- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #7.601
Emre İlhanın yaptığı burunların da bazılarını begendm canım ama hepsini değil. bu diğer doktorlar içinde geçerli. siz hepsini beğeniyor musunuz? bazı burunların kavisleri cok fazla ve burun uçları cok fazla kalkık . hani göze hos gelmeyecek seklde abartılı. kişi cok kalkık sevebilir evet ama doktorlar bütün kararı hastalarına mı bırakıyor bu konuda. biraz doğallık da olması gerekmez mi. bazı noktalarda doktorun bu sınırı koyması gerektigini düsünüyorum. fotoğraflara bakınca bu durumlar gözüme çarpıyor ve başarılı bir ameliyat değil diyorum kendi kendime.
göremedim canım. nerde yüklü ?Benim burnumu beğendiniz mı acaba :))(
göremedim canım. nerde yüklü ?
Ben sizi eklim arkadaşlığa albümümde görürsünüz :)
Ben konusali fazla olmuyor. Pesin TL olarak elden ödeme yapiyorsun. Benden ilk görüsmede ödeme yapilmam istendi[/
ne kadar istediler her sene fiyatta baya artıyor.
8000 TL oldu fiyatlar malesef
evet tekrar olmayı düşünüyorum,çok istiyorum..hadi ilk ameliyatı anlarım da revizyonu gidip sıradan bir doktora olmak da neyin nesi öyle değil mi?salağım ki ne salak.yardıma gerçekten ihtiyacım var ilknuratas,sevinirim..
bende ameliyat olmak istiyorum ama doktor seçiminde cok zorlanıyorm. bir kaç doktora gittim kötü bir şey bulamadım. gayet güzel anlatıyolr .sonucunda ne çıkar ama belirsiz. gösterdikleri fotoğraflar ne kadar aynı olur muamma. cok tutulan bi doktorda olsa bazı burunları güzel yapıyor bazıları güzel değil ama. Buda kararsız kalmama sebep oluyor.
Ben gittim saçma sapan bir kbbcinin eline kendimi nasıl teslim edebildim revizyonumda hala kendime hayret ederim.Ki burada sayfalarca yazılar okudum doktor isimleri hatmettim.en sonunda gidip nasıl ismi cismi bilinmeyen kişiliksiz bir doktora kendimi teslim ettim bilmiyorum.Aynaya bakmak işkence. Karaktersiz bir yüzüm oldu ameliyattan sonra. Yonca evcimiğe bile benzeten var,onun burnu da on km öteden estetik olduğu anlaşılır ve yüzü şeker çukuruna düşmüş gibi karaktersiz maske gibi bir yüzdür bilirsiniz.Ki önceleri ne güzel yüzüm vardı.Revizyon ameliyatımdan sonra yüzüm şekil ve ifade olarak çok bozuldu.Mesela ameliyattan sonra gözüme hiç maskara sürmedim, çünkü makyaj bile yakışmıyor burun bu şekilde berbat olunca.Gözlerimin o eski güzelliği,ifadesi de kalmadı zaten...
Çok kötü hissediyorum kızlar,nasıl baş edicem bilmiyorum....
Ben konusali fazla olmuyor. Pesin TL olarak elden ödeme yapiyorsun. Benden ilk görüsmede ödeme yapilmam istendi[/
8000 tl oldu bu sene ilk ameliyatınız ise tabi.
Bu yazdıkların için teşekkür ederim orkde.Benim doktorum kürşad dural ve ferruh bingüldü. estetik kısmı ferruh bingüle aitti,fonksiyonel kısmı kürşad beye. ferruh bingül kesinlikle ama kesinlikle ilgilenmedi.Hiç muayeneye bile gitmedim kendisine öyle söyleyeyim.Çünkü çağırmadı veya muayeneye gel bile demedi,direk kürşad beye attı topu.Kürşad dural da çok anlayışsız ve alaycı,işini ciddiye almayan bir doktordu. sıradan bir kbbci olarak estetiksel yönü için kendisiyle zaten bir gelişme kaydedilemezdi.İkisi de çok kötü doktorlardı işin özü.Leylacım merhaba
Gidip saçma sapan bir doktora ameliyat oldum da burnum kötü oldu diye harap etme kendini üzmekten başka hiç bir işe yaramıyor çünküBirkaç gün önce internette burun estetiğiyle ilgili bir arastırma yaparken bir yazı dikkatimi çekti okudum yazının içerisinde doktorların yaptığı yorumlarda vardı ve çok büyük bir çoğunluğu şunu söylüyor ''çok iyi bir doktora estetik ameliyat oluyor olsanız bile %10 revizyon ameliyatı olma olasılığınız var'' mühim olan doktorunuzun anlayışlı olması ve hastasının mutluluğunu ruh sağlığını düşünerek kusurları kabul edip gerekli müdahalede bulunmasıdır diyorlar.
