- 21 Temmuz 2011
- 1.147
- 28
- 113
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #7.481
Yeni üye olup fotografları merak eden arkadaşlara birkaç tavsiyem olacak. Emre İlhan zaten sosyal medyada çok popüler bir doktor. Twitter, instagram, facebook gibi sosyal medya sitelerinden takip ederseniz eğer daha fazla hastasına ve daha fazla fotoğrafa ulaşabilirsiniz:) Emre Bey'in sadece burada değil, saydığım sitelerde de baya geniş bir hasta kitlesi var. Sizin karar vermeniz açısından çok yardımcı olacağını umuyorum. Buraya da üye olup 25 mesaj hakkını doldurduktan sonra ancak bakabilirsiniz albümlere bilginiz olsun. Sağlıkla kalınnnn
selam kızlarsonunda bende ameliyat oldum emre beye ve amelıyatım iyi gecti cok şükür yanlız bi sorum olcak burnum cok kalın gözüküyor silikon tamponlardan mı kayaklanıyor yoksa sislıkten mi almanyaya döndümğ herseyı daha detaylı bir sekilde anlatacagım yanliz simdiden bunu söyleyeyim emre bey cok tatlı ve cana yakın bir doktor ve işini cok seven biri enerjisine hayran kaldımm
selam kızlarsonunda bende ameliyat oldum emre beye ve amelıyatım iyi gecti cok şükür yanlız bi sorum olcak burnum cok kalın gözüküyor silikon tamponlardan mı kayaklanıyor yoksa sislıkten mi almanyaya döndümğ herseyı daha detaylı bir sekilde anlatacagım yanliz simdiden bunu söyleyeyim emre bey cok tatlı ve cana yakın bir doktor ve işini cok seven biri enerjisine hayran kaldımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?