emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

hoşgeldiniz hadi hayırlısı.eminim aramıza güzel bir burun daha katılacak.
benimde burnumun sol tarafında etli olmayan bir ben var. Özellikle Emre beye sormuştum. ameliyat esnasında almıyorum ama istersen birkaç ay sonra alırım demişti.bundan dolayı ameliyatınız iptal olmaz merak etmeyin.ama için rahat olsun istiyorsan arayın muayenehaneyi asistanından bilgi alabilirsiniz. ameliyattan sonra gözünüze çok batarsa o zaman aldırırsınız. belki burnunuz istediğiniz gibi olduğunda gerek bile duymayacaksınız

Bu arada bundan önceki kontrolümde fotoğraf paylaşsa reyting rekoru kırar dediğim erkek hastayla yine karşılaştık muayenehanede :)) şişlikleri azalmış, çok yakışmış :) normalde erkeklerin estetik yaptırması bana itici geliyodu ama emre bey çok ayarında yapmış muhteşemdi

oofffff kizlar ne kadar zor bir süreçmiş yaaa burnusuma bakıyorum sol tarafi yukarda sag tarafi asagida .beklemem gerek biliyorum ama yurtdisinda olduğum içinde kontrollerede gidemiyorum tabiki.on dan sonrada ucu niye böyle oldu sagi niye böyle diyip duruyorum.ya güzel olmassa ya bana yakismasa kendi kendime sorup duruyorum.disari dahi cikmak istemiyorum. ne yapcam bilemiyorum .sizlerdede böyle sorunlar oldumu.

birde sizlere sorak istadigim 1 ay oldu ameiyat olali 3 4 yastıkla yatiyorum ne zaman 2 yastıkla yatmaya baslamaliyim yada bilmiyorum normale kacinci aydan sonra dönmeliyim.

ameliyat olanların %80 i böyle sorunlar yaşıyor zor bir süreç ama geçiyor sabretmek lazım :) 1 aylık burun için daha çoook erken 1 2 ay sonra şişler uca indikçe ucu niye böyle kaba diyeceksiniz :) ben her dk aynaya bakıyodum çok takıntılıyım kesin geçmeyecek ucu böyle patates gibi kalcak diyodum :) şimdiki haliyle alakası yok boşuna üzülmüşüm:) şişlikler orantısız inebiliyor bir süre canınızı sıkmayın düzeliyor :)

birde sizlere sorak istadigim 1 ay oldu ameiyat olali 3 4 yastıkla yatiyorum ne zaman 2 yastıkla yatmaya baslamaliyim yada bilmiyorum normale kacinci aydan sonra dönmeliyim.

artık tek yastığa bile düşürebilirsiniz 1 ay olmuş

Çok normal canım bende 1. ayım da öyleydim. Şimdi 4. ayım burun sırtım indi baya ama ucu baya şiş şuan ödemlerden burun deliklerinde de orantısızlıklar oluyor. 1 sene sabretmemiz gerek yani. Tek yastıkla yatabilirsin artık sorun yok canım.

şişliklerin solda az olduğu için sol tarafın yukarıda duruyo... şişliklerin sağ tarafta birikmiş bu yüzden sağ tarafın aşağıda durur şişlikler azaldıkça sağ tarafın yukarı kalkar burun delikleri açılır ben yaşadım biliyorum:) ilk 3-4 ay bişey bekleme 8-9 ay gibi beğenmeye başlarsın

evet aynen dediğin gibi:)

Herkes yaşamış aynı şeyleri :) Sabredelim görelim o zmn:)

Yarın arkadaşım ameliyat olacak beni bile heyecan sardı eminin çok güzel olacak:) şişlikleri azalsın paylaşıcam ama bantlıykende paylaşabilirim bilmiyorum:))

aylar sonrada olsa emre beyden randevua alabıldım fakat sunu merak edıyorum randevudan sonra hemen amelıya tarıhı verıyormu yoksa onun ıcndemı beklıyorum???

aylar sonrada olsa emre beyden randevua alabıldım fakat sunu merak edıyorum randevudan sonra hemen amelıya tarıhı verıyormu yoksa onun ıcndemı beklıyorum???

Sen görüştüğün zaman al ameliyat tarihini. Tabi aylar sonrasına verir büyük ihtimal yoğunluğundan. Ama ilk görüşmende ameliyat tarihini alırsan daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…