emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Arkadaslar, bende kac defa kendi goruslerimi paylastim, yine paylasiyorum. Bende yillarca doktor aradim ve sonunda Emre beye ameliyat oldum, yine olmam gerekseydi, yine Emre beye olurdum.
Burnum kalin derili ve benim operasyonum agri sizi olmadan gecti ( benim canim cok tatlidir, kas aldirirken bile sanki beni kesiyorlarmis gibi bagiririm).
Bende dogal olsun diye diye Emre beyin basinin etini yedim ve bana oyle bir dogal burun yapti ki, en yakin arkadaslarim bile hala estetik oldugumu bilmiyor. Ailem cok begeniyor.
Martta 2 yil olacak ve hala cok memnunum, gun gectikce dahada guzellesiyor ama keske Emre beyi dinleseymisimde, biraz kavisli yaptirsaymisim diyorum. Emre bey israrla biraz kavis yapalim demisti ama ben istememistim.
Ameliyat onceki burnum kemerliydi, egriydi, nefes sorunlarim vardi. Allah Emre beyden razi olsun, beni oyle memnun etti ki, Allahim da onu memnun etsin.

Burda hepimiz ayni yollardan gectik, ameliyat oncesi doktor arayislar, tereddutler, korkular vs. vs. Burdaki arkadaslarin sayesinde bende Emre beyi buldum ve memnun kalmasaydim yine burdan sikayetimi bildiririm, ben yandim siz yanmayin diye.
Burun operasyonu zor bir ameliyattir, onemli olan hastanin memnun kalmasi ve eger hasta memnun degil ise, doktorun ile bir cozum aramasidir. Emre bey yeterince vakit ayiriyor, ilgileniyor ve memnun olmadiginda bir cozum ariyor. Olumsuz tek birsey varsa, oda muane olmak icin bazen saatlerce bekliyoruz, ama bunu ben hic bir zaman sorun olarak gormedim, Bagdat caddesinde bol bol gezdim, kahvemi ictim, tekrar gittim bekledim.

Burdaki arkadaslara tesekkur ederim, onlarin sayesinde Emre beyi tanidim, burnumdan cok memnunum, kendime olan guvenim tavan yapti. Bir burun insani bu kadar mi degistirir, bu kadar mi mutlu eder? Beni cok mutlu etti.

Doktor arayisinizda hepinize Allah yardimci olsun, ben Emre beye kefilim, insallah sizde benim gibi memnun olursunuz.

Görüşmeden 5 ay sonra ameliyat oldum.teşekkür ederim..ben de çok mutluyum Emre bey sayesinde çok şükür.

merhaba benim ablamda emre beyde gorusme icin randevu aldi agustosun ikisine gorusme altisinada ameliyat gunu verdiler 5 ay biraz uzun gibi insan boyle seylere karar verdimi hemen olsun istiyor ve oda sanirim bu kadar bekliyemiycek bugun aradi ve sureyya seneldire olmaya karar verdigini soyledi ona 10 gun onceden haber vermek yeterliymis yani sanirim 6 agustosta bir yer bosalicak

o dönemleri dün gibi hatırlıyorum pembeatmosfer ve sevgi bizim ameliyatlarımızı takip ediyorlardı. Bende ne çok korkuyodum hep buradaki arkadaşlardan destek aldım ameliyat olduktan sonrada şiş olsada ameliyat olacak arkadaşlar rahatlasın diye fotoğraf paylaşırdım ne günlerdi yeriniz çok ayrı bende çok seviyorum hepinizi:) Emre bey sayesinde çok güzel insanlar tanıdım.

15 karakte olmadan atamıyon mobil de mi giriyosun yada tablet
Mobilden giriyorum canım. Olsun bizde gülücükler atarız:))

Ablan için hayırlısı olur inşallah .Emre beye talep çok haliyle yaza kadar dolu sanırım. Şimdiden geçmiş olsun

ama o doktorun fiyatı 10000 den başlamıyomuydu çok pahalı bence :S

İyiki de paylaşımlarınız olmuş.yoksa cesaret edip olamazdım belkide. Kısmetse yaza sevgimide canlı görcem bu arada bayağı ara verdik. En kısa zamanda burun kardeşlerimizle bir organizasyon yapalım.

