emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Yardımın için sağol :)

Kızlar selam bende Nisan'a ameliyat için randevu aldım emre ilhan dan. Ama burnum aşırı derece yamuk nasıl olur hiç bilmiyorum
Eğri burun zor ameliyatlar arasına giriyo benim burnumda sola doğru yamuktu Emre bey yüzde 90 oranında düzelir demişti ama bence yüzde 100 düzeldi o kadar dikkatli bakıyorum bi eğrilik göremiyorum:))şişlikler geçtikçe de eşitlendi seninde düzelir merak etme nede olsa doktorun Emre ilhan

Son düzenleme:
Az önce randevu almak için aradım Haziran ayına verebiliyolarmış randevuyu ve zaten ameliyatları da haziran ayına veriyo dediler şok oldum nasıl yanii... Almadım randevu da..

o kadar çok aradım ki bıkmışlardır artık benden aramaya çekiniyorum Emre beye e-posta atim bende bari tabi artık cevap verirse en son attığıma hala dönmedi

Öğlen ararsan ulaşabilirsin canım. Emre Bey gerekli görürse söylüyor hemen zaten çene estetiğide yapmamız gerek diye. Ama ben de çok fazla gördüm muayenesinde ikisini birden olan. Sordum hatta ikisini birden olmak zor olmaz mı diye Emre Bey'e çene ameliyatları kolaymış ağrı sızı yokmuş yani.

Çok teşekkür ederim :)

Kızlar selam bende Nisan'a ameliyat için randevu aldım emre ilhan dan. Ama burnum aşırı derece yamuk nasıl olur hiç bilmiyorum

Benim de burnum S burundu. En zor 5 burundan birisiymiş. Düzeltti Emre bey. Ama kemiğin hafızası olduğu için yıllar içerisinde milimlik kayma olabilir yeniden dedi. Şu anda dümdüz. Milimlik kayma olsa bile çok farkedileceğini sanmıyorum... Yine de umarım olmaz:)

İlk defa duydum desem yeridir yani. burunda bir eğrilik varsa ameliyattan sonraki dönemde yıllar sonra yine o tarafa doğru yamuluyormuymuş entresan . Ama onunda bir çözümü vardır heralde yamulma rskine karşın bir kaç milim diğer tarafa doğru yapılırsa yamulduğunda eşitlenir yada cok daha az bir oynama olmuş olur :)
Yaa kızlar sırf meralkımdan soruyorum Emre Bey biras mükemmelliyetçi bir doktor ya kendi yaptığı ameliyatlarda daha iyi sonuca ulaşmak için revizyon yaptığı falan oldumu hiç olan veya duyan var mı ?

Bende duymuştum kıkırdak hafızası sanırım tam adı. Başlarım onun hafızasına:)) inş benim kıkırdak Alzheimer olmuştur 2 yıl olacak neredeyse tekrar bi eğrilme yok inş olmazda... Ben duymadım ama burnunu biraz daha kaldırmak isteyenler tekrar ameliyat oluyo

orkidecim evet Emre bey gerçekten mükemmeliyetçi bir insan. her zaman daha iyisini ister.ameliyat çok başarılı geçse bile burnun oturması da çok önemli. bu yüzden özellikle 2 sene tüm hastalarını takip eder. hatta bu revizyon yaptığı hastalarda ve zor burunlarda daha büyük önem taşıyor. gerektiğinde ikinci bir müdahale ile (ufak bir rotüşle) iyi bir sonuç elde edilebilir.Emre bey başka doktorların kesinlikle yapamam dediği en zor burunları riskler taşısa bile kabul ediyor ve baştan tüm hastalarına, 1 yıl sonra gerektiğinde müdahale edebileceği söylüyor zaten. bu kesinlikle sorun çıkacak anlamı da taşımaz..
o yüzden içiniz rahat olsun.önemli olan istenilen sonuca ulaşmak.sadece sorun çıkınca da değil zamanla kendi tercihlerimiz de değişebiliyor.mesela ben bile burnumu biraz daha kaldırtmak istiyorumbiliyorum ki emin ellerdeyimdoktoruma güveniyorum....

Orkde, Emre Bey milimlik kayma "olabilir" dedi. Ama mutlaka olacak diye bir şey de yok tabii. Beni ameliyattan önce uyardı, yani ben bunu bilerek ameliyatı kabul ettim. Bir de az önce mesajını okuyunca, google'ladım:

Dışarıdan eğriliği veya asimetrisi belirgin olan burunlarda, ameliyatta herşey düzeltilmiş olsa bile iyileşme dönemindeki yumuşak doku çekintileri ve kıkırdak hafızası nedeni ile tam düzelme sağlanamayabilir. Bu durum özellikle burnu çocukluk çağından beri eğri olan hastalarda söz konusudur. (burunestetigi.co)

Genellikle revizyonlarda benim elimde en çok karşılaştığım olay özellikle daha önceden burunda kırık olan ve yamukluğu olan hastalarda ki bu hastaların burnu çoğunlukla darbe sonrası hiçbir müdahale görmemişse işler daha da karışıklaşıyor. Bu durumlarda ilk hali kadar olmasa da eğikliğin kabul edilebilir bir miktarda tekrarı ki bu durumu bu hasta grubuna mutlaka operasyon öncesi belirtiyorum. Tabii her zaman olacak diye birşey yok ama bazı burunlarda kıkırdak hafızası dediğimiz fenomeni aşmak oldukça zor olabiliyor. Bu revizyon ihtiyacı en çok gösteren iki gruptan biri. (burunameliyati.com)

Yani olabiliyor deniyor. Kimsenin başına böyle bir şey gelmesin tabiki. Sonuçta ameliyat bu kolay bir şey değil. Karar aşamasından iyileşme aşamasına kadar uzun ve zor bir süreç...

Arkdaslar yeni üye oldum... 2 senedir burun ameliyati olmayi düsünüyorum.. fikir sahibi olmak icin resimlere bakicaktim ama göremiyorum.. yardimci olabilirmisiniz acaba? Tsk

fotoğrafları görmek için 25 mesaj sayısını aşman lazım.

cok tsk ederim.. arkadaslik yolladiktan sonra özel albumdeki resimleri görebiliyormuyum acaba? 25 mesaj atamamki öyle bos bos? :)

Emre bey e ameliyat olucam kisin ama icimin daha da rahatlamasi icin resimlere bakmak lazim yazilarinizi okudum cok heyecanlandim, ondan su an cok ihtiyacim var :))

Ne demek önemli değil canım. Özel albümdeki fotoları görmek için arkadaş olarak eklemen gerekir benim herkese açık zaten 25 mesajı doldurursan görürsün:) Bu arada çok şanslısın şimdiden hayırlı olsun:)
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...ldurmak-isteyenlerin-paylasim-alani-5361.html buraya yazarak doldurabilirsin mesaj sayını

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…