emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

sende emre ilhana olcaksin ozaman ben almanyadan geliyorum önce görüsmem var sonra ameliyat ben kavissli bir burun istiyorum insallah olur

Evet bende kısmetse 2 Nisan da ameliyat olacağım. Emre İlhan'ın Almanya'dan çok hastası var. Sen ne istediğini anlatırsan muhakkak aynısını yapar. Bende hafif kavis hafif kalkık istiyorum.

Tabiki. Şu anki fiyatı 8,000.-TL

cok teşekkür ederim canım,ömür boyu sorunsuzca kullanacağın çok güzel bir burnuş olur inşallah ki emre beyin yaptığı kötü bir burun görmedim hiç ,darısıda başıma çok zormuş bu işler emre beyin fiyatıda beni aşıyor malesef umarım gönlüme göre bir dr bulurum

Canım çok teşekkür eder aynı dilekleri senin içinde temenni ederim. İnşallah güzelim hepimizin istediği bu değilmi. Neden ben aylarca bu forum başında neler yazmışlar neler yapmışlar diye kendimi paraladım. İyi bir sonucu nerden alırım diye. Bu sorunun cevabı için günlerce forum okudum ve takip ettim.
Nakit konusu benide aşıyordu fakat düşündüm taşındım bütçemi zorlayarak nasıl olacak korkusu yaşamamakmı yoksa rahat bir ödemeyle riske girmekmi.
Ben önümü görmeden haraket edemeyenlerdenim. Ondan dolayı bu riske girmedim. Ve direk banka kapısı çalarak kredi çektim :)
5 ay önce başka bir doktora ameliyat olacaktım o zamandan kredimi çektiğim için 5 aylık ödemeyi geride bıraktım. Borç ödenir ama kötü bir ameliyatın bedeli hem maddi ham manevi olarak geri dönüşü çok ağır olur. Benden bir arkadaş tavsiyesi :)

öncelikle güzel dileklerin için cok teşekkür ederim

cok haklısın aslında bende biliyorum ve noktası noktasına katılıyorum, aynı zamanda kötü olmasından cok korkuyorum ama gel görki imkan yok

neden dersen 5 yaşında kızım var bakacak kimse yok ve çalışmıyorum, yeni ev aldık kredi çeksek vermeyecekler bendede 3000 lira var ben sıksam sıksam 5000 anca yaparım o parayı

ve yaşım 30 emre beye ameliyat olabilmek için 3 sene daha beklemem gerekirki yaşımdan dolayı beklemek istemiyorum ,

şimdi bende bilmiyorum tamda sorularımın üzerine parmak bastın
sen olsan bu burnunlamı kalırdın yoksa riskmi alırdın

gerçekten bu soru beynimi çok kurcalıyor yanlış yapmaktan korkuyorum

Evet bende kısmetse 2 Nisan da ameliyat olacağım. Emre İlhan'ın Almanya'dan çok hastası var. Sen ne istediğini anlatırsan muhakkak aynısını yapar. Bende hafif kavis hafif kalkık istiyorum.
insallah senin burnunda güzel olur evet anlaticagim ne sitedigimi tam olarak bende hafif kalkik istiyorum .

Çok benzer yanımız var. Bende 34 yaşındayım. 5 yaşında kızım var :) ve bende çalışıyorum. Ev aldım kredi ile şükür bitti. Ben kaç sene bekledim yaşımdan anla :) 3 sene o kadar hızlı geçiyor ki nasıl geldim bu zamana diyorsun. Bana sorarsan bekle derim. Sonuçta yüzümüzün ortasında hemde tam merkezinde kötü bir burun manevi olarak yıkım demektir. Birde biz bayanlar güzelliğimize çok önem veririz. Çok merak ettim burnunu imkanın varsa resmini gönderirmisin. 3 yıl daha dayanılmazmı diye merak ettim.
Birde şöyle düşün kendini sıktın 5,000.-TL çıkardın. Arada 3,000.-TL fark var. Bu fark için bu riske girermisin. Sonra kötü olursa revizyon için bunun kat ve katını ödersin. Bu benim düşüncem. Son karar senin.

sen olsan demiştim ama sen zaten nerdeysen benmişsin :))))

evet cok benziyor hikayemiz ,resim var ama koysam kaldıramam heralde ,
kaldırılıyormu kaldırabileceksem koyarım

gerçi burundan dolayı acıya göre foto çekiliyorum hep :) haklısın en iyisi beklemek ama çok sıkıldım ve iyice komplex yaptım dayanamıyorum artık yaaa
haklısın ama beklemek en iyisi beklicem cok teşekkür ederim sana da inanıyorumki beklediğine cok değecek ,sabreden derviş misali

Allahım banada o günü görmeyi nasip etsin hayırlısıyla

Canim sana özel mesaj yazdim, cok merak ettim aradilar mi seni?

10 mayisda ilk görüsmem simdikden heycanliyim

Bende gün yaklaştıkça çok heyecanlanmıştım. İlk görüşmede heyecandan soracak soruları unutmuştum :) Sen hazırlıklı git, bir kağıda neler istediğini yaz.
Zaman o kadar hızlı akıp geçiyor ki bir bakmışsın randevu zamanın gelmiş. Benimde şunun şurasında 22 günüm kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…