emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

daha ilk muayene aydından gelicem sırf emre bey için 1. ameliyat hüsran geçince 2. güvenilir bi doktor istiyorum daha ameliyat günü alıcam ki mayısı bulur sanırım şu beklemek olmasa herşey dahada güzel olacak :)

Olsun cnm bekle, acele edip hüsrana ugrama 2. seferde.. Biraz sabret geciyor hemen Emre Bey ile bir görüşte sen gerisi cabuk gecer

kizlar benim burnumun inceligini beyeniyorum aslinda ama benim burnum uzun ve kemerim var sizce kemer ve uzunlugu fln degisirse kalinlasabilirmi burnum yani önden kalin bi burnum olsun istemiyorum böle nazik ince

kizlar benim burnumun inceligini beyeniyorum aslinda ama benim burnum uzun ve kemerim var sizce kemer ve uzunlugu fln degisirse kalinlasabilirmi burnum yani önden kalin bi burnum olsun istemiyorum böle nazik ince

Canım doktordan doktora fark var bazısı bambaşka da yapabilir. Emre Bey hastalarının ne isteyip ne istemediğini çok iyi anlayan, doktor-hasta ilişkisi çok kuvvetli bir doktor. O yüzden biz hastaları burunlarımızdan çok mutluyuz. Sana tavsiyem Emre Bey ile görüşüp derdini anlatman eminim istediğin gibi bir burna kavuşursun

selam emre beye ameliyat oldunuzmu sonucdan menmunmusunuz istediginiz gibi oldumu acaba:44:

Evet ben oldum cooook memnunum şiddetiyle tavsiye ederim :))))

Merhaba Arkadaşlar.
1. görüşmemi 10 gün önce oldum. İkinci tasarım için görüşmem 1 martta. Mart ayı açık listeye yazdırdım. Bende diğer arkadaşlar gibi çok memnun olduğumu söylemeye can atıyorum.

1 hafta iş başlangıcı için yeterlimi acaba. Bu 1 haftalık zaman diliminde morluk geçiyormu. Alçı bant gibi burun üzerindeki malzemeler çıkarılıyormu.

1 hafta iş başlangıcı için yeterlimi acaba. Bu 1 haftalık zaman diliminde morluk geçiyormu. Alçı bant gibi burun üzerindeki malzemeler çıkarılıyormu.

1 hafta yeterli canım. 5-6 gün arası alçın çıkar.bu süre içerisinde ilk 3 gün morluk ve şiş oluyor ve zamanla geriliyor. 1 haftaya kadar da baya toparlanmış oluyorsun. bir de herkes de morluk şişlik olmayabiliyor. ama olursa da bir haftalık süre yeterli oluyor.alçı çıktıktan sonra bant takılıyor. genelde 14. gün de bantlardan da kurtuluyorsun.bantlı bantlı işe git o haldeyken bile burnun sana çok tatlı gelecektir emin ol:)

Kibar burun isteğini söylersin ama zaten gereğinden fazla inceyle kalınlaştırır yapılması gereken bi şey çünkü... benim burun sırtımda çok inceydi bende ince olsun diyordum ama fazla ince burun sırtıda gözlerin kötü, yorgun, erkeksi gözükmesine neden oluyo en doğrusuna doktor karar verir. Emre bey "burnun ince istesemde çok kalınlaştıramam" demişti yani her halukarda ince, kibar olur:)

1 hafta içinde cıkıyor. Sadece ten rengi bir bant oluyor. Morluk kişinin cildiyle alakalı bir durum tabi. Çok takıntılı değilseniz 1 hafta yeterli. Ben 1 ay gitmemiştim işe :)))

1 hafta içinde cıkıyor. Sadece ten rengi bir bant oluyor. Morluk kişinin cildiyle alakalı bir durum tabi. Çok takıntılı değilseniz 1 hafta yeterli. Ben 1 ay gitmemiştim işe :)))

Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.

İşyerinde bantla biraz gezmek hava bile katar ne dersiniz :)

Arkadaşlar burun ile çene implantını birlikte olan varmı Emre beye varsa fiyatını öğrenebilirmiyim :44:

canım burada ikisini birlikte olan arkadaşlar vardı ama sürekli aktif değiller sanırım.ama burada çene ile birlikte olan olan bir arkadaş vardı. kendisiyle sürekli görüşüyorum ve sonuçtan çok memnun.ifadesi değişti çok tatlı oldu gerçekten. zaten burun tasarımı yapılırken Emre bey yüzün tamamını değerlendirerek yapyor ve çene de bu hususta çok önemli. fiyat için ofisi arayıp asistanından bilgi alırsan daha sağlıklı olur canım.

o kadar çok aradım ki bıkmışlardır artık benden aramaya çekiniyorum Emre beye e-posta atim bende bari tabi artık cevap verirse en son attığıma hala dönmedi

o kadar çok aradım ki bıkmışlardır artık benden aramaya çekiniyorum Emre beye e-posta atim bende bari tabi artık cevap verirse en son attığıma hala dönmedi

yok yok ara sen canım. belli ki bu aralar yoğundur.bunu da sor toplu cevap verir hem en azından:) artı çekinmeni gerektirecek bir şey yok ki hepimiz aynı şekildeyiz merak etme. her konuda yardımcı oluyorlar sağ olsunlar. ve gerekliyse mutlaka yaptırmanı tavsiye ederim. tam sonuç almak istiyorsan profil estetiği için bu şart canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…