emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Benim burnumu beğendiniz mı acaba :))(

Leylacım merhaba
Gidip saçma sapan bir doktora ameliyat oldum da burnum kötü oldu diye harap etme kendini üzmekten başka hiç bir işe yaramıyor çünkü Birkaç gün önce internette burun estetiğiyle ilgili bir arastırma yaparken bir yazı dikkatimi çekti okudum yazının içerisinde doktorların yaptığı yorumlarda vardı ve çok büyük bir çoğunluğu şunu söylüyor ''çok iyi bir doktora estetik ameliyat oluyor olsanız bile %10 revizyon ameliyatı olma olasılığınız var'' mühim olan doktorunuzun anlayışlı olması ve hastasının mutluluğunu ruh sağlığını düşünerek kusurları kabul edip gerekli müdahalede bulunmasıdır diyorlar.
Bir doktorun yaptığı her burun aynı güzellikte mi oluyor tabi ki hayır yada hangi doktorun bütün ameliyatları kusursuz bence böyle bir doktorda yok her doktorun küçük müdahalelerde bulunduğu hatta revizyon ameliyatı yaptığı hastaları vardır.
Önemli olan doktorun iyi niyetli ve anlayışlı olması yani boşuna kendini hırpalama canım benim
O yazıda Dikkatimi çeken bir noktada burun estetiği ameliyatlarında 2. ameliyata gereklilik duyulması normal sayılmaktadır yazmasıydı
.Okuduğum yazıdaki doktorlar ilk ameliyatınız da çok ciddi sorunlar oluşmadıysa eğer revizyon ameliyatınızı aynı doktorunuza olmakta fayda var çünkü burnunuzu en iyi tanıyan kişi yine kendi doktorunuzdur diyolar ve ikinci ameliyatın ilki kadar zor olmayacağını çok daha güzel sonuçlar alındığını ve bütün kusurların telafi edilebildiğini söylüyolar
Hatırlatıp seni üzmek istemem ama doktorun kimdi ? sorunlarınla ilgilenmedi mi kabul mü etmedi ? Yoksa burnunu begenmediğin için bi süre sonra görüşmeyi kestin mi? Ayrıca fotografın varsa bakmak isterim merak ettim de

Son düzenleme:
Bu yazdıkların için teşekkür ederim orkde.Benim doktorum kürşad dural ve ferruh bingüldü. estetik kısmı ferruh bingüle aitti,fonksiyonel kısmı kürşad beye. ferruh bingül kesinlikle ama kesinlikle ilgilenmedi.Hiç muayeneye bile gitmedim kendisine öyle söyleyeyim.Çünkü çağırmadı veya muayeneye gel bile demedi,direk kürşad beye attı topu.Kürşad dural da çok anlayışsız ve alaycı,işini ciddiye almayan bir doktordu. sıradan bir kbbci olarak estetiksel yönü için kendisiyle zaten bir gelişme kaydedilemezdi.İkisi de çok kötü doktorlardı işin özü.

revziyon olalı üç sene oldu ilknur.bu sayfada mı ameliyat olan insanların fotoğrafları? baktım biraz ama revizyon hastası vs türünden açıklamalar yok resimlerin altında?? Bu arada senin burnuna baktım,güzel olmuş.Sen de çok güzelsin zaten.

Kizlar bende yakinda ameliyat olucam insallah randevu bekliyorum simdilik, ameliyat olmus arkadaslar isteklerinizi nasil dile getirdiniz, istediginiz burnu nasil tarif ettiniz?

Baya olmuş çok iyi bi süre tekrardan revizyon olmak için. Teşekkur ederım hala çok şişim var 4. ayım diye.. Karazeytine bakabilirsin onun revizyondu bu forumda. Bi kac kişi dha var revizyon olan. Facebook grubunda aslında dha cok var revizyon hastası yazıolar genelde 13. Gün revizyonlu burnum vs. diye ama gözunden mi kactı acaba. Bana sorarsan Emre Bey ile bir görüş derim ben eminim sana güven verecek ve içini rahatlacak biraz da olsa

Kizlar bende yakinda ameliyat olucam insallah randevu bekliyorum simdilik, ameliyat olmus arkadaslar isteklerinizi nasil dile getirdiniz, istediginiz burnu nasil tarif ettiniz?

