emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Canım sen anlatrken kendimi gordum bende oleydim, arkdslarm gel senı bryle tanstrcaz diodu burnumu begenmez dye gtmyodum, unvdeyken bi cıcuktan hoşlanıodum yanından gecerken kafamı öne eğiyodum burnumu görmesin die;( erkek arkdsmdan ayrlıodum onuda burnuma bağlıyodum, arkdsmn cektgı bı fotografta burnum yandan gorunmuş dye sabahtan akşama kadar ağladğımı biliyorum, daha neler neler, burun psıkılojsnı benden ıyı kmse blemez )

tesekkürler canim. ohoo bi görsen telefonumda dolu profilden fotograflar tutamiyorum kendimi. bende zaten önden rahatsiz olmuyorum hic. böyle azcik bi yana döneyim sinirlerim bozuluyor. iki aynami öyle bi pozisyona sokuyorumki her yönden görüyorum kendimi artik takinti oldu resmen :26:

sende aynen benim gibi düşünmüşsün. ben de estetiğe karşıydım 8 yıl o yüzden boşuna beklemişim diyorum. ama şuan farklı bakıyorum. profil çektiğim fotoları hep yırtıp yok etmekten bıkmıştım. kemer ve düşük burun ucu bence görüntüyü özellikle çok bozan durumlar ve ikisine de sahiptim ne güzel dimi
bu arada çok teşekkür ederim beğenmene sevindim. emre bey kişiye özel burun tasarlıyor. o yüzden rahat ol canım. eminim sana yakışacak en güzel burnu yapacaktır. yıllarca beklemişsin biraz daha bekle zaman ilerliyor nasıl olsa

ay kiyamammm. aynen bende öyleyimm. diyelim carsida gezerken erkekler bakiyor önden görüyolar diyorum kendi kendime. yandan görseler yüzüne bakmazlar diye düsünüyorum. saclarimla bi sekilde kapatmaya calisiyorum. ne kadar böyle salak salak seyler ya. aciyorum ondan sonra kendime. bende ayna karsisinda cok agliyorum cok kötü bisey

evet bende gördüm kendim deneye deneye o kadar degisiyorki ifade. tabiki beklicem :) allahim affetsin. tek korkum o. yoksa herseye hazirim

canım benimmmm yoldaydım hasta ziyaretine gidiyordum eve geçince arıyacam dedim.kızı uyuturken uyuyakalmışım
yeni fotona hemen bakıyorum veeeee seni arıycam canım

Tamam müsait olunca ara beni dear...Özledim seni :S

Evine gelen temizlikçiden memnun olan var mı arkadaşlar acilinden ve titizinden bi kadın arıyorum eve :S

Tamam müsait olunca ara beni dear...Özledim seni :S

Evine gelen temizlikçiden memnun olan var mı arkadaşlar acilinden ve titizinden bi kadın arıyorum eve :S
canım fotona baktım maşallah yaaa. yalnız albüm ismin çok hoş .bu günleri de gördük çok şükür
" fındık burnum " hahahahaha senden bunu duymak süper yaaa
sementecim bak canım sıra sende . son fotosuna bak özgenin ve sabırla bekle canım. zamanla senin de burnun çok güzel oturacak emin ol

YESSSSSS !!!

Teşekkür ederim dear hep yanımdasın

okadar araştırdım inanki bi tane bile pişman olan yok. Hayır asgari ücrete çalışıp burnuma 10 bin harcamamda tuhaf olucak ya. Kredi çekicem param yok zaten

bana bu cok ilginç geliyor bu forumda hiç emre beyin ameliyatından şikayet eden yok...ben de kendisiyle görüşeceğim deviasyonum var ama hiç mi memnun kalmayan olmaz mı ben bazen suphelebniyorum olumsuz mesajların sılındını düşünüyorum ....:C

canımm lütfen böyle düşünme hem bak şöyle bak bence kesinlikle şu şiş burnun eski burnuna göre muhteşem delimisin ya.mükemmel hatta önceyi hatırla bi.geçecek sabır.
Hadi ya :) evet tam aramizda gibi olmus zaten cok begendim burnunu kalkik ve kavisli oldugu icin daha da begendim duz burun sevmedigim icin:) cok yakismis masalllah cok guzel olucak merak etme:)
yaa evet :)))))))çok teşekkür ederim evet bende kavisli ve kalkık burun seviyorum.ben sizin ortanca kardeşiniz olabilirim:)))))))
kendini mükemmel hissedeceksin az kaldı burun bence yüzde inanılmaz bişey.zaten kilolu değilsin çok güzel olacaksın.sende sabır bacım:)

valla beni gören arkadaşlar bilir neyse söylerim kötü bi durumunu görsem söylerdim ama çok ince çok kibar bir dr.kesinlikle başarılı zaten benim ilk gittiim doktor emre beydi.hiç araştırmadan sadece burdan okuyarak gittim ve 6 gün oldu burnumaa aşığımm bennn böyle şiş bile kalsa:)emre bey number one!!!

yazdığını kazen görmesin çok dikkat eder böyle şeylere reklam yapan kaç kişiyi siteden atmıştır olumsuz yorumlar kesinlikle silinmiyor bu sitede... kk sayesinde Emre bey'e ameliyat oldum çok şanslıyım

Son düzenleme:
Dr iyi bir kbb ci ve güzelde estetik yapıyor. Albümleri inceliyoruz bakıyoruz herkese ayrı ayrı çok güzel burunlar yapmış. Biz sadece burdaki birkaç kişiyi görüp degerlendirebiliyoruz. Ama bu dr bu kadar başarılı olmasa kimse ameliyat için 3 ay beklemezdi. Özellikle istanbulda yaşayanlar daha şanslı kalacak yer için falan vs. ekstra bi giderleri yok. Onun dışında ameliyat ücretini her dr alıyor.

hiç bir güç KAZENE yorumlar olumsuz dahi olsa kesinlikle sildiremez. zaten böle bir şey olsa öncelikle benim kk ya güvenim kalmazdı. ben kkya yeni üye olmadım eski üyelerdenim.doktor arayışı yapmak istediğimde öncelikle araştırdığım yer burasıdır.benim için tek güvenilir kaynak burası olduğu için. 5,5 ay önce revizyon ameliyatı oldum.öncesinde bütün doktor hasta yorumlarını okudum ve öle karar verdim. burada bu işi yapan çok doktor var. hepsinin yorumlarını okuma şansımız var. hangisi içimize sinerse onda karar verme hakkına sahibiz. bu yorumlar olmasaydı belki kendimi bu kdr şanslı hissetmezdim. tabi en doğru karar doktor ile birebir iletişle sağlanır ama doktor seçiminde kk nın katkısı gerçekten büyük.en azından benim için öle oldu.yoksa emre ilhana ulaşamazdım

yarın benim için büyük gün biliyorsun :18: iyileşme sürecini atlatayım kahvelerimizi tokuştururuz o zaman hatta "emre ilhan burunları birarada 2" yapcaz

Kazen ne oluyor ben braz yabancıyımda böyle şeylere ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…