- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #7.401
Kızlar merhaba yılladır arada bir buraya girip bakarım ve sonunda dayanamadım bende üye oldum ve anlıyorum ki artık kararımı verdim hala daha korkuyorum tek korkum ya daha kötü olursa. Ailem hiç istemiyor. ve ben saçını boyatırken bile ya kötü olursa die cesaret edemeyenlerdenim ama öle çok sıkıldım ki ve artık biliyorum ki sizler beni en iyi anlayanlarsnız çünkü aynı aşamalardan geçtik çok soru biriktirim cevaplar mısınız?
Şebnemcim korkulacak bir şey yok karazeytin inde dediği gibi tek sorun sabretmek onun dışında herşey çok rahat ağrı yok sızı yok. Burnun her gün değişiyor benim sargılarım ilk açıldığında çok şişti ve burun sırtı dümdüzdü o şiş nasıl inip kıvrım aldı ben bile hayret ediyorumçok bişey kalmadı on ay daha sabretsek tamamdır tam şeklini alçak... zaman çabuk geçiyo merak etme canım daha dün gibi ameliyat için hayal kurduğum günleri hatırlıyorum bak oldu bitti bile burnumun oturmasını daha da güzelleşmesini sabırsızlıkla bekliyorum fotoğraf makinalarıyla barışmam gerek artık
İlgin için teşekkür ederim bende olmadım olucam yorumlar bazen korkutuyor sonra içinizden biriniz geliyo yazıyonuz içimi rahatlatıyosunuz sonra yine olmak için heyecan basıyo
Biz alışığız canım benim.seve seve yardımcı oluruz.sonunun güzel olacağından her anı paylaş tabiyki deahaha ben bekliyemem şiş haliyle bile foto çekilirim forumdakileri bıktırırım kendimden
Kızlar merhaba yılladır arada bir buraya girip bakarım ve sonunda dayanamadım bende üye oldum ve anlıyorum ki artık kararımı verdim hala daha korkuyorum tek korkum ya daha kötü olursa. Ailem hiç istemiyor. ve ben saçını boyatırken bile ya kötü olursa die cesaret edemeyenlerdenim ama öle çok sıkıldım ki ve artık biliyorum ki sizler beni en iyi anlayanlarsnız çünkü aynı aşamalardan geçtik çok soru biriktirim cevaplar mısınız?
Rica ederim canım benim :) Zaten takip ediyosan görmüşsündür burda şikayet edilen tek şey sabır yani burnun tam şeklini almasını beklemek zaten burun ameliyatının hasta için tek zorluğu da bu. Burda yorum yapan bi çok insan var çoğu ameliyat olmuş üstünden yıllar geçmiş taş gibi burunları var maşallah :) (burda taş güzel anlamda yanlış anlaşılmasın ) Kimi yeni ameliyat olmuş bikaç ay olmuş benim gibi mesela sabırsız :) kimi ameliyat olmaya karar verip doktor araştırıyor kimide ameliyat olup olmamak konusunda karar vermeye çalışıyor hepimizin ortak noktası güzel yüzümüze yakışan hoş bir buruna sahip olmak . Sana tavsiyem ameliyat olan arkadaşların profillerinden ameliyat öncesi ve sonrası fotoğraflarını incelemen ve mümkünse ameliyat olalı bır kac yıl olmuş arkadaşlara bak sonuçta her yıl burun yaptırmıcaz :) İncelemelerinden sonra doğru adreste olduğunu göreceksin zaten
Seni birazda korkutayım hatta ozaman daha iyi araştırma yaparsın incelersin doğru adreste karar kılarsın :) Ameliyat öncesi ben başka bir doktoru daha araştırdım güzel burunlar yapıyodu hatta ünlü sayılır kk dan o doktorla ilgili yapılan hasta yorumlarına bi baktım ıyıkıde bakmışım yaptığı burunlar bır sure sonra düşüyormuş demek istedim uzun vadeli hastaları incelemen tatlım :)
ama sen sanslı olanlardansın tatlım bizim gibi doğru adrestesin
Biz alışığız canım benim.seve seve yardımcı oluruz.sonunun güzel olacağından her anı paylaş tabiyki de
Hoşgeldin canım.korkmana grek yok ben bu korkuyla 8 yıl boşuna zaman harcamışım.bizde geçtik bu yollardan.burda hepimiz yardımcı oluruz tabi.öncelikle 25 mesajını doldurup fotoğraflarımıza bakarak araştırmana başlayabilirsin
Canım valla moral verdin:) Benim dizayn yapıldı şimdi gün sayıyorum artık. Ama çok zor bir ameliyat olacağı kesinEğri burun zor ameliyatlar arasına giriyo benim burnumda sola doğru yamuktu Emre bey yüzde 90 oranında düzelir demişti ama bence yüzde 100 düzeldi o kadar dikkatli bakıyorum bi eğrilik göremiyorum:))şişlikler geçtikçe de eşitlendi seninde düzelir merak etme nede olsa doktorun Emre ilhan
Merak etme canım büyük oranda bir değişme olur Emre Bey güzelleştirir
Emre Bey, şuandan daha iyi olur dedi (ona şüphe yok:) ) ama yine de burun deliklerin arasında fark kalır çünkü sağ ve sol tarafla ayrı oynamam gerekicek dedi.
yok canım benim için rahat olsun. bak ilk 3-6 aylık fotolarımıza belli bir orantısızlıklar oluyor. şiş burundan fazla bir şey bekleyemeyiz haliyle.gerçi önceki haliyle kıyasladığımda o şiş, şekilsiz haldeyken bile çok mutluydum ben. bu tarzlı şikayetler iyileşme döneminde olur ve sonradan emin ol herkes güzel burnunun tadını çıkartır. sürekli bir foto çekme arzusu falan.bizler sabırsısız biraz o yüzden canım. sihirli değnek değsin de hemen 1 seneyi tamamlayalım diye bakıyoruz.şişler burnu tamamen terkettiğinde asıl güzellik ortaya çıkıyor canım merak etme
Bu aradada ben almanyanin yasiyorum ve ne yazikki burdaki Doktorlara fazla güvenmiyorum
mrh aycicek bende daha bir ay olucak emre beye ameliyat olali su an için kendi burnuma yorum yapamiyorum ama güzel olan benim için doktorum emre beye sonsuz güveniyorum.sana diyeceğim emre beyi arastir ondan sonra doğru karari verirsin.bende almanyadayim
mrh aycicek bende daha bir ay olucak emre beye ameliyat olali su an için kendi burnuma yorum yapamiyorum ama güzel olan benim için doktorum emre beye sonsuz güveniyorum.sana diyeceğim emre beyi arastir ondan sonra doğru karari verirsin.bende almanyadayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?