- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.061
Canim benim karsilikli duygarimiz m :) hemen baslarim istersen ben :) ucu mu buyuk uzadi mi sisti mi indi mi kalkti mi :))))
acaba Revizyon ameliyati icin en son fiyatlar nedir bir bilginiz var mi ??
revizyonlarda maalesef fiyatlar değişiyor .bunun için emre beyin sizi muayene etmesi gerekiyor. 10 binden başlıyor normalde. durumunuza göre fiyat değişiyor diye biliyorum:26:
Ben aradım fiyat sordum net 7000bin dediler ister burun içi problem olsun ister olmasın dediler kafam karışti şimdi
Ben aradım fiyat sordum net 7000bin dediler ister burun içi problem olsun ister olmasın dediler kafam karışti şimdi
4 aralık için ameliyat günü aldım. 30 kasımda orda olup muayene olmam lazımmış. 17 sinde evinize dönersiniz dediler bide gidip farklı fiyat çıkmasın !
yok canım ilk ameliyatınsa farklı fiyat çıkmaz. kontroller görüşme dahil sadece 7 bin ödüyorsunuz.
bu arada kimin albümüne baktınız:26:
Karazeytin sensin sana baktım on numara olmuş
ayy canım çok teşekkür ederimöle isim belirtmemişsin ya ondan bilemedim:26:
beğenmene sevindim canım. sanırım senin ilk ameliyatın olacak. ne güzel ameliyat tarihini de almışsın
daha güzeli senin olur inşallah.
İnşallah ilk ameliyatta başarılı olur dimi. Benim sol tarafım kapalı üstündede hafif bi kemer var inşallah tek ameliyatla kurtulurum.
Karazeytin sensin sana baktım on numara olmuş
korkma canım doktorumuz emre bey. benim ilk ameliyatımı başka doktor yapmıştı. o yüzden sorun yaşadım. sen de sorun olmaz. benim de sağ tarafım kapalıydı ve kemerli bir burnum vardı.çok şükür kurtuldum bu sorunlardan. darısı senin başına cnaım
4 aralık için ameliyat günü aldım. 30 kasımda orda olup muayene olmam lazımmış. 17 sinde evinize dönersiniz dediler bide gidip farklı fiyat çıkmasın ![/QUOTE
hayırlısı olsun inşallah hepimizinkisi güzel güzel olur inşallah karazeytin inki gibi:)
4 aralık için ameliyat günü aldım. 30 kasımda orda olup muayene olmam lazımmış. 17 sinde evinize dönersiniz dediler bide gidip farklı fiyat çıkmasın ![/QUOTE
hayırlısı olsun inşallah hepimizinkisi güzel güzel olur inşallah karazeytin inki gibi:)
Sende mi emre beye ameliyat olacaksın cnm
Sende mi emre beye ameliyat olacaksın cnm
evet canım benim 18 kasım hayırlısıile bu ameliyat psikolojisi ne kadar kötü yaa :18:
Temmuzun nerelerdesin tatlım.çok teşekkür ederim bu arada .daha da güzeli sizlerin olcak inşallah.senin de kasımdaydı amrliyatım yanlış hatırlamıyorsam.heyecan doruktadır.zaman çanuk geçer merak etme cnn
Temmuzun nerelerdesin tatlım.çok teşekkür ederim bu arada .daha da güzeli sizlerin olcak inşallah.senin de kasımdaydı amrliyatım yanlış hatırlamıyorsam.heyecan doruktadır.zaman çanuk geçer merak etme cnn
Benim 4 aralık çok heyecanli degilim aslinda sadece şuan üst solunum yollarindan hastayim o zmnda hasta olmam insallah sonrasindada tabi. Olsa bitse de kurtusak. Keske buayda olsaydne güzel olurdu.
iş yoğunluğu malum :) hızlı yazılanları okuyorum ama giremiyorum maalesef evet heyecan dorukta o gün neler olur bilemiyorum psikolojim gitmek üzereevet kasımdı canım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?