emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

aylar sonrada olsa emre beyden randevua alabıldım fakat sunu merak edıyorum randevudan sonra hemen amelıya tarıhı verıyormu yoksa onun ıcndemı beklıyorum???

merhaba nur,

Ben de bugün asistanıyla görüştüm hazirana görüşme için randevu, temmuza ise ameliyat tarihini hemen yazdırdım çünkü çok detaylı araştırdım emre bey konusunun uzmanı ondan başkası ile görüşmek istemiyorum yani daha görüşmeden kararımı verdim .
Asistanı haziran sonu gibi ameliyat tarihide belirleyebiliriz dedi ama ben yıllık iznime göre olacağım o nedenle temmuz dedim çok zaman var ama geç olsun sağlıkla ve güzel olsun inşallah

Bol şanslar Ben de ilk görusmemde almıştım hemen randevu. Beklemeye değer

Kizlar bende uzun arastirmalar sonrasi telefonla randevu almistim, ayni anda ameliyat tarihi aldim, atladim ucaga gittim Turkiye'ye. Zaten Emre beyi gorurseniz acayip bi guven geliyor insana, o anda ameliyat olasin geliyor
Beklerken aklimdan binbir seyler geciyordu, ya icime sinmezse, ya istedigim gibi bir konusma olmazsa, kacarim filan diye. Off ne heyecanliydi yaa, dusundukce o gunleri tekrar yasiyorum sanki. Bian once olsun bitsin, yeni burnuma kavusayim diyordum, Allaha sukur hersey istedigim gibi oldu. Insallah sizlerde memnun kalirsiniz, burun operasyonu deyip gecmiyelim, sonucta suratimizin ortasinda ve butun yuz ifademizi degistirebilir. Bu yuzden doktor secimi cok onemli.

O gunleri cok ozluyorum, acayip heyecanli ve mutlu gunler gecirdim Istanbulda. Cok guzel arkadaslar edindim, en onemlisi cok guzel bi burnum var artik, insallah sizede nasip olur. Burdan bizler gibi paylasirsiniz yasadiklarinizi, ameliyat olmak istiyenleride sizler bilgilendirirsiniz

Simdiden hayirli olsun randevulariniz.

Emre Beyin hastalarının fotolarını görmek istiyorum ama özelde kimse ekli değil.
onun dısında fotoları göremiyor muyuz?
Barış Çakır ile Emre Bey arasında kaldım internetten arastırdığım kadarıyla.
Yardımcı olabilirseniz coook sevinirim:)

Selam kizlar,
araniza yeni katildim ve bu benim ilk mesajim, uzun arastirmalar sonucunda Emre beye ameliyat olmaya karar verdim veee bugün bütün cesaretimi toplayip randevu icin aradim, tarih belli degil arayacaklarini söylediler, gelismeleri burada sizlerle paylasicam bende insallah...

Canım arkadas olarak eklersen görebilirsin herkesin albümünü. Ancak yeni üyeysen 25 mesaj hakkını doldurman gerekiyor fotografları görebilmen için. Bu arada Op. Dr. Emre İlhan diye facebook grubu var ona bakarsan binlerce hastasını bulabilirsinnnn:)

çook teşekkür ederim cnm. senin burnun cook güzel olmuş, zaten sen de cok hoşşun:)
ben şubata barış çakıra randevu almıstım ama aklım bayağı karıştı emre bey de çok iyi nasıl karar vereceğim bilmiyorum.
pişman olmaktan cok korkuyor insan...
emre bey hazirana randevu verebiliyor bu da yazın ameliyat olmak demek yaz benim için uygun değil ne yapıcam bilmiyorum.
barış çakıra ameliyat olanlar da memnun ama o arkadaşların da fotolarına ulaşamadım.
sence haziranda olsam cok sey kaçırır mıyım
sevgiler teşekkürler

pardon yanlış yazmışım haziranda olmasam olacaktı yani sen barış çakırla görüşmüş müydün?
izlenimin ne olmuştu nasıl karar vermiştin emre beye?

Canım aklında kalacaksa eğer ikisiyle de görüşüp karar ver. Hazirana olsan hiçbirsey kacırmassın hatta iyi ki Emre Bey'e olmuşum dersin İyi düşün acele etme, bu ameliyatı herkes bir kere olmak istiyor sonuçta. Bence Emre Bey'in çok fazla referansı var. Ben de çok doktor araştırıp buldum Emre Bey'i, bekledim sabrettim şuan çok mutluyum. Bu linke tıklayıp facebook grubuna ulaşabilirsin, fotoğraflar sana daha çok yardımcı olur herzaman https://www.facebook.com/dremreilhan?fref=ts

pardon yanlış yazmışım haziranda olmasam olacaktı yani sen barış çakırla görüşmüş müydün?
izlenimin ne olmuştu nasıl karar vermiştin emre beye?

Anladım canım. Ama ben Emre Bey'i görmeden bile güvenmiştim, görüşünce hemen ameliyat tarihimi aldım. O kadar doktor araştırdım, görüştüm bütün samimiyetimle söylüyorum Emre Bey gibisini görmedim. Bir de benim sağlık durumumda vardı. Deviasyon, sinüzit gibi.. Hastalarının memnuniyeti için elinden geleni yapar, herzmn güleryüzlüdür, hastasının ne istediğini çok iyi bilir. Bu kadar doktor-hasta ilişkisinin güçlü olduğu başka bir doktor daha tanımıyorum açıkcası. İyi ki Emre Bey'i tanımışım diyorum

Yeni üye olup fotografları merak eden arkadaşlara birkaç tavsiyem olacak. Emre İlhan zaten sosyal medyada çok popüler bir doktor. Twitter, instagram, facebook gibi sosyal medya sitelerinden takip ederseniz eğer daha fazla hastasına ve daha fazla fotoğrafa ulaşabilirsiniz:) Emre Bey'in sadece burada değil, saydığım sitelerde de baya geniş bir hasta kitlesi var. Sizin karar vermeniz açısından çok yardımcı olacağını umuyorum. Buraya da üye olup 25 mesaj hakkını doldurduktan sonra ancak bakabilirsiniz albümlere bilginiz olsun. Sağlıkla kalınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…