emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Münazara ne yaa muntazam demek istemiştim tel. Kendi takılıyor haspam bu arada günaydın :) bugün bu alçıdan kurtulmak süper olacak

Semen cağğğnım bak o şişlik inince nasıl güzel bi burun çıkacak ortaya .demadi dema. Sonra bi yemek yeriz burnlarımızla olar mığğ 😃ama burnunu al öyle gel burunsuz çıkmam ağbi::

Kizlar burun sisligi günden güne geciyormu ben yurtdisindan gidicem 1 ay sonrada uni basliyck ameliyat oldum yüzümden okunsun istemiyorum birde sisken insallah kimse olumsuz yorum yapmz insanin kesin morali bozulur sizde nasil sargilar ciktimi

Şişlik durumu herkeste değişiyor canm bünyeye göre ve yapılan işleme göre, benim 20 gun oldu, çok şiş burnum, depresyondaym , bayram sonrası işe başlycam insanlar yorum yapck moralmi bozcaklar dye geceleri uykum kaçıyo resmen

canım hiç dert etme. çünkü o şiş halleri bile seni mutlu edecek. ben 14 günde bile burnuma aşıktım bir anda o şişler nasıl kayboldu anlayamadım bile.ilk 2 hafta çok şiş oluyor sonra her geçen gün kayboluyor canım. uni başlayana kdr bayağı toparlamış olursun. zaten uzun zaman seni görmedikleri için çok dikkat etmeyeceklerdir hem laf etseler bile takma.sonunda güzel bir burna sahip olacağını düşün mutlu ol

Hadi ya :) evet tam aramizda gibi olmus zaten cok begendim burnunu kalkik ve kavisli oldugu icin daha da begendim duz burun sevmedigim icin:) cok yakismis masalllah cok guzel olucak merak etme:)

arkadaslar ben kendimi cok cirkin hissediyorum gercekten. kendime güvenim sifirin altinda. burnumdan cok rahatsizim ama diyorumki sanki tipimi burnumu yaptirarak kurtarcam. ya güzellesmezsem ya yine begenmezsem kendimi. bazen kendimi psikolokluk bi deli gibi hissediyorum dis görünüsüm yüzünden cünkü cok takiyorum

burcuuu avatardaki sen misin:26:

Aa neden oyle dusunuyosunki eminim sen abartiyosundur sadece burun bile ifadeyi cok degistiriyo hic oyle dusunme kafana da takma birileri mi bisey dedi sana? Guzellik gorecelidir her soylenen lafa takilma

genelde kendini çok inceleyen her ayrıntıya takan kişiler kendini kötü hissedip, mutsuz oluyo başkasının farketmediği şeyleri biz dert ediyoruz ne yazıkki... burun yüzünden kendini kötü hissediyosundur bence ameliyat olacağın için eski burnun iyice gözüne batıyodur ameliyat sonrası ifade çok değişiyo güzelleşmeme gibi bi durum olmaz :) çok güzel olcaksın canım.

Son düzenleme:
Aa neden oyle dusunuyosunki eminim sen abartiyosundur sadece burun bile ifadeyi cok degistiriyo hic oyle dusunme kafana da takma birileri mi bisey dedi sana? Guzellik gorecelidir her soylenen lafa takilma

kimse bisey demedi ama ben kendim öyle düsünüyorum. kimsede anlamiyor beni. insallah degisir canim. ameliyata kadarda cok var ne kadar kötüymüs karar aldiktan sonra beklemek. simdiye kadar nasil dayanmisim sasiyorum

evet aynen öyle oldu. programlarim var kendimi profilden cekip kendi kendime tasarim yapiyorum. ve cok begeniyorum sonra kendimi suanki halimi görünce diyorumki bu ne yaaa. bir an önce gelsin artik o gün!!

evet aynen öyle oldu. programlarim var kendimi profilden cekip kendi kendime tasarim yapiyorum. ve cok begeniyorum sonra kendimi suanki halimi görünce diyorumki bu ne yaaa. bir an önce gelsin artik o gün!!
bence yapma bunu ameliyatıma az bi zaman kala burnumu birde yandan çekeyim dedim çektikten sonra şok oldum ben bu burunla nasıl yaşamışım diye düşündüm moralim çok bozulmuştu:) aynaya bakarken sonuçta yandan nasıl gözüktüğünü bilmiyoruz o yüzden çok dert etmiyoruz ama gerçekler öyle değil insanlar bizi yandanda görüyo:)) bu arada avatardaki fotoğrafına baktığmda oldukça güzel bi bayan görüyorum boşuna dert ediyosun:)

Son düzenleme:
evet benim canim

ben avatardaki fotondan çok güzel bir bayan görüyorum. tabi şu bir gerçek burun kesinlikle güzelliğe güzellik katıyor. özgüven açısından bu çok önemli. başkalarının ne dediğinin bir önemi de yok. yüzüne uyumlu bir burna sahip olduktan sonra emin ol kendini çok daha iyi hissedeceksin. önemli olanda bu zaten.bizlerde bekledik ama beklemene değer emin ol

burcum eski burnumu bende görünce kendi kendime kızıyorum . 8 yıl neden bekledim diye. hatta emre bey dedi öncesini de vereyim yok yok kalsın görmek bile istemiyorum dedim. şu bir gerçek burun ifadeyi iyi anlamda çok değiştiriyor. bence beklemeye değer canım.her açıdan foto çekmek ayrı bir mutluluk

cok tesekkür ederim. ama biliosunuz iste insan kendini baskalarin baktigi gözle bakamiyor. göremiyor birileri güzelsin dediginde. insallah hepimiz burunlarimizla mutlu oluruz :) artik kafama bisey takmadan yasamak istiyorum, cünkü hep fark ediyorum kendi hareketlerimden psikolojik oldugunu bu burun meselesi. diyelim saclarimi toplamak istemiyorum, yanimda biri oturunca rahatsiz olabiliyorum. böyle sacma sacma seyler iste

aynenn bende cok seviniyorum bu yüzden sabirsizlaniyorum! ben annem babam izin vermez saniyordum. hep aklimdan geciyordu daha kücükkende ama hemen aklimdan cikarmaya bakiodum cünkü hayatta kabul etmezler saniyordum. bi ay önce sordum dertlerimi anlattim ve anlayisla karsiladilar. aslinda estetige karsiydim. halada öyle zevk icin orasini burasini yaptiranlara kiziyorum. ama benim mutlu olmami ve yasama sevincimi benden aliyor bu yüzden böyle bi karar aldim.
senin albümünede baktim gercekten inanilmaz dogal ve güzel ya!! :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…