Ben istediklerimi ve kesinlikle istemediklerimi soyledim bir de bi fotograf gosterdim emre bey o burnu begenmedi ben sana daha guzelini yaparim bu gosterdigin burun 1 sene sonra coker dedi gecen gun o resim gosterdigim kizin burnuna tekrar baktim yeni haline:) burnu cokmus cok kotu olmus emre bey hakliymis gosterdigim resme de baktim nasil begenmisim bu burnu diyorum iyiki emre beye birakmisim dedigi gibi oldu benimki cok daha guzel oldu:) fotograf gotururseniz daha net anlar ama ben biraz da emre beye birakmaniz taraftariyim:) o doktor gozuyle daha iyi biliyor hangi yuze nasil burun yakisir

Çok üzüldüm canım gerçekten bir talihsizlik olmuş seni çok iyi anlıyorum burun çok önemli yüzün tam ortasında bulunan bir organımız başarılı operasyon geçirenler sadece burnunu değiştirmiş olmuyor özgüveninide tazelemiş oluyor aynı şekilde başarısız operasyon geçirenlerdede ciddi özgüven kaybı oluyor malesef
Eger revizyon ameliyat düşünüyorsan Emre İlhan'la görüşmeni tavsiye ederim canım yaklaşık üç ay önce kendisine ameliyat oldum
Ben biraz ayrıntıcı ve garantici olduğum için olumsuz durumlarında sözkonusu olabileceğini göz önüne alarak revizyon ameliyatlarında başarılı, anlayışlı ve hastalarına değer veren bir doktor seçmem gerekiyordu
O yüzden revizyon ameliyatlarında ciddi başarılar sağlayan Emre İlhan'ı tercih ettim bu benim için en önemli kriterlerdendi açıkcası
Yeni amliyatlı olduğum için burnumun şekli henüz belli değil her hastanın geçirdiği o paranoyaları bende yaşıyorum ama biliyorumkı aksi bir durum olursa doktorum ben kendimi mutlu hissedene kadar elinden geleni yapacak müdahalede bulunacaktır bir doktorun bu güveni vermesi gerçekten cok önemli.
Gözünü para bürümüş hastalarının sorunlarını dinlemeyen ne hissettiklerine önem vermeyen doktorlarada Allah vicdan versin ne diyim kendilerini yada sevdikleri bir yakınlarını o hastalarının yerine koysalar işin cddiyetini anlayacaklar zaten

Yani ben fotoğraf göstermedim hiç. Sonuçta herkesin yüz hatları birbirinden farklı başkasının burnu değil, benim burnum hasıl olursa yüzümde güzel durur mantığıyla yaklaştım. Emre Bey zaten doğru düzgün anlattığı sürece hastasını çok iyi anlayan bir doktor. Ben keskin olmasın ucu uzun sivri gelmesin demiştim. Yumuşak geçişler olsun estetik olduğu anlaşılmasın doğal olsun demiştim. Tam da istediğim gibi oldu :) 4. ayım kalın deriliyim bu yüzden şişlerim geç iniyor ama şimdi ki hali bile çok güzel. Kimse estetik mi diye sormadı, beni tanıyanlar çok beğendi. Ekstra bi güzellik kattı yani bambaşka biri olmadım bu da en çok istediğim şeydi özellikle. Bu yüzden kendinizi çok iyi ifade edin ne isteyip ne istemediğinizi açıkca anlatın. Eminim memnun kalacaksınız

ankarada oturduğum için çok zor işte bu istanbuldaki doktorlarla görüşmeler benim için.tatil olmasını beklerim artık.

Emre bey alanında uzman dünya tatlısı bi doktor sürekli iletişim halindeyim 2.ayıma girecegim gayet memnunum aklında soruları olanlar özelden ulasabılır mesaj sayım yeterınce olmadıgından fotograf ekleyemıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…