- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #5.561
merhaba arkadaşlar.bugün emre bey ile ilk görüşmemizi yaptık.gayet sıcakkanlı ve şakacı biri insanı rahatlatıyor.haftaya çarşamba tasarım için gidicem,ameliyat gününe karar vericez sanırım ekim sonu gibi bende ameliyatımı olmuş olucam:)inşallah Allah pişmanlık yaşatmaz diyorum hadi girdik bir yola bakalım.:18:
aynenn bende merak edıyorum bu soruyu bnmde burun ucum dusuk ve genıs acaba yapıyormus nekadara yapıyor ??
Albümlerîmize bakarak fikir edinenilirsinizwe tabi nasıl yaptığı da önemli :)
İlk emeliyatınız olacak ise 7 bin...ewet fiyat konusunda bilgi alabilir miyim kızlarrr
offf zar zor bir kaç ay sonrasına randevu aldım bir de tasarım için mi gitmem gerekiyor?
Şehir dışından geleceğini belirtmişmiydiniz peki:26:kararlıysanız muayenehaneyi arayıp burcu hanımdan tasarım içîn de randevu almak istediğinizi belirtin.normalda 3 görüşme yapılıyor. Tekrar ararsanız bu konuda detaylı bilgi alabilirsiniz.şehir dışından gidiyorum da, aynı gün içerisinde tasarım yapmıyor mu? Çok kısa sürüyor o zaman görüşme?
kızlar selamlar,
Sonunda ben de ameliyat tarihimi aldım :) 1 ekim de revizyon ameliyatı olacağım.
En zor kararlardan biri olan doktor seçmede Emre İlhan'da karar kıldım. Şimdi işin ikinci kısmı olan burun şekline karar verme aşaması var. Ama ben hala nasıl bir burun istediğime karar vermiş değilimNina Dobrev'in burnunu çok beğeniyorum ama bana yakışır mı emin değilim.
Özel albümüme burnumun ve beğendiğim burnun resimlerini koydum. Sizden ricam bakarak yorumda bulunabilir misiniz?
Böylece kafamdaki burun şekli biraz daha şekillenmiş olur. Şimdiden teşekkürler herkese..
[SUP][/SUP]
Arkadaslar benimki 4seneden fazla oldu.Emre bey hem isin ehli hem de oldukca scakkanli bi uzman. Oldkca saglkli ve guzel bi burnum var. Emre bey, hem estetik cerrahi hem de kbb ve bas-boyun cerrahi. Su an'a kadar 3kisi ona yaptrdk; hem seklnden hem de saglk acsndan gayet memnunuz, Emre beyi tavsiye ederim
Yüzüm çok ince yüzümde büyük kalıyor ve ucu çok top, birden yukarısı fazla yüksek daha çukur olmasını istiyorm. Doktr beyde aynısını söyledi yüzün çok güzel küçük bir yüz burun kaba kalıyor diye öyle kemer sarkıklık problemim yok, ama daha kibar bir burun istiyormçok mu (
Yalnız arkadaşlar ben çok korkuyorum ameliyattan((((((( gece kabuslarım olmaya başladı. Eşim çevrem deli olguğumu düşünüyorlar ameliyat ihtiyacın yok diyorlar sonra daha kötü olursa uğraş dur diyorlar moralim bozuluyor ya. Ben kendimi böyle çok da iyi hissetmiyorum millet karışıyor ya nevrim dönüyor ((((
Yüzüm çok ince yüzümde büyük kalıyor ve ucu çok top, birden yukarısı fazla yüksek daha çukur olmasını istiyorm. Doktr beyde aynısını söyledi yüzün çok güzel küçük bir yüz burun kaba kalıyor diye öyle kemer sarkıklık problemim yok, ama daha kibar bir burun istiyormçok mu (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?