- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.301
Semen cağğğnım bak o şişlik inince nasıl güzel bi burun çıkacak ortaya .demadi dema. Sonra bi yemek yeriz burnlarımızla olar mığğ 😃ama burnunu al öyle gel burunsuz çıkmam ağbi::
Kizlar burun sisligi günden güne geciyormu ben yurtdisindan gidicem 1 ay sonrada uni basliyck ameliyat oldum yüzümden okunsun istemiyorumbirde sisken insallah kimse olumsuz yorum yapmz insanin kesin morali bozulur sizde nasil sargilar ciktimi
Kizlar burun sisligi günden güne geciyormu ben yurtdisindan gidicem 1 ay sonrada uni basliyck ameliyat oldum yüzümden okunsun istemiyorumbirde sisken insallah kimse olumsuz yorum yapmz insanin kesin morali bozulur sizde nasil sargilar ciktimi
Dilekcim zaten Emre beye sen ve kardeşinin burnu ile gittim araştırdım en çok istediğim burun buydu:) ikinizin ortasında bişey yaptı banada . Hatta ilk görüşmede gittiğimde seni söyledim tanımıyorm sonra kardeşini ama Emre bey anladım seni dedi ne istediğini tasarımda yaptığı burnunla belli etti zaten beni anladığını:) çok teşekkür ederim inşallah seninki kadar münazara oturur burnum.
arkadaslar ben kendimi cok cirkin hissediyorum gercekten. kendime güvenim sifirin altinda. burnumdan cok rahatsizim ama diyorumki sanki tipimi burnumu yaptirarak kurtarcam. ya güzellesmezsemya yine begenmezsem kendimi. bazen kendimi psikolokluk bi deli gibi hissediyorum dis görünüsüm yüzünden cünkü cok takiyorum
arkadaslar ben kendimi cok cirkin hissediyorum gercekten. kendime güvenim sifirin altinda. burnumdan cok rahatsizim ama diyorumki sanki tipimi burnumu yaptirarak kurtarcam. ya güzellesmezsemya yine begenmezsem kendimi. bazen kendimi psikolokluk bi deli gibi hissediyorum dis görünüsüm yüzünden cünkü cok takiyorum
genelde kendini çok inceleyen her ayrıntıya takan kişiler kendini kötü hissedip, mutsuz oluyo başkasının farketmediği şeyleri biz dert ediyoruz ne yazıkki... burun yüzünden kendini kötü hissediyosundur bence ameliyat olacağın için eski burnun iyice gözüne batıyodur ameliyat sonrası ifade çok değişiyo güzelleşmeme gibi bi durum olmaz :) çok güzel olcaksın canım.arkadaslar ben kendimi cok cirkin hissediyorum gercekten. kendime güvenim sifirin altinda. burnumdan cok rahatsizim ama diyorumki sanki tipimi burnumu yaptirarak kurtarcam. ya güzellesmezsemya yine begenmezsem kendimi. bazen kendimi psikolokluk bi deli gibi hissediyorum dis görünüsüm yüzünden cünkü cok takiyorum
Aa neden oyle dusunuyosunki eminim sen abartiyosundur sadece burun bile ifadeyi cok degistiriyo hic oyle dusunme kafana da takma birileri mi bisey dedi sana? Guzellik gorecelidir her soylenen lafa takilma
genelde kendini çok inceleyen her ayrıntıya takan kişiler kendini kötü hissedip, mutsuz oluyo başkasının farketmediği şeyleri biz dert ediyoruz ne yazıkki... burun yüzünden kendini kötü hissediyosundur bence ameliyat olacağın için eski burnun iyice gözüne batıyodur ameliyat sonrası ifade çok değişiyo güzelleşmeme gibi bi durum olmaz :) çok güzel olcaksın canım.
bence yapma bunu ameliyatıma az bi zaman kala burnumu birde yandan çekeyim dedim çektikten sonra şok oldum ben bu burunla nasıl yaşamışım diye düşündümevet aynen öyle oldu. programlarim var kendimi profilden cekip kendi kendime tasarim yapiyorum. ve cok begeniyorum sonra kendimi suanki halimi görünce diyorumki bu ne yaaa. bir an önce gelsin artik o gün!!
evet benim canim
evet aynen öyle oldu. programlarim var kendimi profilden cekip kendi kendime tasarim yapiyorum. ve cok begeniyorum sonra kendimi suanki halimi görünce diyorumki bu ne yaaa. bir an önce gelsin artik o gün!!
ben avatardaki fotondan çok güzel bir bayan görüyorum. tabi şu bir gerçek burun kesinlikle güzelliğe güzellik katıyor. özgüven açısından bu çok önemli. başkalarının ne dediğinin bir önemi de yok. yüzüne uyumlu bir burna sahip olduktan sonra emin ol kendini çok daha iyi hissedeceksin. önemli olanda bu zaten.bizlerde bekledik ama beklemene değer emin ol
burcum eski burnumu bende görünce kendi kendime kızıyorum . 8 yıl neden bekledim diye. hatta emre bey dedi öncesini de vereyim yok yok kalsın görmek bile istemiyorum dedim.şu bir gerçek burun ifadeyi iyi anlamda çok değiştiriyor. bence beklemeye değer canım.her açıdan foto çekmek ayrı bir mutluluk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?