emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

evet haklisin en iyisi öyle yapmak Zaman Cabuk geciyo dedigin gibi seninde gercenden az kalmis

merhaba, ben de yeni uyeyim Emre Beyi arastiriyorum fotograflara bakmak istiyrum bakamiyorum ama kimsenin fotograflarina

Merhaba ben de arastirmaya daha yeni basladim ama cok zormus karar vermek fotograflarin var mi? oncesi sonrasi diye?

Arkadas olarak ekledim, fotolarimi gorebilirsin. Aslinda yandan bi resmimi eklemem lazim..Eklersem haber ederim burdan.
Sevgi ciğim ,nasılsın canım Bende burundan ameliyat oluyorum,konumu okudunmu bilemiyorum.27 Martta üçüncü burun operasyonum olacak.İnşallah hem görüntü olarak,hemde sağlık açısından çok mutlu olacağım sonuçlara gideceğim

27 eylule randevu alabildim bide ameliyat olmak istesem kim bilir hangi tarihe vercekler ama mecburen beklicem ..bu yaza yeni burnumla girmek isterdim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba Canım,

Nasılsın alçılar ve bant çıkmıştır sanırım. Morlukların geçti mi?

Alçım tamponlarım 5. gün çıktı benim. Bugün 9. günüm yarın da bantlar çıkacak
aslında alçım çıkar çıkmaz emre bey burnuma bakmamı istedi ben korktum şiştir diye gözlerimi kapadım bakamadım 5. gündü :)
şişlik bir haftada geçti morluk göz altında çok hafif oldu az kaldı gecmek üzere morluk da. benim kaburgadan kıkırdak da alındı revizyon olduğu için. ona ragmen çabuk toparladım bir haftada kendime geldim ki diğer günler de aman aman kötü değildim :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…