırım. ameliyat günü sabahtan tahlil yaptılar aynı gün ameliyata alındım. normalde hastaneye gidip 1 gün önceden tahlillerini yaptırıyorsun canım. görüşmeye gittiğinden Emre beye sorarsın çok düşük bir sıkıntı olur mu diye . benim de düşük bir sıkıntı olmadı ama sen yine bir sor derim:26:bu arada koldan damar açıyorlar. o yüzden kaçarın yok şekerim. hemde kaç tüp aldıklarını ben bile sayamadım:18:ama bu mecburi bir işlem kendini şimdiden hazırlasan iyi olur.korkutmuş gibi olmayım ama bu şekilde tatlım
kelebeğin elden takılma ihtimali yok mu? ben var diye biliyodum.ameliyatım yarın kan ilacı için geç sanırım zaten kansızlık belirtileri yok ama zayıf olduğum için korkuyorum herhangi bişi çıkacak diye.belki sakinleştirici falan yaparlar kelebek için
Merhaba:) en son 4 aylıkları eklemiştim.. bugün 6 aylık, yani şuanki halimi ekledim, bakabilirsin
esocum mrb:) bende emre beye amelyat olmayı düşünüyorum. yeni üye olduğum için fotolarını göremiyorum. bu arada ilk amelyatın mıydı? tecrübelerini benimle paylaşırmısın. acıkcası tedirginim, ilk amelyat olduktan sonra 2. düzeltme amelyatı olanlar var bu durumu yaşamamak için iyice araştırıyorum. Allah kimseye göstermesinn. yani tecrübelerini paylaşırsan çok memnun olurum şimdiden teşekürler :)
kavisli kalkık ve iddialı burun istiyorsanız beni ekleyin özel albümümde resimlerim var :) emre beyin yaptığı en iddialı burunlardan biri benimki sanırım:) yüzyüze gören arkadaşlarda bilir hem iddialı kalkık hem de domuz burnu gibi değil :) bunu doktorların çoğu yapamıyor çok kalkık istiyorsun domuz burnu gibi yapıyolar çok korkmuştum araştırırken ama emre beye çok güvendim öyle olmayacağından emindim emre bey işinde çok çok iyi kesinlikle:) her gören bebek burnu gibi diyor benim de hoşuma gidiyo tabi:) ben de iddialı burun seviyorum tabi herkesin yüzüne yakıştığı kadar :)
sormayın kızlar nasıl bi psikolojiyse artık sonrasında Emre beyin burnu gözüme güzel geldi sizin burnunuz gibi de olabilir dedim "nasıl yani benim burnumdan mı istiyosun" demişti:))) cevap veremedim tabi "yani işte bilmiyorum" dedim :S :)) neyse iyi ki o dediklerimi ciddiye almamış
Canım burnun çok güzel olmuş çok begendim. Ama benimki böle olmaz sanırım benim yüz hatlarm ve burnum braz arkadaşının burnuna benziyor , burnumda sağlık açısından ne ararsan var. Arkdasının burnunu da çok begendım. İkinizinde tam yüzünüze göre olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?