Neden ama olumsuz yorumlarda var?İnsan olmuşken en iyisini istiyor,olumsuz yoruma denk geldim işte, kız bütünen memnuniyetsizliğini dile getirmiş. Baskasından da duymustum bunuda görünce içime kurt düştü..

Emre Bey'in binlerce hastası var cnm ve muayenesi dolup taşıyor. O kdr doktor araştırdım ve görüştüm hiçbiri bna Emre Bey'in verdıgı güveni saglayamadı. Muayeneye gidip gelirken birçok hastasıyla konuşma fırsatı buldum yıllar gecmesine ragmen cok memnun olan. Gözümle gördüm, kulağımla işittim burda ismini mesleğine olan saygımdan ötürü veremeyecegim nice doktorların yaptıgı yamuk burunları Emre Bey sanki ilk kez ameliyat olmuş gibi yaptıgına birebir şahit oldum. Ben şahit olduklarımı burda anlatmasam
vicdanen rahat hissetmem inan kendimi. Benim estetiğin yanı sıra sağlık sorunlarım da vardı. Hiç düşünmezken estetik olmayı şmdi iyi ki olmuşum diyorum. Emre Bey hiçbir hastasını ayırmadan o kdr yogunlugunun üstüne ne kadar cok yorgun olursa olsun güleryüzünü aksatmaz. Hastalarını birbirinden ayırmaz. Sen tabiki de doktor araştır git görüş Emre İlhan ile de görüş sonra kararını ver. Çok haklısın insan bir kere olmak istiyor bu ameliyatı. Ben de cok arastırdım, en ünlü doktorlara gttim. Gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki Emre Bey gercekten başarısının yanısıra karakter olarak bambaşka. İşine olan aşkı, hastalarına ilgi alakası... Yani olumsuz bir durum olsada Emre Bey yaptıgının arkasında durur ztn. Yardımcı olabilmek için elinden geleni yapar. Neden olumsuz yorumu yapan kişi fotograf yüklemedi hala? Neden Emre Bey'i hiç aramamış böyle bir hastası? Neden Emre Bey'in böyle bir durumdan haberi bile yok? Almanyadanmış ya yazsın mail atsın facebooktan ulaşsın ama hiçbirini yapmamış. Neden ben adını soyadını yaz yda mesaj at bna yardımcı olmak istiyorum yazınca cevap alamadım? Neden neden diye gider böyle.. Seni cok iyi anlıyorum cunku bizlerde aynı durumdaydık bir zamanlar ama şmdi insanları doğru yönlendırmek ve mutlulugumuzu paylasmak adına burdayız. Umarım sizlerde bizler gibi sağlıgınıza kavuşursunuz ve isteginiz gibi bir burna sahip olursunuz. 'Hayatlarında hiçbir başarı gösteremeyenler, kendilerini başkalarının başarılarını küçültmekle teselli ederler.'

ama bende cok görmek isterdim :S arkadas aslnda foto koycakti ama mesaj sayisi yeterli degildi diyordu

Merhaba kızlar bende ameliyat olalı 54 gün falan oluyor aslında fotograf koyup sizlerin yorumlarını almak istiyorum ama sanırım daha erken kötü yorumlar alırsam kaldırabilir miyim bilemiyorum Şubat bası doktorumla ameliyat sonrası 4. kontrolumü gerçekleştirmek üzre muayehanesine gideceğim gelişmelerden sizleri haberdar ederim bikaçtanede fotograf eklerim bakarsınız

