emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Resimlerimi ekledim :) heyoooooooooooooooo :)
şimdiden çok ama çoooook mutluyummmmm
Emre beyde cok beğendi ve nazar boncuğumu taktı...
ŞİDDETLE Emre beyi tavsiye ediyorum , kendisi gerçekten mükemmel bir insan!
Yorumlarınızı bekliyorum :)))))

wuww hastane gerçekten güzel gözüküyor.emre bey görüşme aşamalarını nasıl yapıyor peki 1. görüşmede mi resim çekiyor nasıl oluyor merak ettim:)

Ameliyat gününü saymassak bugün 6. günüm.Şişlikler ilk güne göre epey azaldı.Dün alçılar ve tamponlar çıktı.Yandan görüntüsü çok güzelmiş ama önden göstermediler.Bandajlı halinde burun ucu ve delikler gayet güzel gözüküyor ama çok şiş olduğu belli.Kaş ortasından itibaren baya kalın iniyor böyle yayvan gibi muhtemelen şişliklerden (dimii dimi??? :)).Başta çok pişmandım şişlik ve morlukların geçmesiyle oda azalıyor :) Bu kalınlık nası geçer tahmin edemiyorum ama yazılanlara göre günden güne çok farkediyor.Bu arada emre ilhan gerçekten çok iyi bi doktor tamponları çıkartırken çok nazik davrandı çok korkuyordum ama tahmin ettiğim gibi acıtmadı :) Ayrıca biri burnunuzu sıkıyor çok acıyor gibi bişi yazmış öyle bişi yok korkmayın

wuww hastane gerçekten güzel gözüküyor.emre bey görüşme aşamalarını nasıl yapıyor peki 1. görüşmede mi resim çekiyor nasıl oluyor merak ettim:)

Sezenylmz,ilk gorusmede fotograf cekmiyor tanisma gibi bisey oluyor konusuyor muayne ediyor 2.gorusmede fotograf cekiyor tasarim yapiyor ameliyattan once bir kac gorusme yapiyor bu konuda hassas:) birbirinizi daha net ifade etmeniz icin:)

Mels cok gecmis olsuun :) emre bey alciyi cikardiktan sonra gostermiyor burunu cok sis diye ama bi dahaki gittiginizde onden gosterebilir:) o kalinlik da geciyor dert etme benim ilk baslardaki burnumu gorseydn nasil sisler indi inceldi diye sasirirsin butun o kaba goruntu gidiyor:) burun ucun top gibidir su an sislikten o da zamanla geciyor:)

Hala biriktiremedim ameliyat parasını ben biriktirene kadar 10.000 olu herhaalde Ödemenin taksitlendirilme gibi seçeneği var mı yoksa peşin mi??

Tesekkur ederim.Sabırla bekliyorum inmesini :)
Cene ucu protezi arkadaşlara sorularım var acaba bu cenedeki uzunluk gececek mi? Suan eski haline göre bi hayli uzun moralimi bozuyor o şişliklerden mi dersiniz? Cunku emre bey uzama ile ilgili bişi söylememişti sadece ufak bi çıkıntı olacak demişti

O da normal su anda gecicek o da korkma :)

Moral verdinn inş dediğin gibi olur. 1.5 aya kadar biraz gecer mi okul başlayacak fazla mimik yapamıyorum stres oldum :)

Bu arada özel mesaj atan arkadaşlara cvp veremiyorum 50 mesaj yazmam gerekmiş kusura bakmayın :)

Simdiden daha iyi olur merak etme anlamaz kimse:) stres yapma kendine

aynenn bende merak edıyorum bu soruyu bnmde burun ucum dusuk ve genıs acaba yapıyormus nekadara yapıyor ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…