- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #7.441
Merhaba arkadaslar,
Sonunda Ekim ayina Emre Ilhandan randevu aldim :) Yurt disinda oldugum icin revizyon ameliyatdan uc-bes gun önce yapilicak.
Tuhaf bir sorum olucak, burnumun sag yan kenarinda kemige yakin acik kahverenkli bi ben var, yani böyle itici etli bisey degil. Ama burun kuculdugunde nasi durucagini bilemiyorum. Bunu ayni anda aldirmak mumkun mu? Yada bi zarari, ameliyata bi etkisi oluyo mu?
Doktora bildirmek lazimmi? Hani o kadar bekleyip 15 gunluk bilet alip, otel vs; oraya gidipde sirf bunun yuzunden bazi seylerin iptal olmasindan korktum biraz.
Napmaliyim sizce?
Randevu tamam, ucak bileti tamam, otel rezervasyonu tamam.. Para tamam .... HADI GEL MAYIIIIS
oofffff kizlar ne kadar zor bir süreçmiş yaaa burnusuma bakıyorum sol tarafi yukarda sag tarafi asagida .beklemem gerek biliyorum ama yurtdisinda olduğum içinde kontrollerede gidemiyorum tabiki.on dan sonrada ucu niye böyle oldu sagi niye böyle diyip duruyorum.ya güzel olmassa ya bana yakismasa kendi kendime sorup duruyorum.disari dahi cikmak istemiyorum. ne yapcam bilemiyorum .sizlerdede böyle sorunlar oldumu.
birde sizlere sorak istadigim 1 ay oldu ameiyat olali 3 4 yastıkla yatiyorum ne zaman 2 yastıkla yatmaya baslamaliyim yada bilmiyorum normale kacinci aydan sonra dönmeliyim.
oofffff kizlar ne kadar zor bir süreçmiş yaaa burnusuma bakıyorum sol tarafi yukarda sag tarafi asagida .beklemem gerek biliyorum ama yurtdisinda olduğum içinde kontrollerede gidemiyorum tabiki.on dan sonrada ucu niye böyle oldu sagi niye böyle diyip duruyorum.ya güzel olmassa ya bana yakismasa kendi kendime sorup duruyorum.disari dahi cikmak istemiyorum. ne yapcam bilemiyorum .sizlerdede böyle sorunlar oldumu.
şişliklerin solda az olduğu için sol tarafın yukarıda duruyo... şişliklerin sağ tarafta birikmiş bu yüzden sağ tarafın aşağıda durur şişlikler azaldıkça sağ tarafın yukarı kalkar burun delikleri açılır ben yaşadım biliyorum:) ilk 3-4 ay bişey bekleme 8-9 ay gibi beğenmeye başlarsınoofffff kizlar ne kadar zor bir süreçmiş yaaa burnusuma bakıyorum sol tarafi yukarda sag tarafi asagida .beklemem gerek biliyorum ama yurtdisinda olduğum içinde kontrollerede gidemiyorum tabiki.on dan sonrada ucu niye böyle oldu sagi niye böyle diyip duruyorum.ya güzel olmassa ya bana yakismasa kendi kendime sorup duruyorum.disari dahi cikmak istemiyorum. ne yapcam bilemiyorum .sizlerdede böyle sorunlar oldumu.
şişliklerin solda az olduğu için sol tarafın yukarıda duruyo... şişliklerin sağ tarafta birikmiş bu yüzden sağ tarafın aşağıda durur şişlikler azaldıkça sağ tarafın yukarı kalkar burun delikleri açılır ben yaşadım biliyorum:) ilk 3-4 ay bişey bekleme 8-9 ay gibi beğenmeye başlarsın
şişliklerin solda az olduğu için sol tarafın yukarıda duruyo... şişliklerin sağ tarafta birikmiş bu yüzden sağ tarafın aşağıda durur şişlikler azaldıkça sağ tarafın yukarı kalkar burun delikleri açılır ben yaşadım biliyorum:) ilk 3-4 ay bişey bekleme 8-9 ay gibi beğenmeye başlarsın
Sagol:) 8000 lt. Cikmis diye okudum dogrumudur acaba. Sen nekadar Ödedin yani gecen sene nekadardi
Evet bu sene 8000 tl oldu diye biliyorum bnde eger ilk ameliyatınız ise tabi.
Evet bu sene 8000 tl oldu diye biliyorum bnde eger ilk ameliyatınız ise tabi.
Merhaba bende Emre beye ameliyat olucam ilk ameliyatım olucak 8000 tl ne kadar ben Türk parasını bilmiyorum 8000 tlni dolara çevirdikte kaç bin dolar oluyor cvb yazarsanız sevinirim
Merhaba bende Emre beye ameliyat olucam ilk ameliyatım olucak 8000 tl ne kadar ben Türk parasını bilmiyorum 8000 tlni dolara çevirdikte kaç bin dolar oluyor cvb yazarsanız sevinirim
$3.436 gibi bişey canım. Sen ofisini arayıp asistanından daha detaylı öğrenebilirsin tabiki de.
Yarın arkadaşım ameliyat olacak beni bile heyecan sardı eminin çok güzel olacak:) şişlikleri azalsın paylaşıcam ama bantlıykende paylaşabilirim bilmiyorum:))
aylar sonrada olsa emre beyden randevua alabıldım fakat sunu merak edıyorum randevudan sonra hemen amelıya tarıhı verıyormu yoksa onun ıcndemı beklıyorum???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?