- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.401
canım sanırım o kası kesmek aynı zamanda dudağında kalkmamasını sağlıyo yanlış hatırlamıyosam Emre bey'in bi videosunda duymuştum bunu...
Aslında uyuşukluktan kasıt 25. günüm bugün ve gülerken zorlanıyorum üst dudagım kalkmıyor yani dişlerim yarım gözüküyor. O da herkes de oluyor zaten olmaması anormal degil mi burun zaten uyuşuk oldugu için geriliyor. Ama bence özellikle burun ucu düşük ise ameliyattan sonra dudaklar daha ön plana çıkıyor diye düşünüyorum.
dudak kalkmaması ya da kalkması nasıl oluyor ki :)
bende hiç üst çene dişler veya dudakta uyuşukluk , yüzde şişme veya morarma olmadı
pek ellenmedi de ondan demeyeyim de lazerli teknikten diyeyim
şimdilik pek bir değişiklik yok
doktorum 3 ay sabret demişti bakalım ne değişecek
kaldı 46 gün :)
beni de kutla. ben beraber oldum hem de 2. kez.
2.kez ameliyatlar daha zor daha acılı daha riskli daha geç iyileşiyor vs vs
üst dudak biraz daha yukarıda oluyoakşam akşam konumuza bak yaa :)
karazeytin ne yaptı acaba bugündü göğüs ameliyatı :S inşallah iyi geçmiştirAy düşüp bayılcam şimdi gercekten içim gidiyor böyle hayal edince:) Kutluyorum seni gerçekten ben bi burunda ölüp bittim ki göğüs daha çok ağrı yapan bir operasyon sanıyorsam özellikle büyütmede..
ay sorma canım Allah bizi ıslah etsin bakalım ileride nerelerimizi yaptırıcaz:))e o da güzelmiş
ben isterim öyle
benim üst çene darlığı vardı dudak kalksa iyi olur
ya da olayı kamufle etmek için cesaret edersem ben de üst dudağa dolgu yaptırsam
bir başladın mı çorap söküğü gibi geliyor diyorlar ama hiç de öyle olmuyor
ben bir daha cesaret edemem Allah mecbur bırakmasın amin
Aa süpermis yaaa... Sekreter neden bana en az 15 gün kalacaksin dediki?? Emre beymi bakti aradiginda telefona? Ben facebook sayfasindan mesaj yazdim ne Zaman rezervasyon yapmam gerekiyor mayis ayina diye. Bakalim ne Zaman cevap gelecek. Yoksa haftaya telefon acarim. Cok sabirsizim yaa bu konuda kendime sasiriyorum :) Keske Ayni zamanlarda gitseydik destek olurduk birbirimize. Yalnizmi gideceksin yoksa yaninda birinide götürüyormusun? Sen ameliyat oldugunda mutlaka yazisalim. Soracak sorularim olabilir pratik bilgiler vs. otel fln :))
bende hiç üst çene dişler veya dudakta uyuşukluk , yüzde şişme veya morarma olmadı
pek ellenmedi de ondan demeyeyim de lazerli teknikten diyeyim
şimdilik pek bir değişiklik yok
doktorum 3 ay sabret demişti bakalım ne değişecek
kaldı 46 gün :)
Ay düşüp bayılcam şimdi gercekten içim gidiyor böyle hayal edince:) Kutluyorum seni gerçekten ben bi burunda ölüp bittim ki göğüs daha çok ağrı yapan bir operasyon sanıyorsam özellikle büyütmede..
Desene baştan lazer diye:) O yüzden olmamıştır zaten. İlginç bir yöntem tabi sadece dış görünüşü düzeltmekte ne kadar başarılı bilemiyorum. Ama hem iç hem dıştan sorunlu burunlarda uygulanmadıgını biliyorum.
karazeytin ne yaptı acaba bugündü göğüs ameliyatı :S inşallah iyi geçmiştir
ay sorma canım Allah bizi ıslah etsin bakalım ileride nerelerimizi yaptırıcaz:))
canikom kesi lazerle zaten
içine ne yapacaklar
benim kemerli burnum vardı
kemerim baya gitmiş
eğer lazerse, lazer kesiyor demektir. yok lazer kesmiyorsa o zaman normal ameliyat yapılmış demek ki
gerçi şu an orda bir dikiş düğümü var kemer gibi görünüyor o 6 ayda kendi kendine eriyecekmiş onun yok olmasını bekliyorum
o zaman net olarak görürüm kemerin ne kadar gittiğini inşaallah
Anladım canım zor günler geçirmişsin gercekten umarım bundan sonrası güzel olur senin için. Ameliyat olmak hiç kolay değil gercekten umarım bu son olur hepimiz için:)
Ya benim de bugün 25. günüm hergün farklı kalkıyorum resmen. Sabahları suratım davul gibi oluyor. Halen yanaklarım şiş. Akşama doğru iniyor, sabahları çok şiş oluyor yüzüm. Nasıl geçicek bunlar ya
karazeytin ne yaptı acaba bugündü göğüs ameliyatı :S inşallah iyi geçmiştir
Canım iyi geçti amelıyatı, iyi şimdi..
Büyütmemiydi onun nerde oldu ameliyatı hangi doktora?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?