Burun ameliyatı olan arkadaşlara birkaç tavsiyem olacak. Bu aralar grip salgını var haliyle bundan korunmamız gerekiyor. Çünkü ödemli burnumuzla salgına yakalandığımızı düşünemiyorum bile :) Gripten korunmak için benim uyguladığım şeyler var mesela, vücut direncinin düşmesini engellemek için mevsim özelliklerine uygun giyilmeli, bol sulu gıdalar almalı, taze meyve ve sebze tüketilmelidir. Başkalarıyla ortak eşya kullanımından kaçının, kimseyle öpüşmeyin bile bence! Ciddi bir salgın varken özellikle yeni ameliyat olmuş olanlar bunlara çok dikkat etmeli. Ben sabahları aç karnına ılık suyun içine birkaç damla limon sıkıp onu içiyorum. Bu durum hem C vitamini almamı sağlıyor, hem de bağışıklık sistemimi kuvvetlendiriyor. Ayrıca ılık limonlu suyun selülitede faydası var:) Sıkı giyinin, dediklerimi uygulayın, burnuşunuzu üşütmeyin! :) Sağlıkla kalın...

bana da nazar değdi sanırım:2:bu kış rahatım dedim ne güzel. ama kızım 2 gündür hasta olunca ve sürekli yanak yanağa bana da bulaştırdı sonunda. Emre bey de dikkat edin demişti bu aralar salgın var diye ama beni de buldu maalesef.kesinlikle bol c vitamini almak lazım.başladım bakalım nereye kadar. fenalaşırsam artık Emre beyi arıyacam bakalım ne önerecek.Allahtan KBB uzmanına ameliyat olmuşuz :))

gecmiş olsun cnm kendıne coook dıkkat et ınsallah hemen toparlanırsın ortalıkda salgın var evet bende oglumdan kapmısdım sukur toparlandık :))) ınsallah hemen ıyılesırsınız kendıne ıyı bak öpt cnm...

Ayyy geçmiş olsun canım. Vitamin al bol bol. Kötü olursan ilaç kullanırsın. Kış çayı al bide aktardan çok güzel bir çay içinde herşey var. Sabah akşam iç onu kendine gelirsin biraz.. Emre Bey'e söyle hatta bence belki ilaç gerekli görür. KBB olması özellikle benim gibi allerjik rinit hastaları için büyük bir nimet :)

çok sağol kışlar ya. baştan önlem alamadım galiba. evet ilknurcum kış çayı içmem gerek.ilaca da henüz başlamadım.Emre beye sorayım ona göre tedavi önerir bakalım..
Arkadaşım yeni ameliyat oldu, vallahi hapşururken dahi çok acı çekiyor, grip olacağı ihtimalini düşünemiyorum. Siz de dikkat edin lütfen.
evet ben de ameliyat olduktan 15 gün sonra grip olmuştum.hapşurma olayı biraz sıkıntı ama bir şekil onu da atlatıyorsun. geçmiş olsun canım arkadaşına da.

hastamı oldu oldun sen canım geçmiş olsun bende korkuyorum yaa öğrenciler hep hasta bulaşacak banada

hastamı oldu oldun sen canım geçmiş olsun bende korkuyorum yaa öğrenciler hep hasta bulaşacak banada

:2:evet canım ya çok sağol. aman dikkat et sen de canım.salgın var gerçekten..
bu arada alıntı bildirimlerimiz geri dönmüş
ama bu sefer özel mesaj olarak bildiriliyor. buna da şükür ya çok özledim kırmızı alarmı çok iyi oldu :)

Arkadaşım yeni ameliyat oldu, vallahi hapşururken dahi çok acı çekiyor, grip olacağı ihtimalini düşünemiyorum. Siz de dikkat edin lütfen.
Ameliyathane soğuk olduğu için sanırım çok duyuyorum hasta olanları ben hasta olmamıştım ama ameliyattan çıktığımda titriyodum çok üşümüştüm. Hapşurmanın yöntemi var aslında burna basınç vermeden hapşurulabiliyo anlatamadım ama öyle işte :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…