emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Rapunzel, ben 14 yıl önce, rahat nefes alamadığım için bir deviasyon ameliyatı geçirmiştim. Ama ameliyat sonrası nefes durumunda bir iyileşme olmadı. Deviasyon tam olarak düzeltilmediği gibi, burnum üzerinde var olan küçük kemer daha da belirginleşti, burnum sola kaydı ve ucu düştü. Rahat nefes alamadığım için sürekli sprey kullanmaya başladım. O zamanlar yapılan ameliyatlar bugünkü kadar konforlu olmadığı için zor günler geçirdiğimden ikinci ameliyattan hep kaçtım. Ta ki geçen seneye kadar. Uzun süreli sprey kullanımı bana nurtopu gibi bir hipotiroid armağan etti. Artı kalpte çarpıntı başlayınca da revizyon kaçınılmaz oldu. Kendi oturduğum şehirde bazı kbb cerrahları ile görüştüm. Bana garanti veremediler. Internet'te yaptığım araştırma sonucu Emre Beye ulaştım. İlk görüşmemizde tüm sıkıntılarımı anlattım. En ufak bir tereddüt göstermeden "Hem nefes alan, hem de görüntüsü güzel bir burun yaparım size" dedi. Ben daha sormadan tüm sorularımı cevapladı. O kadar güven verdi ki, görüşmemizin 5nci dakikasında kararımı vermiştim. Ekim sonunda ameliyat oldum. Eve geldiğim gibi tüm spreyleri çöpe attım. O günden beri de hiç ihtiyaç duymadım. Çok rahat nefes alıyorum. Burnum otoyol gibi açıldı:) İçi de dışı da güzelleşti. Ben size gönül rahatlığı ile Emre Bey'i tavsiye ederim.

Bir dünya araştırdım, döndüm dolandım, Emre İLHAN dan başkası içime sinmiyor.

ama randevu ayarlamak da başlı başına bir olay ne yapacağım bilmiyorum, burun sorunlarım da iyice arttı, nefes almakta çok zorlanıyorum

e bir de istanbul dışından geleceğim, vakit, kalacak yer ayrlamak vs hep sorun:26:

Ben ilk ameliyatımı Emre Beye oldm. Sinüzit, deviasyon ve estetik 3. ayım cok mutluyum yavas yavas ödemlerim indikçe iyileşiyorum tabi.. Emre Bey tam adresin bnce senin bide revizyonsa. Çok fazla revizyon hastası var ztn seneler gecmiş ama hala cok memnun olan 3 şubata bişey kalmamış ztn çok sevindim senin adına korkmanı gerektirecek hiçbir durum yok Emre Bey mükemmel bir cerrah Zaten estetiğin yanı sıra çok iyi bir KBB ci hiç kuşkun olmasın. Bol şanslar sana canım..

yaa beni tampon varken nefes alamamak korkutuyor işte

çok tşk ederim cvbınız için 1. hüsran olunca ve ben bilinçsizce kuzu kuzu ameliyatımı yaptırdım şimdi çok korkuyorumm aynı acılar aynı hayal kırıklığı yaşamamak için inş bende sizler gibi mutlu olurum

Hiç korkmana gerek bile yok Ben de cok korkuyordum o kdr abartmaya gerek yokmuş. Emre Bey ztn delikli silikon tampon kullanıyor ve sürekli tonimer sıkıyorsun burnuna bu yüzden hiç nefes alamamak gibi bir durum söz konusu degil:) Tabiki de bi beş gün tamponlar çıkana kdr sabrediceksin ama hepsi geçiyor emin ol

tşk ederim cvbınız için inş bende memnun kalırım.

