- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #8.301
Kızlarrr Merhaba herkese . Siteye yeni üye oldum. Bende uzun zamandır burun ameliyatı için doktor araştırması yapıyorum bir kaç doktorla da görüştüm. Yapılan bu güzel ve olumlu yorumlardan dolayı Emre Bey'den randevu aldım. ama 7 ay sonraya verdi telefonda görüştüğüm bayan ameliyatta sanırım muayeneden 6 ay sonra oluyomuş çok geç değil mi sizcede( sizde de böyle mi oldu? Emre İlhan Beye muayene ve ameliyat olan arkadaşlar sizden cevap bekliyorum
Merhaba kızlar :) bende şubat ayında dr emre ilhan bey de burun ameliyatı olucam cooook heycanliyim :S ameliyatdan önce sadece 1 görüşme randevusu var almanyada olduğum için ... Sizler kaç gün görüştünüz ameliyatdan önce merak ettim?
Merhaba:) en son 4 aylıkları eklemiştim.. bugün 6 aylık, yani şuanki halimi ekledim, bakabilirsin
Merhaba ben yeni üye oldum bende Almanyadanim size sorum emre beye ameliyat oldunuzmu ve kendisi güzel Burun yapabiliyormu? Benimde simdi aralikta terminim varda cok tedirginim yardimci olursaniz cok sevinirim.
Arkadaşlar yakın zamanda ameliyat olanların cevaplamasını umduğum bi kaç soru soracağım.. Hep Emre beyin muayenehaneyi arayıp sormaya niyetliyim ama soramadım yoğunum bu aralar. Burdan yanıt almak daha pratik olur.
1. Kamu kurumlarında çalışanlar için kullanabileceğimiz rapor veriliyor mu? Ve kaç günlük rapor veriyor dr bey?
2. Revizyon gerekirse buna ekstra ücret ödenir mi?
3. Bütün kontrol muayeneleri ücrete dahil mi? Extra ücret çıkar mı?
4. Muayene ve Ameliyat yeri nereler? Teyzemlere yakın mı onu anlamaya çalışıcam da.. :)
Şimdiden teşekkür ederim.
Rapor 20 gün kadar veriyor. Benim iş yerim kabul etmişti ama ben özel bir kurumda çalışıyorum. Revizyon gerekirse derken? Muayene ücreti alınmıyor sadece tasarım yapılırken ameliyat parasının içinden 300 TL gibi bir rakam ödüyorsunuz öncesinde onu da toplam ücretten düşüyor zaten. Extra ücret çıkmaz yani. Ameliyatlar Ulus Liv Hospital'da yapılıyor. Muayene bağdat caddesinde.
Tamam arkadaşım çok teşekkür ederim. HEr türlü emre beye ameliyat olucam ve burdan ben de fotoğrafımı paylaşıcam..
Kantalamba,ben darbede almadım ama dogustan bir durum benimki aynı zamanda kbb doktorunun da girmesi gerekiyor sanırım bunun hakkında bir bilgin var mi ? Çok az bilgim var bazı yorumlar okudum,alciya mi alınacak burun ? Ben ole çok dikkatli biri değilimdir bir türlü de emin olamıyorum yüzde elli sağlık yüzde elli görüntü benim sebebim.Mervekugu geçmiş olsun sana da emre beyin hastaları çok memnun görüyorum ki ben başka doktora randevu almadım arastrmadan bi anda randevu alayım bir goruseyim dedim ama çok çok yorum var :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kantalamba,ben darbede almadım ama dogustan bir durum benimki aynı zamanda kbb doktorunun da girmesi gerekiyor sanırım bunun hakkında bir bilgin var mi ? Çok az bilgim var bazı yorumlar okudum,alciya mi alınacak burun ? Ben ole çok dikkatli biri değilimdir bir türlü de emin olamıyorum yüzde elli sağlık yüzde elli görüntü benim sebebim.Mervekugu geçmiş olsun sana da emre beyin hastaları çok memnun görüyorum ki ben başka doktora randevu almadım arastrmadan bi anda randevu alayım bir goruseyim dedim ama çok çok yorum var :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?