- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #7.101
Çok teşekkür ederim :)))Emre hocamın sayesinde
cooook begendim gercekten masallahhh formu ne güzel öyleMerhaba kızlar ben Şubat'ta ameliyat olmuştum
eski ve yeni yaptım
Simdi 11. Ayım dolmak üzere size tamamen oturmuş burnumun fotosunu paylaşmak istedim fikirlerinizi bekliyorum kızlarrrr :) :) :)
Eki Görüntüle 920289 Eki Görüntüle 920290
Ben de çok beğendim güle güle kullanın ilk ameliyatınız mıydı :)
Bi de tamponlar kacıncı gün cıktı nefes alabildiniz mi tamponlardan?
Arkadaşlar yeni üyeyim yana yakına doktor arıyorum burunlarınızı görebilirmiyim arkadaş olarak eklermisiniz rica etsem :)
Merhaba kızlar ben Şubat'ta ameliyat olmuştum
eski ve yeni yaptım
Simdi 11. Ayım dolmak üzere size tamamen oturmuş burnumun fotosunu paylaşmak istedim fikirlerinizi bekliyorum kızlarrrr :) :) :)
Merhaba kızlar ben Şubat'ta ameliyat olmuştum
eski ve yeni yaptım
maşallah çok doğal, çok güzel olmuş. Emre bey kişiye özel burun yapıyor. Allah aşkına hangimizin burnuna benziyor bu burun?? Herkesin burnu farklı ve güzelMerhaba kızlar ben Şubat'ta ameliyat olmuştum
eski ve yeni yaptım
maşallah çok doğal, çok güzel olmuş. Emre bey kişiye özel burun yapıyor. Allah aşkına hangimizin burnuna benziyor bu burun?? Herkesin burnu farklı ve güzel
Arkadaşlar yeni üyeyim yana yakına doktor arıyorum burunlarınızı görebilirmiyim arkadaş olarak eklermisiniz rica etsem :)
Şu anda Emre beyin muayenesindeyim 1.5 saattir bekliyorum. Beklemeye değecek gibi. Kontrole gelenlerin burunları gerçekten doğal ve güzel. Darısı başıma.
Emre ilhana ulaşmak çok zor muayene randevusunu mayısa verdiler ameliyatıda agustos gibi diyorlarEmre bey kadar iyi bir doktor daha varmı acaba arkadaşlarr
Bende emre beye ameliyat olali 1,5 ay oldu benim burnumdada asimetriler var sislik hadsafhada zaten emre bey 6-7ay sabret dedi bekleyecegim ama cok zor gunler gecmiyor sanki insallah dedigi gibi bi burnum olur bana masaj yapma dedi buarada....
Kızlar emre beyin taktığı tamponlardan nefes alabildiniz mi veya baska doktora ameliyat olup silikon tampon takılan arkadaslar bana bilgi verebilir mi iyi kötü az da olsa nefes alabildiniz mi? :26:
Bugün 3 bucuk aylık burnuşumun kontrolüne gittim:) Emre Bey herzaman ki gibi çok güleryüzlü ve ilgiliydi.. Gayet saglıklıymış burnuşum. Bol bol su içmem gerek ama tabi hızlıca ödemlerimin inmesi için
Bugün 3 bucuk aylık burnuşumun kontrolüne gittim:) Emre Bey herzaman ki gibi çok güleryüzlü ve ilgiliydi.. Gayet saglıklıymış burnuşum. Bol bol su içmem gerek ama tabi hızlıca ödemlerimin inmesi için
mrb. arkadaşlar.. ilk ameliyatımı gecen 25 şubatta olmuştum kemik,et ve sinizütle beraber doktorumun da önerisi üzerine estetikle beraber oldum ama çok mutsuzum görüntü istediğim gibi olmadı ve nefes problemim olmadığı halde şuan nefes alabilmek için ilaçlar spreyler kullanıyorum(( şuan bunları yazarken bile ağlıyorum nefes almak istiyorum sessiz ve derinden rüyalarıma bile giriyor bu durum şeklini şemalini geçtim ama burundan nefes alamamak çok kötü bişi ( 3 şubata emre beyden randevu aldım ilk muayene için ama çok korkuyorum, gecen hafta kbb gittim film çekti kemik eğrili var içten sağ tarafta ,görüntü olarak da burnum sola doğru kayık bu yüzden nefes alamıyormuşum revizyonu sordum olacaksan %100 güvenebileceğin bi doktora ol dahada kötüsü olabilir dedi hastaneden ağlayarak geldim niçin ameliyat oldum 11 ayımı zindana çevirdim, kendimi -ailemi niçin bu kadar üzdüm şimdi tecrübeli arkadaşlarıma soruyorum ben gibi sorunları olup emre beyden memnun kalan arkadaşlar var mı? emre beyin yaptığı burunlarda görüntü olarakda çok güzel ama iç güzelliğide önemli ben gibi olanlar için.. kesinlikle emre bey diyebilir miyim? nefes problemim revizyonla ortadan kalkarmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?