Üzme kendini bence mutlu ol doğru doktoru sonunda buldum diye:) Umarım sen de bizler gibi mutlu olursun Emre Bey'in güleryüzünden ve samimiyetinden hiçbir kuşkun olmasın. Zaten sen de tanıyınca bizlere hak vereceksin

teşekkür ederim :) revizyon ameliyatım olacak zaten de bikaç olumsuz yorum yazılmış canım sıkıldı tekrar ameliyat olmak istemiyorum ben artık son olsun istiyorum

teşekkür ederim :) revizyon ameliyatım olacak zaten de bikaç olumsuz yorum yazılmış canım sıkıldı tekrar ameliyat olmak istemiyorum ben artık son olsun istiyorum

:) Canım Emre Bey'in yüzlerce hastası var emin ol revizyon olucaksan zaten en doğru adrestesin sevinmelisin buna Sen de görüştüğün zaman zaten kafandaki bütün soru işaretleri yerini bulacaktır Hiç korkmana gerek yok gönül rahatlıgıyla ve bütün samimiyetimle söylüyorum 'Emre Bey'e güvenebilirsin'

Canım benim sen hala korkunu yenememişsin.bence bunu hiç düşünme bile.bazen kortuğun şeyin üzerine giderek yenebiliyorsun.her iki tamponu yaşayan biri olarak söylüyorum slikon tampon candır:) nefes de alıyorsun heleki çıkarırken bile hissetmiyorsun.sargı bezi kabus gibiydi benim için . Bir şekil olacaksın ve spreylerle nemli tutarak nefes problemini çözersin .hatta kendin yapamıyorsan sık sık içini temizletmeye gidersin daha kolay atlatırsın merak etme.

Burun ameliyatından sonra ki yağlanmadan söz etmiş yeni ameliyat olanlar. Sizlere bir kaç önerim olacak çok işe yarıyor. Benim de çok yağlanıp, sivilceler çıkıyordu baya azaldı yağlanma 3. ayım ve artık sivilcede çıkmıyor. İlk zamanlar toniklerle yağlanmayı dengeleyebilirsiniz. Üç ürün vardı kullandığım siz bir tanesini de kullanabilirsiniz tabi:) 1. Yves rocher da gözenekleri derinlemesine temizleyen matlaştırıcı tonik sabah-akşam uygulayın çok iyi geliyor. 2. Doğal kil maskesi alın ham olanını ama kendiniz biraz sulandırıp, ezin. Yüzünüze uygulayın çok yararını göreceksiniz. 3. Son olarakta en çok beğendiğim ürün Clinique Clarifying Lotion Arındırıcı Losyon 2 serisi gayet işe yarıyor. Dert etmeyin yağlanmayı bunları kullanın çok yararını göreceksiniz :)

canım çok geçmiş olsun. yaşadığın aynı sıkıntıları ben de yaşadım. hadi görüntüyü bir tarafa bıraktım. ama 8 yıl boyunca nefes alamamak en kötüsüydü. daha kötüsü grip oluyordum.ama sürekli sinüzit akıntısı günlerce sürüyordu.aynı anda hem burun içi problemlerim çözüldü hem de istediğim gibi bir görüntüye sahip oldum.aynen %100 güveneceğim bir dr aradım ve öle Emre beye karar verdim.sonuç ortada sağlıklı nefes ve doğal yüzüme yakışan bir burun. daha ne isteyebilirim kiAllahım nazar değmesin ama yaz kış hastalanıp günlerdir burun akıntısıyla dolaşmam çok şükür artık olmuyor. sağlık açısından da düşünürsen kesinlikle KBB uzmanı olması şart canım. kesinlikle görüşmenizde yarar var. öyle karar verirsiniz

Çok teşekkür ederim evet sargı bezindeki sıkıntılarım aklıma geldikçe ürperiyorum o yüzden en çok kafama takılan konu tamponlar oluyor sık sık içini temizletmeye gidersin derken emre bey mi temizliyor nasıl oluyor anlatabilir misiniz tıkanırsa spreyle açılmazsa emre bey tampondaki tıkanıklığı açabiliyor mu yani öyley bisey varsa icim daha rahat olur :)

evet canım Emre bey temizliyor :)) ameliyat olduktan sonra belli aralıklarla çağırıyor. beni 2 gün sonra çağırmıştı. tabi ben aceleci davranıp hemen nefes alabileyim diye ufaktan kendim temizlemeye çalışmıştım. hatta Emre bey burnuma baktığında bana bir şey bırakmamışsın ki demişti:) tabi bizlerin daha ileriye doğru temizlemesi riskli olabilir.sonuçta hissetmiyoruz ya orayı anlamayız falan.ama en doğrusu Emre beyin temizlemesi.hem daha hijyenik olur. o konuda dert etme çok yardımcı oluyor canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…