Bir doktorun yaptığı her burun aynı güzellikte mi oluyor tabi ki hayır yada hangi doktorun bütün ameliyatları kusursuz bence böyle bir doktorda yok her doktorun küçük müdahalelerde bulunduğu hatta revizyon ameliyatı yaptığı hastaları vardır.
Önemli olan doktorun iyi niyetli ve anlayışlı olması yani boşuna kendini hırpalama canım benim
O yazıda Dikkatimi çeken bir noktada burun estetiği ameliyatlarında 2. ameliyata gereklilik duyulması normal sayılmaktadır yazmasıydı
.Okuduğum yazıdaki doktorlar ilk ameliyatınız da çok ciddi sorunlar oluşmadıysa eğer revizyon ameliyatınızı aynı doktorunuza olmakta fayda var çünkü burnunuzu en iyi tanıyan kişi yine kendi doktorunuzdur diyolar ve ikinci ameliyatın ilki kadar zor olmayacağını çok daha güzel sonuçlar alındığını ve bütün kusurların telafi edilebildiğini söylüyolar
Hatırlatıp seni üzmek istemem ama doktorun kimdi ? sorunlarınla ilgilenmedi mi kabul mü etmedi ? Yoksa burnunu begenmediğin için bi süre sonra görüşmeyi kestin mi? Ayrıca fotografın varsa bakmak isterim merak ettim de
Kaç sene oldu revizyon olalı? Emre Bey'i araştırdınız mı hiç yaptığı burunlara baktınız mı? O kadar çok revizyon hastası var ki gerçekten bakmalısınız. Ayrıca facebook grubunu takip edip bir bakın revizyon olan hastalarına. Orada daha çok fotoğraf var. Kişinin yüzüne göre tasarım yapar Emre Bey. Bazı hastalar kalkık kavisli isterken bazıları doğal olsun ister. Ben kesinlikle doğal istemiştim mesela ifadem bakışlarım çok değişmesin demiştim. Öyle de oldu şuan çok mutluyum 4. ayım olmasına rağmen. Bu arada benim fotoğraflarıma da bakabilirsinizFacebook grubunu da bi ziyaret etmenizi öneririm https://www.facebook.com/dremreilhan?fref=ts
Ve burnumdaki kusurları inkar ederek başlarından attılar beni..
revziyon olalı üç sene oldu ilknur.bu sayfada mı ameliyat olan insanların fotoğrafları? baktım biraz ama revizyon hastası vs türünden açıklamalar yok resimlerin altında?? Bu arada senin burnuna baktım,güzel olmuş.Sen de çok güzelsin zaten.
Kizlar bende yakinda ameliyat olucam insallah randevu bekliyorum simdilik, ameliyat olmus arkadaslar isteklerinizi nasil dile getirdiniz, istediginiz burnu nasil tarif ettiniz?
Bu yazdıkların için teşekkür ederim orkde.Benim doktorum kürşad dural ve ferruh bingüldü. estetik kısmı ferruh bingüle aitti,fonksiyonel kısmı kürşad beye. ferruh bingül kesinlikle ama kesinlikle ilgilenmedi.Hiç muayeneye bile gitmedim kendisine öyle söyleyeyim.Çünkü çağırmadı veya muayeneye gel bile demedi,direk kürşad beye attı topu.Kürşad dural da çok anlayışsız ve alaycı,işini ciddiye almayan bir doktordu. sıradan bir kbbci olarak estetiksel yönü için kendisiyle zaten bir gelişme kaydedilemezdi.İkisi de çok kötü doktorlardı işin özü.
Kizlar bende yakinda ameliyat olucam insallah randevu bekliyorum simdilik, ameliyat olmus arkadaslar isteklerinizi nasil dile getirdiniz, istediginiz burnu nasil tarif ettiniz?
Baya olmuş çok iyi bi süre tekrardan revizyon olmak için. Teşekkur ederım hala çok şişim var 4. ayım diye.. Karazeytine bakabilirsin onun revizyondu bu forumda. Bi kac kişi dha var revizyon olan. Facebook grubunda aslında dha cok var revizyon hastası yazıolar genelde 13. Gün revizyonlu burnum vs. diye ama gözunden mi kactı acaba. Bana sorarsan Emre Bey ile bir görüş derim ben eminim sana güven verecek ve içini rahatlacak biraz da olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?