emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

bende hiç üst çene dişler veya dudakta uyuşukluk , yüzde şişme veya morarma olmadı
pek ellenmedi de ondan demeyeyim de lazerli teknikten diyeyim
şimdilik pek bir değişiklik yok
doktorum 3 ay sabret demişti bakalım ne değişecek
kaldı 46 gün :)

bu arada pek bir değişiklik yok ama burun ameliyatının en zor ve tek zor yanı olan burun tıkanıklığını ve iç etlerin şişliğini malesef 44 gündür yaşıyorum burun ne zaman açılıyor fikri olan var mı
burun tıkanık olunca ağız çok kuruyor beni çok rahatsız ediyor

beni de kutla. ben beraber oldum hem de 2. kez.
2.kez ameliyatlar daha zor daha acılı daha riskli daha geç iyileşiyor vs vs

Ay düşüp bayılcam şimdi gercekten içim gidiyor böyle hayal edince:) Kutluyorum seni gerçekten ben bi burunda ölüp bittim ki göğüs daha çok ağrı yapan bir operasyon sanıyorsam özellikle büyütmede..

üst dudak biraz daha yukarıda oluyo akşam akşam konumuza bak yaa :)

e o da güzelmiş
ben isterim öyle
benim üst çene darlığı vardı dudak kalksa iyi olur
ya da olayı kamufle etmek için cesaret edersem ben de üst dudağa dolgu yaptırsam
bir başladın mı çorap söküğü gibi geliyor diyorlar ama hiç de öyle olmuyor
ben bir daha cesaret edemem Allah mecbur bırakmasın amin

ay sorma canım Allah bizi ıslah etsin bakalım ileride nerelerimizi yaptırıcaz:))

Iyi aksamlar canim. Ben mail yolladim Doktor beye. Sorularimi sordum, resmimi yolladim, burun analizi yapti fotografta gördügü kadar. Süper olurdu Ayni zamanda gitseydik. Benim üniversite tatilim Mart ve nisan arasi. O yüzden o Zaman gitmem sart yani. Yanimda biri gelcekmi gelirsede Kim gelcek belli degil daha canim. Istiosan ya Burda yada telefonla mesajlasabilirz :)

Desene baştan lazer diye:) O yüzden olmamıştır zaten. İlginç bir yöntem tabi sadece dış görünüşü düzeltmekte ne kadar başarılı bilemiyorum. Ama hem iç hem dıştan sorunlu burunlarda uygulanmadıgını biliyorum.

büyütmede ne var canikom
deriyi kaldırıp altına silikon koyuyorlar
küçültmeyi biliyor musun
iç dış herşey kesiliyor
eğer göğüs çok sarkıksa ve ucu çok aşağıdaysa bazen göğüs ucunu ameliyat başında komple çıkarıyorlar
göğüsü küçültüyorlar ucunu da küçültüp olması gereken yere dikiyorlar ameliyat sonunda
göğüs küçültme gibi acılı ameliyat var mı bilmiyorum
yatsan kalkamazsın kalksan yatamazsın kolları kıpırdatamıyorsun
göğüs ameliyatından sırt üstü yatamazsın biraz dik yatman lazım başı kaldırıyorsun burun kanıyor
amaaan çok zordu Allahım bir daha olmak zorunda bırakmasın inşaallah
bu ikinciydi ve bu kez hiç geçmeyecek herhalde acısı dedim
ve bir daha olursam kesin ölürüm dedim
6 hafta kadar !!!

canikom kesi lazerle zaten
içine ne yapacaklar
benim kemerli burnum vardı
kemerim baya gitmiş
eğer lazerse, lazer kesiyor demektir. yok lazer kesmiyorsa o zaman normal ameliyat yapılmış demek ki
gerçi şu an orda bir dikiş düğümü var kemer gibi görünüyor o 6 ayda kendi kendine eriyecekmiş onun yok olmasını bekliyorum
o zaman net olarak görürüm kemerin ne kadar gittiğini inşaallah

Anladım canım zor günler geçirmişsin gercekten umarım bundan sonrası güzel olur senin için. Ameliyat olmak hiç kolay değil gercekten umarım bu son olur hepimiz için:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…