emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Cok tesekkur ederim eminim seninkide oyledir sislikleri takma kafana nereyle cok ugrastiysa orasi daha fazla sis oluyor sabretmen lazim gecicek tabiki 1 2 ay icinde baya farkeder merak etme:)

İçimizi rahatlattın valla cok sağol. 1-2 ay da biraz olsa inerse süper olur. Elmacık kemiklerim bile hala şiş çünkü normalde küçücük suratım var, şimdi kilo almış gibiyim:) Bir de insanların yorumları psikolojik olarak cok etkiliyor. Bu şiş hali gerçek burnummuş gibi yorum yapıyorlar, herkese acıklama yapmakta ayrı bir yoruyor insanı tabi..

Son düzenleme:

Merak etme o sislerden eser kalmayacak:) sis haline elestiri yapmalarina izin verme bi sure aciklama yaparak yorulcaksin tabi sabir:)

Pffff.... Aralik ayi icin rezervasyon yapicaktim tatilde tr ye gelecektim ama OLMADIII... ( Cok doluymus ancak subat ayinda Zamani varmisss... Cok mutsuz oldum yaaa ne Güzel kafamda planlamistim. Subat-nisan ayinda is yerinde cok yogun oluyoruz ancak mayis ayinda rahatliyorum is yerinden... Daha cooook var

bende emre beye karar verdim fakat ekim sonu muayeneyi kendi kafamda düşünürken ,hep dolu şubata kadar doluymuş meğer(((((şimdi nolcak bilmiyorum hep git geller yaşıyorum,olsam mı olmasam mı,acaaba burnuma alışabilirmiyim,alışamazsam bunalıma girerim filan die kuruyorum kafamda

sizin ağrınız oldumu? ameliyatınız kaç saat sürdü?

merhabalar ameliyatım 5 saat sürdü..emre beyi beklememizdeki sebebi işte o an anladım en basit burunlarda bile çok özenle çalışıyor çünkü.ağrı konusuna gelince dayanılmayacak bi ağrı değildi ama yüzümde bi baskı bi ağrı ilk gece ve 2. gece oldu.boğazım anesteziden dolayı çok acıdı ama bugün 5.günüm bi şikayetim yok şükür bence ilk 3 gün sonrası rahatlıorsunuz değer kesinlikle.

Kızlar bsey sorcam ben tasarım yaparken az kavisli sırtı oyuk, ucu kalkık demstm, ölede yaptk tasarımı , ama şuan bantlıyken sanki hiç kavs yokmuş gbi , erkek burnu gbi dümdüz duruyo, resmıme bakarsanız, sanırım şişlerden dolayı öyle değil mi, üst bölgede baya şiş benim, ben kavisi bukdar takarken geçen muaynede biri senin hiç kavisin yok dümdüz demez mi ) iyice moralim bozuldu, inş şişlerden öledir ya )))

Albümlere dikkat edersen kavis isteyenlerin 2-3 ay gibi belirginleşmeye başlıyo biraz sabretmen lzm bu arada tekrar geçmiş olsun.

Daha endiselenmen icin cok erken degil mi:) bantlarin bile cikmamis daha benim kavisim 3.aydan sonra cikmaya baslamisti sislerden dolayi sana yok gibi geliyor :) kavis istediysen eger mutlaka kavis cikar emre bey yapmistir:)

Daha endiselenmen icin cok erken degil mi:) bantlarin bile cikmamis daha benim kavisim 3.aydan sonra cikmaya baslamisti sislerden dolayi sana yok gibi geliyor :) kavis istediysen eger mutlaka kavis cikar emre bey yapmistir:)

Emre bey gecen hafta 10.gunden bana bunlarla gelme dedi )) ya ben emre beye çok kavisli olmasn dedim çok kavis sevmıyorum , acaba ondan dolayı hiç kavis mi yapmadı dıorm, ben hc olmasn demedim ams tasarmda dümdüz değildi burnum ) ay ne bilim bide insanlar burnun dümdüz duruyo dedikçe iyice sorun yapıyorumm ) sağol dlekcim:)

sementemor senin burnun çok şiş çok hemde.mümkün değil şeklinin belli olması bence uzun beklemeliyiz:)ama benim burnum alçılıyken kavisli görünüyo bilmiyorum neden yarın bantlanınca daha iyi belli olur.bu arada kızlar dikişler alınırken slikonlar çıkarken acıcak mı?

Albümlere dikkat edersen kavis isteyenlerin 2-3 ay gibi belirginleşmeye başlıyo biraz sabretmen lzm bu arada tekrar geçmiş olsun.

Canım senın kavisin çok fazla ben ole algladım ben okadar kavs ıstemedm, ama erkek burnu gbı dümdüZde istemedm , böle yumuşak az bi kavis, sılıkonlar ckarken hc acımıo canm emre beyin eli cok hafıf, alcıyı alrken burun srtn brazck acıo oda cok bsey degl cok rahat hc merak etme

Dumduz demediysen kavis vermistir canim merak etme insanlari da takma cok sis burnun yorum yapmak icin erken daha:)

Zasa, benim hic acimamisti bi tuhaf his olmustu sadece:) bu arada burnunu gordum cok begendim benimkine benziyor az biraz :) benimki biraz daha iddiali sanirim ama cok yakismiss burnun kavisi kalkikligini cok sevdim:)

Evet senin burnun havalı ama ilk şişlikten o da belli degilmiş zamanla iyice güzelleşmiş. Hele bide o hafif dudagının açık oldugu foto varya onada bayıldım.

Evet senin burnun havalı ama ilk şişlikten o da belli degilmiş zamanla iyice güzelleşmiş. Hele bide o hafif dudagının açık oldugu foto varya onada bayıldım.

Tabiki ilk zamanlarda burun sislikten pek belli edemiyo kendini simdi oturdu sekli artik :) iddiali seviyorum ben emre bey sagolsun istedigim gibi yakisani yapti:) cok tesekkur ederimmm darisi basina senin ne zaman ameliyat:)

Dilekcim zaten Emre beye sen ve kardeşinin burnu ile gittim araştırdım en çok istediğim burun buydu:) ikinizin ortasında bişey yaptı banada . Hatta ilk görüşmede gittiğimde seni söyledim tanımıyorm sonra kardeşini ama Emre bey anladım seni dedi ne istediğini tasarımda yaptığı burnunla belli etti zaten beni anladığını:) çok teşekkür ederim inşallah seninki kadar münazara oturur burnum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…