- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #7.561
Emre beye ameliyat olmak istiyorum resminizi görebilmem mümkün mü?
Başarılı bi ameliyat kendini şişken bile gösteriyor kesinlikle öngürü ve el becerisi çok önemli Emre beyde bunların hepsi varkızlar bnde emre ilhana ameliyat olanlardayım. Gerçekten mükemmelliyetçi biri. Tam istediğim gibi oldu burnuşum. Estetik ve sanatsal yönü gelişmemiş kişiler doktor olmamalı bence. İlk ve son kez ameliyat oldum sanırım emre beye 48. günümdeyim burnum şiş ama ben böle bile mutluyum.
Aynen yüzün bütün ifadesini değiştiriyor benim ifadem cok değişti ve cok memnunum iyiki değişmiş :)) bu arada Emre hocamı rüyamda gördüm yanında kate moss vardı hayrola artık :)))
Dg62 resimlerinize bakabilir miyim.atkadaşlık gönderdim.emre beyi çok duydum.ikna olmak için hastalarının resimlerinr ihtiyacım var
Selam kizlar bende uzuuuuun bir arastirma sonrasi ve sizinde sayenizde emre ilhana gitmeye karar verdim. Uzman tvdede videolarini izledim bana cok güvenilir geldi.. Insallah yazin izinde mutlaka gidip görüsücam bana sans dileyin :) Sevgilerrrr
Selam kizlar bende uzuuuuun bir arastirma sonrasi ve sizinde sayenizde emre ilhana gitmeye karar verdim. Uzman tvdede videolarini izledim bana cok güvenilir geldi.. Insallah yazin izinde mutlaka gidip görüsücam bana sans dileyin :) Sevgilerrrr
uzman tv dedinde bende önceden ara ara ameliyatla ilgili araştırma yapardım. Emre beyin videolarını izlerdim kendi kendime bu doktor kim? ne güzel anlatıyo derdim çok güven vermişti bana ama o dönem adını falan araştırmadım bilgi alıp geçtim sadece.. tabi aradan bi kaç yıl geçti burun fotolarını incelerken dedim yine bu burunları kim yapmış, çok güzel diye düşünürken videosunu izlediğim doktorun olduğunu gördüm :)) kaderimizde varmış demekki ona ameliyat olmak :)Selam kizlar bende uzuuuuun bir arastirma sonrasi ve sizinde sayenizde emre ilhana gitmeye karar verdim. Uzman tvdede videolarini izledim bana cok güvenilir geldi.. Insallah yazin izinde mutlaka gidip görüsücam bana sans dileyin :) Sevgilerrrr
Emre bey ameliyatlarını kredi kartıyla çekim yada taksitli senet yaparak yapıyor mu? Bilginiz var mı kızlar?
Kizlar yaa. Ameliyat olanlara Daha cok sorum. Ben mayis ayinda ameliyat olacagim. Burnumu kavisli istiyorum. Kavisin disindada tek bir korkum var oda burnumun ucu. Burun ucunada müdahale ediliyormu yoksa kisitlimi oluyor o bölge. Ben
Uzun ve sivri burun olmasindan korkuyorum biraz.. toparlansin söyle topuduk yuvarlak olsun istiyorum ucunuda?? Bilmem anlatabildimmi
kime ameliyat olcaksiniz? Eger deriniz inceyse yuvarlak olmasi biraz zor normal deride ozellikle kalin deride daha mumkun oval olmasi tabi doktorunuza soyleyin sivri istemediginizi bende emre beye kesinlikle sivri olmasin oval olsun demistim hic sevmem sivri burun kendime yakistiramam hic
kime ameliyat olcaksiniz? Eger deriniz inceyse yuvarlak olmasi biraz zor normal deride ozellikle kalin deride daha mumkun oval olmasi tabi doktorunuza soyleyin sivri istemediginizi bende emre beye kesinlikle sivri olmasin oval olsun demistim hic sevmem sivri burun kendime yakistiramam hic
Emre beye olacagim insallah, yaa cok korkuyorum cünki Uzun burnum var. sadece kavis yaparsa kesin Ince sivri olur benim burnum. sen ne Zaman yaptirdin. resmin varmi
gördüm resmini harika olmus burnunn cok güzelsinnn
Hadi gecmis olmuş zaten :). Güle güle kullan 6. Ayda kalınlık bitiyor en azından benimki öyle
hadi bakalım hayırlı olsunnnn çok güzel olacağına eminim:)
eklediğin için çok teşekkür ederim.50 mesaj olmadığı için herhalde bakamıyorum resimlere.ortama açık olan diğer arkadaşlarınkine bakabildim.emre beyin fiyatları hakkında bilgin var mı acaba
çok doğru bi karar vermişsin..şimdiden hayırlı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?