- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.341
yazdığını kazen görmesin çok dikkat eder böyle şeylere reklam yapan kaç kişiyi siteden atmıştır olumsuz yorumlar kesinlikle silinmiyor bu sitede... kk sayesinde Emre bey'e ameliyat oldum çok şanslıyım
yok canım art niyet olarak görme iyi niyetle yazdığını anladım zaten cevap sadece sana değil dışarıdan bu sayfayı okuyanlar da var sitenin bu konulara ne kadar dikkat ettiğini örnek vererek yazdım bi anlamda herkese cevap vermek istedim, sitenin nasıl olduğunu anlatmaya çalıştım bunlar benim düşüncelerim tabi:) bazen reklam olduğunu düşünenler bile çıkabiliyo ilgisi yok başka doktorların yorumlarını oku var mesela olumsuz yorum yapan hepsi duruyo... Emre beyde yok gerçekten beklentilerimizden daha güzel burun yaptığı için herkes memnun kalıyo, bu arada çok teşekkürler canım beğenmene sevindim :) korkman normal seni doğru yola götürecek asıl şey fotoğraflar aslında facebook sayfasındada 100 den fazla burun örneği var kötü olsa bu kadar fotoğraf paylaşamazdı zaten muayenehaneye gidip canlı örnekleri görsen daha çok beğenirsin fotoğraflardan çok daha güzel oluyo yaptığı burunlar inş senin içinde her şeyin hayırlısı olur:)slm ben sizin burnunuzu gördüm ve cok beğendiğimi de söyledim. Kazen ve diğer meseleye gelince kazen kim oluyor admin mi ??? ben samimiyetimle merak ettiğim bir şeyi soruyorum samimi olarak bunun reklam olarak düşünülmesini art niyete bağlarım. dediğim gibi deviasyon ameliyatı için emre beyi düşünüyorum ama buradaki yorumların samimi ve gerçek olduğuna inanmak zorundayım tabii fotograflarada cok güzel gözüküyor ama gerçekte nasıl oluyor burunlar merak ediyorum. Ama sizinki en beğendiklerimden birisi .....yuzunuze cok yakısmıs
KIZLAAAAR. Ne kadar önceden rezervasyon yaptiniz siz? Subata kadar doluymus subat-nisan ayi is yerinde yogun oluyorum o yüzden mayis ayina düsünüyorum. Ama bekleyipte sonra mayis ayinda da dolu olursa diye korkuyorumm...
Veee ayriyeten baska bir sorum var.. ben kafamda 10 günlügüne Türkiyeye gelmeyi planliyorum. Ameliyat icin yeterli olurmu? Sekreterle konustugumda 15 gün gelmelisin dedi ama facebook sayfalarina baktigimda 8.9. günde misafirleri ugurladiklarini okudum.. Iki Kücük cocugum var ve 15 gün bana fazla geldi biraz.. 10 günde gider gelirim diye konustuydum esimle...( Pffff... niye hicbirsey kafamda planladigim gibi olmuyorki
KIZLAAAAR. Ne kadar önceden rezervasyon yaptiniz siz? Subata kadar doluymus subat-nisan ayi is yerinde yogun oluyorum o yüzden mayis ayina düsünüyorum. Ama bekleyipte sonra mayis ayinda da dolu olursa diye korkuyorumm...
Veee ayriyeten baska bir sorum var.. ben kafamda 10 günlügüne Türkiyeye gelmeyi planliyorum. Ameliyat icin yeterli olurmu? Sekreterle konustugumda 15 gün gelmelisin dedi ama facebook sayfalarina baktigimda 8.9. günde misafirleri ugurladiklarini okudum.. Iki Kücük cocugum var ve 15 gün bana fazla geldi biraz.. 10 günde gider gelirim diye konustuydum esimle...( Pffff... niye hicbirsey kafamda planladigim gibi olmuyorki
bana bu cok ilginç geliyor bu forumda hiç emre beyin ameliyatından şikayet eden yok...ben de kendisiyle görüşeceğim deviasyonum var ama hiç mi memnun kalmayan olmaz mı ben bazen suphelebniyorum olumsuz mesajların sılındını düşünüyorum ....:C
Canım şimdiden rezervasyonunu yaptır öyle son dakikaya bırakıp mayısta gelicem deme bence. Acele etme geç olsun güç olmasın:) Aslında 15 gün kalırsan daha iyi olur çünkü kontroller oluyor 3-4 günde bir ilk zamanlar kanama riski var bide. O yüzden biraz daha fazla kalabilirsen daha iyi olur senin için. Ama yine bi görüşmede Emre Bey'e sorarsın belki o sorun olmaz der 10 gün için. Biraz daha dayan Emre Bey'e ol derim, burda herkes cok memnun ve mutlu burunlarıyla beraber:)
Bende ondan korkuyorum. Gecen hafta aradim. Asistani kasim ayinda arayin dedi Mart icin. Kesinlikle Martin 10-25i arasi ameliyat olmaliyim. Baska vaktim yokuçak biletide alcam daha. Ama simdi kasimda arayipta o Zaman doluyuz derse yanarim
Yurtdışındaki dr ları begenmiyorsunuz sanırım. Orda durum bu kadar vahim mi yaaaaa
Bende ankaradan gitcem napiyim başka carem yok benim isimi estetik cerrah yapamaz. Burun kemigi egriligi var sordum burda dr lara düşmez diyemem dedi. Oda iyiymiş dedm ne işe yarıyosa artık. İki üç ameliyat derken ohhhh masrafa bak, giden psikolojiye bak. Dr revizyonda bile başarılı daha ne olsun. Burdaki arkadaşlardan memnun olmayanlar varsa açık ve net söylesinler isterim. Çünkü onlara güvenerek gitcem. Göze alacam işin maddi boyutunu.
Sen nerdensin canim?? Bende subat-nisan arasi dolu olurum is yerinden kesinlikle izin alamiyorum. Cok kötü yaaa aslinda HEMEN simdi gitmek istiyorum. Bu kadar dolu olduklarini düsünmemistim 2 ay öncesinden ararsam olur diye düsünmüstüm ama demekki dolular. Mart ayina rezervasyon vermiyorlarsa simdiden mayisa hic vermezler bana...
Walla canim birincisi burada cok daha pahali, ikincisi türkiyedeki gibi iyi degiller. Türkiyede daha cok yaygin oldugu icin burun ameliyati daha deneyimli ve basarililar bence. Ben danimarkadanim ve danimarkalilarin burunlari genellikle pek kemerli olmuyor. Genelde Güzel burunlari oluyo bunlarin :) O yüzden türkiyede bu konuda daha deneyimli doktorlarda ameliyat olmayi tercih ediyorum.
Aynen haklisinn. Bende almanyada yasiyorum burdada Cok pahali ve güvenemiyorumda dedigin gibi yaygin degil burdada burun estetigi türkiyede oldugu gibi. Türk doktorlarina en fazlada emre beye Cok güveniyorum. Gelecek ay tekrar aricam. Insallah direk alabilirim istedigim gün. Yani dört ay öncesi olmus oluyor.
Haklısın onların burunları daha düzgün pek tecrübede edinmemiş olabilirler. Bizdekide ne kemermiş yahuuu amannn bakıyorum herkeste aynı sorun var.
Insallah istedigin tarihte alirsin canim. Ne kadarligina gideceksin ozaman? Yaa ben 10 günden fazlasini istemiyorum acikcasi. Bebelerim naaparlar okadar gün bensizzzzInsallah bende mayis ayinda zaman alirim ve cocuklarda sorunsuz bakilir evde.. ( Streslendim simdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?