- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #7.501
resimlere bakmam gerek üzgünüm az zamanın kaldı amelıyat için
😁 forum da bunun için bir bölum vardı sanıyosam birileri paylaşmıştı 25 msj hakkı doldurma bölumü diye:) Gec kaldm gerci bunu söylemek için doldurdun bileEmre Bey'e mi ameliyat?
sonradan bende farkettımevet emre beye ama korkuyorum ya istediğim gibi olmazsa
sonradan bende farkettımevet emre beye ama korkuyorum ya istediğim gibi olmazsa
mrh canim Kabul edersen resimlerini görmek isterim bende yeni ameliyat oldugum icin merak ediyorum degisimlerikendinizi net bir şekilde ifade ederseniz emre beyin yaptığı burnun istediğiniz gibi olmama şansı yok o kadar eminim:) benim gibi takıntılı biri bile memnunsa herkes memnun kalır kendisi de hep böyle söyler bana :) önemli olan nasıl bir burun istediğinizi ve nasıl bir burun istemediğinizi iyi bir şekilde anlatmanız:)
mrh canim Kabul edersen resimlerini görmek isterim bende yeni ameliyat oldugum icin merak ediyorum degisimleri
mrh canim Kabul edersen resimlerini görmek isterim bende yeni ameliyat oldugum icin merak ediyorum degisimleri
tabi kabul ederim:) emre beye mi oldunuz?
Canim gecmis olsun, eminim sis hali bile güzeldir:) ohhh ne güzel darisi basima insallah yakinda bende ameliyat olacagim simdiden heycanliyim. Bende almanyadan gidecegim arkadaslik yolladim kabul edersen cok sevinirim. Bence burnun sis oldugu icin öyledir sonucta daha yeni ameliyat oldun. Insallah istedigin gibi seni memnun eden bir sonuc olur bundan hic süphem yok cünki Emre bey cok basarili bir doktor. Istanbulda kalacak yerin varmiydi, nerde kaldin? Ben suan bunu arastiriyorum Istanbulda kalacak yerim yok malesef, sende nasildi?
sagol canım cidden cok korkulcak birsey yok ilk 3 gün zor gecti az ama agrı sızı hic yoktu bi şişlik insani bunaltıyor xD emre bey karısık demisti burun ucum kalın sırtı fln normal demisti birde amelıyatım baya sürdü canm ondanda kaynaklanabilir ama cok sabırsızlanızor ınsangüzel bir burun daha katıldı aramıza desene :) çok geçmiş olsun korkulacak bişey yokmuş değil mi bir de doktorun emre bey olunca hiç korkulacak bişey yok o enerjisi yetiyor:) canım o kalınlık şişlikten kaynaklanıyor alıştır kendini bir kaç ay biraz kalın olcak maalesef :) derin için ne demişti emre bey?
Çok normal kalın olması benim de ilk burnum açıldığında zenci burnu gibiydi :) Bi kaç aya toparlarsın merak etme. Sonra ucunu sorun yaparsın ama o da geçici sabretmek gerek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?