emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

2 nisanda ameliyat olacakmışsınız.peki ne kadar süre önceden randevu aldınız.?

Ben 5 ay önce randevu aldım. İlk randevum ocak ayında ikinci randevumda 1 martta idi. İlk randevumuda ameliyat günümüde açık listeye yazdırdım. ilk görüşmede ameliyat günü almak istedim ama çok doluydu. Bende o zamandan açık listeye yazdırdım. Emre Bey süper bir doktor ne istediğini daha sen söylemeden anlıyor ve anlatıyor. Burunun taslağını önce yazıyor çiziyor bir mimar misali ölçülendiriyor ve daha sonra harika bir tasarım ile noktayı koyuyor. Ben kendimi çok şanslı hissediyorum. Umarım sizde o şansı yakalarsınız.

14 mayisda ameliyatim kafam karisik hala acaba istedigim gibi bir burun yapar mi

Canım benim önceden ameliyat olan hastalarına danış resimlerine bak. Soru sor muhakkak sana yardımcı olacaklardır. Hatta bu kadar kafan karışıksa Emre Beyin ofisine git kontrole gelen hastaları ile görüş ve canlı canlı örnekleri gör derim. En iyi yorumu ameliyat olanlar anlatır. Ben ameliyat olmadım ama hastalarından duyduğum olumlu yorumları beni tatmin etti. Tasarım görüşmesindede güvenim hayliyle pekiştirdi. Şimdi heyecanla 2 Nisan'ı bekliyorum.

canım fiyat konusundada bilgi vermen mümkünmü

sende emre ilhana olcaksin ozaman ben almanyadan geliyorum önce görüsmem var sonra ameliyat ben kavissli bir burun istiyorum insallah olur

cnm emre ilhan fiyat ne kadar diyor

bu ne cnm bnm anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…