emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Burnu çok hoş olmuş canım ameliyat olalı nekadar oldu ? Benim bugün tam iki ay oldu sanki burnum şişken daha güzeldi indikçe çirkinleşiyor
siteyi aktif olarak kullanmıyor selossun sanırım 5-6 aylık burnu yada daha az :) ben öyle biliyorum. 2. ayda burun çirkin oluyo zaten benim resimlerime bakarak anlayabilirsin 2. ayda burun sırtındaki şişlikler iner burun ucum şiş olur o yüzden pinokyo gibi gözükebilirsin geçiyo zamanla acele etme :))

Son düzenleme:
Merhaba tekrar :) sitede pek aktif değilim ama mesajları kaçırmamaya calısıyorum bugünlerde. 26 haziranda ameliyat oldum ve alçılı halimden şu ana kadar oldukça rahat bi süreç geçirdim. Sormak istedikleriniz varsa yardımcı olmak isterim :) ayrıca fotograflarımı görmek isterseniz instagramdan da bakabikirsiniz sselalelaless

Son düzenleme:

Düzelicek demi kızlar ya burnum okadar çirkin gözüküyokş şuan gözüme anlatamam kırk tane kusur bulabilirim o derece :)Bu stres öldürcek beni şişken ne güzeldi halbuki taş gıbi duruyodu :)

Düzelicek demi kızlar ya burnum okadar çirkin gözüküyokş şuan gözüme anlatamam kırk tane kusur bulabilirim o derece :)Bu stres öldürcek beni şişken ne güzeldi halbuki taş gıbi duruyodu :)

Bunu diyen cok kişi duydum ama hepsi sonunda burunlarından ne kadar memnun olduklarını söyledi. Moralini yüksek tut ve burnunun oturmasını bekle :)

twitter dan baktım burnun çok güzel ya

Bunu diyen cok kişi duydum ama hepsi sonunda burunlarından ne kadar memnun olduklarını söyledi. Moralini yüksek tut ve burnunun oturmasını bekle :)

Umarım bende birgün burnuma aşık bir şekilde burda yorum ve fotograflarımı paylaşırım . Braz dha sabredelim bakalım aslında korkmuyorum çünki biliyorum ki bir sorun çıksa bile doktorum hep destekçim olacak ne gerekiyorsa yapacak ama beklemek çok zor

Ayy evet benim de 4. ayım ve burun sırtım indi hemen orasıyla çok işlem yapılmadığı için. Burun ucum çok şiş ve aşağı çöktü resmen. Ama gün geçtikçe geçiyor gibi sabretmemiz gerekk :)

Hep korkutuyo bu yorumlar beni ya

yok canım benim için rahat olsun. bak ilk 3-6 aylık fotolarımıza belli bir orantısızlıklar oluyor. şiş burundan fazla bir şey bekleyemeyiz haliyle.gerçi önceki haliyle kıyasladığımda o şiş, şekilsiz haldeyken bile çok mutluydum ben. bu tarzlı şikayetler iyileşme döneminde olur ve sonradan emin ol herkes güzel burnunun tadını çıkartır. sürekli bir foto çekme arzusu falan.bizler sabırsısız biraz o yüzden canım. sihirli değnek değsin de hemen 1 seneyi tamamlayalım diye bakıyoruz.şişler burnu tamamen terkettiğinde asıl güzellik ortaya çıkıyor canım merak etme

ahaha ben bekliyemem şiş haliyle bile foto çekilirim forumdakileri bıktırırım kendimden

Asik oldum kizim sana! Burnun ve sen harikuladeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :O(L)!!

Asik oldum kizim sana! Burnun ve sen harikuladeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :O(L)!!

Kızlar merhaba yılladır arada bir buraya girip bakarım ve sonunda dayanamadım bende üye oldum ve anlıyorum ki artık kararımı verdim hala daha korkuyorum tek korkum ya daha kötü olursa. Ailem hiç istemiyor. ve ben saçını boyatırken bile ya kötü olursa die cesaret edemeyenlerdenim ama öle çok sıkıldım ki ve artık biliyorum ki sizler beni en iyi anlayanlarsnız çünkü aynı aşamalardan geçtik çok soru biriktirim cevaplar mısınız?

Şebnemcim korkulacak bir şey yok karazeytin inde dediği gibi tek sorun sabretmek onun dışında herşey çok rahat ağrı yok sızı yok. Burnun her gün değişiyor benim sargılarım ilk açıldığında çok şişti ve burun sırtı dümdüzdü o şiş nasıl inip kıvrım aldı ben bile hayret ediyorum çok bişey kalmadı on ay daha sabretsek tamamdır tam şeklini alçak... zaman çabuk geçiyo merak etme canım daha dün gibi ameliyat için hayal kurduğum günleri hatırlıyorum bak oldu bitti bile burnumun oturmasını daha da güzelleşmesini sabırsızlıkla bekliyorum fotoğraf makinalarıyla barışmam gerek artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…