emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Teşekkür ederim sağol cevabın icin, özellikle emre beye ameliyat olanlarin yorumu benim için önemli...1.ay kontrolume bu durumdan dolayi biraz erken gittim ödem olduğunu masaj yapmamı, bol bol su içmem gerektiğini söyledi yardımcı oluyor ilgileniyor emre bey sağolsun...ama kendimi endişelenmekten de alıkoyamıyorum bi türlü ödem olan yerler gerçekten ellerken de belli oluyor kalın bi deri his yok odemin olmadigi yerler oyle degil ama..evet 1 ay erken belki ama baska 1 aylik burunlara bakıyorum ne kadar muntazam duruyor şiş hala demelerine rağmen, ya resimler yanıltıyor ya da ben de sorun var...sizin resimlerinize de baktim gayet güzel olmuş bu arada :)

Herkesin burnuna yapilan islem farkl derisi farkli bunyesi farkli haliyle iyilesme de farkli oluyor nadir de olsa baslarda sislikler orantisiz inebiliyor ama korkma gecici bisey bu daha cok yeni oldugu icin rahat olabilirsin bu sorun 6 ay sonra olsaydi o zaman boyle konusamazdim tabi:) mutlaka emre beye git gorsun bol su ve yesil cay tuket ki sisliklerin daha hizli gitsin eger derin kalinsa iyilesme biraz daha uzun suruyor bende kalin deriliyim ama su an cok cok memnunum sen icini rahat tut gecicek:) benim albumum ozel canim istersen ekleyip gorebilirsin:)

Gerçekten çok teşekkür ederim içim biraz olsun rahatlıyor inecek dedikçe :)) seni arkadaş olarak ekledim kabul edersen sevinirim

Gerçekten çok teşekkür ederim içim biraz olsun rahatlıyor inecek dedikçe :)) seni arkadaş olarak ekledim kabul edersen sevinirim

Kabul ettim canim bakabilirsin:) 1 aylik burun sisleri orantisiz olabilir bi tarafta cok olabilir ucu asagida ya da yamuk gorunebilir bu yuzden:) annem kardesim ben ve bir cok arkadasim emre beye olduk hepimiz memnunuz icin rahat olsun kontrollerini ihmal etme o kadar:)

Şu anda Emre beyin muayenesindeyim 1.5 saattir bekliyorum. Beklemeye değecek gibi. Kontrole gelenlerin burunları gerçekten doğal ve güzel. Darısı başıma.

Bende emre beye ameliyat olali 1,5 ay oldu benim burnumdada asimetriler var sislik hadsafhada zaten emre bey 6-7ay sabret dedi bekleyecegim ama cok zor gunler gecmiyor sanki insallah dedigi gibi bi burnum olur bana masaj yapma dedi buarada....

Geçmiş olsun cnm.. Benim de 3. ayım korkmanı gerektirecek bir durum yok merak etme bende de ödemlerden aynı orantısızlıklar mevcut:) her ameliyat olan aynı şeyi söyluyor zaten 6 ay 1 sene sabretmek gerek. Ben de elimle elleyince ne kadar cok ödemim oldugunu anlıyorum ztn özellikle uc kısmında.. Sabretmemiz gerekiyor yani bide bol bol su iç

Teşekkür ederim bakalım bekleyip görücez artık, ama senin 1 aylık burnun bile gayet güzel görünüyor.şişlik var ama yamuk bir görüntü yok kemiğin inişi çok düzgün...sen nasıl bir burun istemiştin, dogal mı kalkık mı nasil anlattın kendini doktora onu merak ettim

Merhaba ameliyat öncesi de senle yazışmıştık ben çok eskiden ameliyat olduğunu sanmıştım senin ama yeniymiş senin de daha .yeni ama mutlu olmana sevindim :) ödemler geçince o yamuk görüntü de geçer mi diyosun ?

Emre ilhana ulaşmak çok zor muayene randevusunu mayısa verdiler ameliyatıda agustos gibi diyorlar Emre bey kadar iyi bir doktor daha varmı acaba arkadaşlarr

Evet bende sikinti yoktu annemde olmustu o da sislikten dolayiydi zaten sisler gittikce duzeldi. Ben kalkik iddiali bir burun istemistim:)

Merhaba kızlar ben Şubat'ta ameliyat olmuştum
eski ve yeni yaptım
Simdi 11. Ayım dolmak üzere size tamamen oturmuş burnumun fotosunu paylaşmak istedim fikirlerinizi bekliyorum kızlarrrr :) :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…