- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #7.861
Bende gün yaklaştıkça çok heyecanlanmıştım. İlk görüşmede heyecandan soracak soruları unutmuştum :) Sen hazırlıklı git, bir kağıda neler istediğini yaz.
Zaman o kadar hızlı akıp geçiyor ki bir bakmışsın randevu zamanın gelmiş. Benimde şunun şurasında 22 günüm kaldı.
emre beyin revizyon fiyatini bilen var mi acaba?
10 mayisda ilk görüsmem simdikden heycanliyim
12,000 gibi bir rakam duymuştum ama tam emin değilim.
Ekledim seni bakabilirsin cnm. Tedirgin olmakta haklısın o kdr cok magdur olan insan var ki etrafta bnde cok üzülüyorum. Sonucta kimse olmak istemior bir kez daha en güzeli olsn istiyor. Ben bu tedirginligmden cok doktor arastrdm görustum. Emre Bey gibi bir doktoru tanıyınca anladım farkınıda. Sana tavsiyem aklındakilerle görusup karar vermen. Emre Bey farkını hep gösteriyor gercektenBol şanslar sana
Kizlar bende uzun arastirmalar sonrasi telefonla randevu almistim, ayni anda ameliyat tarihi aldim, atladim ucaga gittim Turkiye'ye. Zaten Emre beyi gorurseniz acayip bi guven geliyor insana, o anda ameliyat olasin geliyor
Beklerken aklimdan binbir seyler geciyordu, ya icime sinmezse, ya istedigim gibi bir konusma olmazsa, kacarim filan diye. Off ne heyecanliydi yaa, dusundukce o gunleri tekrar yasiyorum sanki. Bian once olsun bitsin, yeni burnuma kavusayim diyordum, Allaha sukur hersey istedigim gibi oldu. Insallah sizlerde memnun kalirsiniz, burun operasyonu deyip gecmiyelim, sonucta suratimizin ortasinda ve butun yuz ifademizi degistirebilir. Bu yuzden doktor secimi cok onemli.
O gunleri cok ozluyorum, acayip heyecanli ve mutlu gunler gecirdim Istanbulda. Cok guzel arkadaslar edindim, en onemlisi cok guzel bi burnum var artik, insallah sizede nasip olur. Burdan bizler gibi paylasirsiniz yasadiklarinizi, ameliyat olmak istiyenleride sizler bilgilendirirsiniz
Simdiden hayirli olsun randevulariniz.
Merhaba ben de arastirmaya daha yeni basladim ama cok zormus karar vermekfotograflarin var mi? oncesi sonrasi diye?
Sevgi ciğim ,nasılsın canımArkadas olarak ekledim, fotolarimi gorebilirsin. Aslinda yandan bi resmimi eklemem lazim..Eklersem haber ederim burdan.
:)) Emre bey varken nasıl doktor bulunamaz bulmussun iştekarasızımmmmmmm
Arkadas olarak ekledim, fotolarimi gorebilirsin. Aslinda yandan bi resmimi eklemem lazim..Eklersem haber ederim burdan.
canim coook sagol ama mesaj sayim nedeniyle albumleri hala goremiyorum pfff :/ 25 kotasi varmis sanirim.. senin fotolari gormek icin biraz calisip mesaj gondermeliyim bol bol
3. günüm morluk şişlik var ağrı da biraz var
Bende emre ilhana ameliyat olmak istiyorum ama randevu alabilmk cok zor 5ay sonrasina gun
veriyorlar :26:
özelden mesaj atmak için 50 işkence
Merhaba Canım,
Nasılsın alçılar ve bant çıkmıştır sanırım. Morlukların geçti mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?