- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #7.581
Evet tam tersi Avrupa da zaten insanların burnu çok düzgün. Türkiye'de ki doktorlar kadar başarılı değiller. Hatta yurt dışından gelen birçok hastayla bende Emre Bey'in muayenesinde konuşma fırsatı bulmuştum. Zaten gittiğimde 5 kişiden 2'si hep yurtdışından. Çok fazla tanınıyor Emre Bey yurtdışında da. Bence bir görüşmelisiniz ne zor burunların üstesinden geldi gözümle görmesem inanmazdım. Ama revizyon konusunda hakkını yiyemem bence en önde gelen isim Emre İlhan
Ben gittim saçma sapan bir kbbcinin eline kendimi nasıl teslim edebildim revizyonumda hala kendime hayret ederim.Ki burada sayfalarca yazılar okudum doktor isimleri hatmettim.en sonunda gidip nasıl ismi cismi bilinmeyen kişiliksiz bir doktora kendimi teslim ettim bilmiyorum.Aynaya bakmak işkence. Karaktersiz bir yüzüm oldu ameliyattan sonra. Yonca evcimiğe bile benzeten var,onun burnu da on km öteden estetik olduğu anlaşılır ve yüzü şeker çukuruna düşmüş gibi karaktersiz maske gibi bir yüzdür bilirsiniz.Ki önceleri ne güzel yüzüm vardı.Revizyon ameliyatımdan sonra yüzüm şekil ve ifade olarak çok bozuldu.Mesela ameliyattan sonra gözüme hiç maskara sürmedim, çünkü makyaj bile yakışmıyor burun bu şekilde berbat olunca.Gözlerimin o eski güzelliği,ifadesi de kalmadı zaten...
Çok kötü hissediyorum kızlar,nasıl baş edicem bilmiyorum....
İşte burun o kdr önemli ki sıradan bi doktora olmak cok riskli. Bi doktorun ne kdr cok referansı varsa o kdr iyi. Siz de cok talihsiz bir olay yaşamışsınız ama kendinizi bu kdr perişan etmeyin herseyin sonu degil sonucta. Revizyon olmayı düşünüyor musunuz tekrardan? Size bu konuda yardımcı olmak isterim elinden geldiğince
bende ameliyat olmak istiyorum ama doktor seçiminde cok zorlanıyorm. bir kaç doktora gittim kötü bir şey bulamadım. gayet güzel anlatıyolr .sonucunda ne çıkar ama belirsiz. gösterdikleri fotoğraflar ne kadar aynı olur muamma. cok tutulan bi doktorda olsa bazı burunları güzel yapıyor bazıları güzel değil ama. Buda kararsız kalmama sebep oluyor.
Emre İlhanın yaptığı burunların da bazılarını begendm canım ama hepsini değil. bu diğer doktorlar içinde geçerli. siz hepsini beğeniyor musunuz? bazı burunların kavisleri cok fazla ve burun uçları cok fazla kalkık . hani göze hos gelmeyecek seklde abartılı. kişi cok kalkık sevebilir evet ama doktorlar bütün kararı hastalarına mı bırakıyor bu konuda. biraz doğallık da olması gerekmez mi. bazı noktalarda doktorun bu sınırı koyması gerektigini düsünüyorum. fotoğraflara bakınca bu durumlar gözüme çarpıyor ve başarılı bir ameliyat değil diyorum kendi kendime.
Bende aynı dertten muzdarıbım elde bır suru doktor var amaa bazı amelıytları ıyıyken bazı burunlar cok domuzcuk burnu gıbııve halaa karar veremedımmm ...
Emre İlhanın yaptığı burunların da bazılarını begendm canım ama hepsini değil. bu diğer doktorlar içinde geçerli. siz hepsini beğeniyor musunuz? bazı burunların kavisleri cok fazla ve burun uçları cok fazla kalkık . hani göze hos gelmeyecek seklde abartılı. kişi cok kalkık sevebilir evet ama doktorlar bütün kararı hastalarına mı bırakıyor bu konuda. biraz doğallık da olması gerekmez mi. bazı noktalarda doktorun bu sınırı koyması gerektigini düsünüyorum. fotoğraflara bakınca bu durumlar gözüme çarpıyor ve başarılı bir ameliyat değil diyorum kendi kendime.
evet tekrar olmayı düşünüyorum,çok istiyorum..hadi ilk ameliyatı anlarım da revizyonu gidip sıradan bir doktora olmak da neyin nesi öyle değil mi?salağım ki ne salak.yardıma gerçekten ihtiyacım var ilknuratas,sevinirim..
