- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #7.541
Emre İlhanın yaptığı burunları çok beğeniyorum.Benim burnum batık durumda. Revizyon olmayı isterdim ilerde,eğer imkanım olursa zamanı gelince emre beye olabilirim ama onun da üstesinden geleceğinden emin değilim.Türkiyedeki doktorlar revizyon ameliyatları konusunda başarısız gibi.
Emre İlhanın yaptığı burunları çok beğeniyorum.Benim burnum batık durumda. Revizyon olmayı isterdim ilerde,eğer imkanım olursa zamanı gelince emre beye olabilirim ama onun da üstesinden geleceğinden emin değilim.Türkiyedeki doktorlar revizyon ameliyatları konusunda başarısız gibi.
mrh canim Kabul edersen resimlerini görmek isterim bende yeni ameliyat oldugum icin merak ediyorum degisimleri
slm hemen edıyorum:)
konuyla ilgili çok araştırma yapıp emre bey de karar kılanlardanım. ancak biraz once konuştum yardımcısıyla ağustos ayına ameliyat için temmuz ayına ise muayene için tarih verebiliyorlar. yaz aylarının ameliyatlar için uygun olmadığını yok damarla ilgili problemlerin çıkacağını duydum ama internette bu bir yanılgı güneşten kaçınmak suretiyle olabilirsiniz yazmışlar. sizce bir problem olur mu yaz ayları kızlar
Hayir hic problem olmaz sadece bir kac hafta gunese direk maruz kalmamaniz gerekiyor gunes koruyucuyla sapkayla idare edebilirsiniz zaten agustos yazin sonu bir kac hafta deniz havuz da yasak kardesim haziranda oldu 1 ay kadar denize havuza basini sokamadi o kadar onun disinda gunes koruyucu surup gezdi bir sorun olmadi
Taksit yok canım 3. görüşmede parayı elden veriyosun :) şuan değiştimi bilmiyorum ama öyleydiEmre bey ameliyatlarını kredi kartıyla çekim yada taksitli senet yaparak yapıyor mu? Bilginiz var mı kızlar?
Taksit yok canım 3. görüşmede parayı elden veriyosun :) şuan değiştimi bilmiyorum ama öyleydi
çok teşekkürler canım yaşamış birini duyunca insan çok rahatlıyor:) ben çok kararlıyım burun konusunda ama emre bey için 8000 tl gerekiyor sonrası bize katacağı mutluluk düşünülürse gözünü kapatıyor insan da ailelerinde kapatması önemli :)
Emre beyin kliniğini haziran ayında aradım..bana taa Ekim ayında randevu verildidoluymuş randevuları..
Bu arada ben 4aylık oldum ama hala çok şişliğim var ama yinede çok memnunum,en önemliside iddialı bi burnum var ama henüz kimse estetik olduğunu anlamadı:) Emre bey gerçekten en iddialı bürünü bile muntazam doğal yapıyor. Ve ennn enn önemlisi burnum içinden bile çok şiş olmasına rağmen inanılmaz nefes alıyorum eski aldıklarım neydi diye düşünüyorum gerçekten doğru tercih yapmışım mutluyum:)
Yaz konusunda endiselenme agustosa kadar tatilini yaparsin zaten:) burun cok onemli kesinlikle tum ifadeyi degistiriyor yuzunin tam ortasinda cok dikkatli secim yapmak gerekiyor ki siz en dogru secimi yapmissiniz emre beyin en iyisini yapacagina eminim:) 8000 tl ye bakmiyor insan o mutlulukla ama tabi bunu aileye anlatmak lazim:)
Jacoste sen Reviziyon ameliyati oldunmu? Bende olucam, iyi bir doktor ariyorum, bana yerdimci olursan sevinirim
Dg62 resimlerinize bakabilir miyim.atkadaşlık gönderdim.emre beyi çok duydum.ikna olmak için hastalarının resimlerinr ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?