- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #7.281
Ameliyathane soğuk olduğu için sanırım çok duyuyorum hasta olanları ben hasta olmamıştım ama ameliyattan çıktığımda titriyodum çok üşümüştüm. Hapşurmanın yöntemi var aslında burna basınç vermeden hapşurulabiliyoanlatamadım ama öyle işte :))))
haklısın ay ben bi kez gülme krizine girmiştim dikişlerim patlıycaktı resmen çok acımıştı kardeşim yüzünden hep saçma sapan konuşup güldürüyodu beniöyle de işte insan korkuyor ya bir şey olursa diye :)
yok canım gözüküy da sadece beğeniyi kimin yaptığını görüyorsun ve o sayfaya atıyor seni ama hangi mesaja ait olacağını sen tahmin edeceksinama beğenilerimiz gözükmüyo :S
sanırım hapşurma geldiğinde ağzı açmak gerekiyordu :) burna basınç olmuyor ama hapşurma gerçekleşiyor mu orasını bilemedim:26:Ameliyathane soğuk olduğu için sanırım çok duyuyorum hasta olanları ben hasta olmamıştım ama ameliyattan çıktığımda titriyodum çok üşümüştüm. Hapşurmanın yöntemi var aslında burna basınç vermeden hapşurulabiliyoanlatamadım ama öyle işte :))))
aynen aynen kontrole gittiğimde bi kız söylemişti bana ağzı açmak lazımyok canım gözüküy da sadece beğeniyi kimin yaptığını görüyorsun ve o sayfaya atıyor seni ama hangi mesaja ait olacağını sen tahmin edeceksin
sanırım hapşurma geldiğinde ağzı açmak gerekiyordu :) burna basınç olmuyor ama hapşurma gerçekleşiyor mu orasını bilemedim:26:
ama beğenilerimiz gözükmüyo :S
Arkadaşlar ben de profil sayfamı, arkadaş listemi falan göremiyorum. Sorun benim hesabımda mı acaba??
bu doktor iyi mi benim burun ucum şişik etli biraz onu yapabilir mi sivriltebilir mi ve kaç lira alır?
Ne istediğinizi doğru bir şeklide anlatırsanız eğer istediğiniz gibi bir burna kavuşabilirsiniz Emre Bey sayesinde. Bizler çok mutlu ve sağlıklı burunlara kavuştuk. Umarım sizde istediğiniz bir burna kavuşursunuz. Bu sene fiyatlar 8000 TL olacak. Çok yoğun olduğu için randevunuzu biran önce almaya bakın bence
eyvah çok pahalı benim bütçemi aşıyor acaba bu burun ucu inceltme işlemini en fazla 4 bin tl ye yapıcak iyi bir doktor öneremez misiniz?
Merhaba burun ucu diyip geçmeyin o da bir ameliyat ucuz olacak diye araştırmadığınız doktora da olmayın ameliyatınızı ucuz yapan bi doktor olsa dahi yaptıgı burunları hastaları mutlaka görün. Sizi korkutmak istemem ama ben doktor konusunu çok ihmal ettim rastgele bi doktora ameliyat oldum ve revizyon olucam sırf burun ucu için
peki emre bey burun kemeriyle ucuna aynı fiyat tarifesini yani 8 bin tl yi mi uyguluyor?
aynen öyle maalesefyoksa benim için de büyük rahatlık olurdu burun ucunu uygun yapsa ama her buruna fix aynı fıyat veriyor az veya çok yapılacak işlemin bi önemi olmuyor yani. benim de burun ucum şiş ilk ameliyatımda düzeltilemedi hatta ameliyatımı yapan doktor burnun ameliyatı kabul etmiyo dedi nasıl işse anlamadım hiç mantıklı gelmedi revizyon olucam yazın inş sırf burun ucu için
burnunun eski resmi var mı şişik hali önden ama?
eyvah çok pahalı benim bütçemi aşıyor acaba bu burun ucu inceltme işlemini en fazla 4 bin tl ye yapıcak iyi bir doktor öneremez misiniz?
İyiki de paylaşımlarınız olmuş.yoksa cesaret edip olamazdım belkide. Kısmetse yaza sevgimide canlı görcembu arada bayağı ara verdik. En kısa zamanda burun kardeşlerimizle bir organizasyon yapalım.
inş bende sizin gibi beğenirim memnun kalırım böyle yazıları okudukça içime su serpiliyor 3 subatta ilk randevum var revizyon için emre bey en iyisi sanırım orjinal burnumda ne kemik eğriliği ne kemer nede nefes problemim vardı şimdi bu sıkıntılarımdan dolayı revizyon düşünüyorum görüntüyü geçtim artık nefes almak istiorum 11 ay oldu ameliyat olalı ve derim ince kendi doktorum ödem falan filan dedi ama 11 ayda bu ödem geçmezmiydi nefes almak için? inş bende ileride sizler gibi ,ben gibi olanlara destek olurum..
inş bende sizin gibi beğenirim memnun kalırım böyle yazıları okudukça içime su serpiliyor 3 subatta ilk randevum var revizyon için emre bey en iyisi sanırım orjinal burnumda ne kemik eğriliği ne kemer nede nefes problemim vardı şimdi bu sıkıntılarımdan dolayı revizyon düşünüyorum görüntüyü geçtim artık nefes almak istiorum 11 ay oldu ameliyat olalı ve derim ince kendi doktorum ödem falan filan dedi ama 11 ayda bu ödem geçmezmiydi nefes almak için? inş bende ileride sizler gibi ,ben gibi olanlara destek olurum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?