Ben konusali fazla olmuyor. Pesin TL olarak elden ödeme yapiyorsun. Benden ilk görüsmede ödeme yapilmam istendi[/
ne kadar istediler her sene fiyatta baya artıyor.
bahsettiğim tam olarak bu değil aslında . yani ben dışarıdan gözlemleyen biri olarak yapılmış burnu ,yapılan kişiye yakıştıramıyorum böyle bir durum var .ki bu benim beğenim tabi ki. ben böyle düşünürken o buruna sahip olan insan benimle aynı fikirde olmayabilir burnu ona göre çok güzeldir. bu da çok normal. ama işte insanız ve zevklerimiz ve beğenilerimizde aynı olamaz ve maalesef ki yaptırmadan önce nasıl olacağını göremiyoruz. bende gördüğüm fotolara dayanarak yorum yapıyorum . benim gözümden bakılınca bazıları güzel gelmiyor ve ya benimde böyle olursa ya bende de böyle yakışmazsa diyorum normal olarak. fotoğraflar doktor seçiminde çok yeterli bir kıstas olmuyor o yüzden. dediğim gibi bütün doktorlar için geçerli. her doktorun beğendiğim ameliyatları da var beğenmediklerimde. o yüzden evet şu doktor çok iyi, onun yaptıkları hep çok güzel diyemiyorum, diyemem de. ameliyat öncesi burun yapıları ve kişilerin istekleri birbirinden farklı çünkü. tabi ki kişi kendi isteklerini doktorundan talep edecek ama bazı burunlar gerçekten benim gözümde olmaması gerekiyormuş gibi. işte ben de sizler gibi bir gözlemciyim. bu da benim gözlemlerime dayanarak yaptığım yorumlar herkese göre değişir arkadaşlarım.
Iste aslinda onemli olan sizin benim fikrimiz degil ameliyat olan kisinin memnun olmasi:) herkesin begenisi farkli herkese ayni seyi begendirmek mumkun degil ama kisi memnunsa bitmistir:) umarim aradiginiz doktoru en kisa zamanda bulursunuz:)
bende senin gibi düşünürdüm araştrırken evet Emre beyin yaptğı burunları çok beğenirdim ama hiç birini kendi yüzüme yakıştıramazdım ama doktorun benim istediğim burnu anlayabilecek, yapabilecek kapasitesinin olduğunu farkedince Emre beyi tercih ettim. Emre beyin hiç bi hastasının fotosunu örnek olarak göstermedim çünkü hiç biri bana yakışmazdı:) bende eva greenin burnunu gösterdim çok benzerini yaptı çok memnunum. sizi anlıyorum burun estetiği de bu yüzden stresli, heyecanlı bi ameliyat zaten sonunu kestiremiyoruz çünkü:) ameliyat öncesi stresimi bi ben bilirim çok şükür atlattım Allah size yardımcı olsun:) ama ameliyattan önce plan yapılıyo çene, omuz bile ölçülüyo ona göre burun yapıldığı için abes kaçmaz yüzüde burun...önemli olan kişinin kendisinin beğenmesi tabiki . doktor seçimimi başkalarının burnuna bakarak ta yapamıyorum herkesin burnu farklı soncta , etkisi hic yok değil tabi ama tek kıstasım bu değil . umarım benim ki benim için güzel olur :18:
bende senin gibi düşünürdüm araştrırken evet Emre beyin yaptğı burunları çok beğenirdim ama hiç birini kendi yüzüme yakıştıramazdım ama doktorun benim istediğim burnu anlayabilecek, yapabilecek kapasitesinin olduğunu farkedince Emre beyi tercih ettim. Emre beyin hiç bi hastasının fotosunu örnek olarak göstermedim çünkü hiç biri bana yakışmazdı:) bende eva greenin burnunu gösterdim çok benzerini yaptı çok memnunum. sizi anlıyorum burun estetiği de bu yüzden stresli, heyecanlı bi ameliyat zaten sonunu kestiremiyoruz çünkü:) ameliyat öncesi stresimi bi ben bilirim çok şükür atlattım Allah size yardımcı olsun:) ama ameliyattan önce plan yapılıyo çene, omuz bile ölçülüyo ona göre burun yapıldığı için abes kaçmaz yüzüde burun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?