emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

öyle de işte insan korkuyor ya bir şey olursa diye :)

ama beğenilerimiz gözükmüyo :S
yok canım gözüküy da sadece beğeniyi kimin yaptığını görüyorsun ve o sayfaya atıyor seni ama hangi mesaja ait olacağını sen tahmin edeceksin
sanırım hapşurma geldiğinde ağzı açmak gerekiyordu :) burna basınç olmuyor ama hapşurma gerçekleşiyor mu orasını bilemedim:26:

aynen aynen kontrole gittiğimde bi kız söylemişti bana ağzı açmak lazım

bu doktor iyi mi benim burun ucum şişik etli biraz onu yapabilir mi sivriltebilir mi ve kaç lira alır?

Ne istediğinizi doğru bir şeklide anlatırsanız eğer istediğiniz gibi bir burna kavuşabilirsiniz Emre Bey sayesinde. Bizler çok mutlu ve sağlıklı burunlara kavuştuk. Umarım sizde istediğiniz bir burna kavuşursunuz. Bu sene fiyatlar 8000 TL olacak. Çok yoğun olduğu için randevunuzu biran önce almaya bakın bence

eyvah çok pahalı benim bütçemi aşıyor acaba bu burun ucu inceltme işlemini en fazla 4 bin tl ye yapıcak iyi bir doktor öneremez misiniz?

eyvah çok pahalı benim bütçemi aşıyor acaba bu burun ucu inceltme işlemini en fazla 4 bin tl ye yapıcak iyi bir doktor öneremez misiniz?

Merhaba burun ucu diyip geçmeyin o da bir ameliyat ucuz olacak diye araştırmadığınız doktora da olmayın ameliyatınızı ucuz yapan bi doktor olsa dahi yaptıgı burunları hastaları mutlaka görün. Sizi korkutmak istemem ama ben doktor konusunu çok ihmal ettim rastgele bi doktora ameliyat oldum ve revizyon olucam sırf burun ucu için

peki emre bey burun kemeriyle ucuna aynı fiyat tarifesini yani 8 bin tl yi mi uyguluyor?

peki emre bey burun kemeriyle ucuna aynı fiyat tarifesini yani 8 bin tl yi mi uyguluyor?

aynen öyle maalesef yoksa benim için de büyük rahatlık olurdu burun ucunu uygun yapsa ama her buruna fix aynı fıyat veriyor az veya çok yapılacak işlemin bi önemi olmuyor yani. benim de burun ucum şiş ilk ameliyatımda düzeltilemedi hatta ameliyatımı yapan doktor burnun ameliyatı kabul etmiyo dedi nasıl işse anlamadım hiç mantıklı gelmedi revizyon olucam yazın inş sırf burun ucu için

burnunun eski resmi var mı şişik hali önden ama?

Hiç öyle burun ucu olarak düşünmeyin. Burun bir bütündür iç yapısının nasıl ameliyat edilip düzeltildigini bilmiyoruz sonuçta. O yüzden burun ameliyatı olacaksanda ucuz olsun diye riske atma sakın. Bambaşka bir sonuc ortaya cıkarsa mutsuz olabilirsin. Sen bilirsin yine de ama Emre Bey gercekten bu işte bir numara Başka doktor da arastır, Emre Bey ile de görüş öyle kararını ver bence

İyiki de paylaşımlarınız olmuş.yoksa cesaret edip olamazdım belkide. Kısmetse yaza sevgimide canlı görcem bu arada bayağı ara verdik. En kısa zamanda burun kardeşlerimizle bir organizasyon yapalım.

Canim beniiiiim bende sizleri gormek icin sabirsizlaniyorum, Karazeytinim bak banada oyle guzel sofra hazirliycan ha, icimde kaldi valla. Ooof offf, ne guzel seyler yapmistin oyle, birde boy boy resim paylasip beni burda catir catir catlattiniz, kiskandim yaa.

Burun ucuna bende taktim yine buaralar, bir tik daha mi kaldirtsam diyordum Ahhh aklima edeyim yaa, keske dinleseymisim Emre beyi.

Karazeytinim sen sordun mu yine sis burunlami gezecez oyle, kaldirtirsak?

Kizlar, ameliyat olacaklara soyluyorum, kesinlikle kavis isteyin, benim ve karazeytin gibi olursunuz sonra, biz cok pismaniz dinlemedik doktorumuzu diye..

inş bende sizin gibi beğenirim memnun kalırım böyle yazıları okudukça içime su serpiliyor 3 subatta ilk randevum var revizyon için emre bey en iyisi sanırım orjinal burnumda ne kemik eğriliği ne kemer nede nefes problemim vardı şimdi bu sıkıntılarımdan dolayı revizyon düşünüyorum görüntüyü geçtim artık nefes almak istiorum 11 ay oldu ameliyat olalı ve derim ince kendi doktorum ödem falan filan dedi ama 11 ayda bu ödem geçmezmiydi nefes almak için? inş bende ileride sizler gibi ,ben gibi olanlara destek olurum..

Sen gel yeterki TR ye.seve seve hazırlarım tabi canım benim. Ne fotolar çekiliriz.şimdi fotoğrafçımızda var süper olur emin ol.
Ya aslında doğal burun taraftarıyım.ama Emre beyin yaptığı havalı burunları görünce de gözüm kalıyor.dediğin gibi ne güzel ksldırmıştı böle yapalım diye .yok millet estetik olduğumu anlamasın diye indirttimama martta kısmet olursa çok az kaldırtcam şişse bile sorun değil ki ben o 1 aylık şiş burnuma bile aşıktım:)benim için heyecanlı bekleyişlerdi.eskisinden kurtuldum ya şişmişim umrumda olmadı valla.hepsi gecici bak şimdi ne kdr kibar burunlarımız var.maşallah

Burundaşım hiç merak etme sen de bizler gibi mutlu olcaksın inşallah.içini rahat tut ve doktorumuza güven.çok az zaman kalmış.görüştüğünde bizlere hak vereceksin.yapılan işleme , dokularına göre farklılık gösterse de benimki normal deriydi. 6 aya şişlerim kalmamıştı nerdeyse. Ama dediğin gibi önemli olan sağlıklı nefes alan güzel bir burna sahip olmak.ben mutlu oldum tüm revizyon hastaların da benim gibi mutlu olmasını istiyorum.o yüzden destek olmak önemli

Süperr az kalmış:)) Deri ince olunca dha cabuk iniyor ödemler. Benimkisi kalın mesela daha yavaş iniyor Ama şimdi ki halide güzel inince baya bambaşka guzel olacak inşallah:) Nefes alamamak en kötüsü merak etme Emre Bey her türlü sorununu çözecektir. Cok mutlu oldum senin adına sabret, sonu güzel olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…