emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Ben doktorumla karar verdim resim götürmedim doğal bir burun istedim kemiğim alınsın istedim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhabaa.Aynı durumdayız canımm bana da kasıma randevu verdiler ( Başka hiç bir doktorla görüşmeden sadece Emre beyle görüşmek istiyorum özellikle burdaki yorumlardan dolayı.Artık beklicez bakalım napıcazz :26: Acaba ameliyat tarihini ne zamana verir ya da hemen ameliyat tarihi verir mi bi kaç kez daha mı görüşmek ister? vee kızlar muayene tarihini daha erken bi zamana alabilme şansı olur mu sizce alan var mı

Ben de kasima randevu aldım ama sadece görüşmek için hoş hangi tarihe aldığımı da not almadığım için unuttum,arayıp hatirlaticaklar neyse ki :)Kasımda alınan randevudan sonra üç gorusme yapilicak sanırım mart ayı gibi de ameliyat dendi bana karar verdiğiniz takdirde.Ben çok emin değilim görüntü olarak çok da bir problemim yok aslında Ama kemikte yamukluk,Sinuzut ve alerjik astimim var.Daha saglikli bir buruna ihtiyacım varmış devlet hastaneleri tarafından konan teşhis bu ama ben yine de emin değilim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de aynı durumdayım kemik yamuk küçükken aldığım darbeden dolayı ve sürekli geniz akıntım var yıllardan beri ve alerjik rinit kasımda benim de randevum Bu arada sevgili Merve burun altında iz var mı belli oluyor mu ben bundan da korkuyorum çok beyazım ve derim ince

Kesinlikle bekleyin derim ben 1 ay oldu Emre beye ameliyat olalı inanılmaz memnunum:)

Merhaba ilk ameliyatımdı eski halini sizin için koyuyorum 1 ay oldu ameliyat olalı

Kantalamba,ben darbede almadım ama dogustan bir durum benimki aynı zamanda kbb doktorunun da girmesi gerekiyor sanırım bunun hakkında bir bilgin var mi ? Çok az bilgim var bazı yorumlar okudum,alciya mi alınacak burun ? Ben ole çok dikkatli biri değilimdir bir türlü de emin olamıyorum yüzde elli sağlık yüzde elli görüntü benim sebebim.Mervekugu geçmiş olsun sana da emre beyin hastaları çok memnun görüyorum ki ben başka doktora randevu almadım arastrmadan bi anda randevu alayım bir goruseyim dedim ama çok çok yorum var :)

Merhaba ameliyattan sonra sivilcelenme olabiliyor dikkat etmek lazım yoğun mu sivilceler ?

Hiii ole mi çok tsk ederim ben onu estestisyen gibi düşünmüştüm çok fazla da bilgim yok ,görüştüğümüzde aydınlatır beni gerekli görürse olayım ben de aklımda olacağına ole değil mi ? Geniz akıntısı problemlerim de cozulebilirse benden iyisi yok :) yani aslında sinuzute müdahale edebilirse zaten geniz akıntısı kalmaz da

Merhaba ben yeni üye oldum bende Almanyadanim size sorum emre beye ameliyat oldunuzmu ve kendisi güzel Burun yapabiliyormu? Benimde simdi aralikta terminim varda cok tedirginim yardimci olursaniz cok sevinirim.

Merhaba ben yeni üye oldum bende Almanyadanim size sorum emre beye ameliyat oldunuzmu ve kendisi güzel Burun yapabiliyormu? Benimde simdi aralikta terminim varda cok tedirginim yardimci olursaniz cok sevinirim.

Selam :) evet ben 1 sene once ameliyat oldum emre bey de ve cok memnunum. Tam istedigim gibi dogal bir burnum oldu cevremdekilerden de hep güzel seyler duydum. Tek kötü olan sey pahali olmasi ve ilk randevuda cok ama cok bekledik ona cok sinirlenmistim. Ama sonucta istedigin gibi bir burun yapiyor :)

Arkadaşlar yakın zamanda ameliyat olanların cevaplamasını umduğum bi kaç soru soracağım.. Hep Emre beyin muayenehaneyi arayıp sormaya niyetliyim ama soramadım yoğunum bu aralar. Burdan yanıt almak daha pratik olur.
1. Kamu kurumlarında çalışanlar için kullanabileceğimiz rapor veriliyor mu? Ve kaç günlük rapor veriyor dr bey?
2. Revizyon gerekirse buna ekstra ücret ödenir mi?
3. Bütün kontrol muayeneleri ücrete dahil mi? Extra ücret çıkar mı?
4. Muayene ve Ameliyat yeri nereler? Teyzemlere yakın mı onu anlamaya çalışıcam da.. :)

Şimdiden teşekkür ederim.

Rapor 20 gün kadar veriyor. Benim iş yerim kabul etmişti ama ben özel bir kurumda çalışıyorum. Revizyon gerekirse derken? Muayene ücreti alınmıyor sadece tasarım yapılırken ameliyat parasının içinden 300 TL gibi bir rakam ödüyorsunuz öncesinde onu da toplam ücretten düşüyor zaten. Extra ücret çıkmaz yani. Ameliyatlar Ulus Liv Hospital'da yapılıyor. Muayene bağdat caddesinde.

Tamam arkadaşım çok teşekkür ederim. HEr türlü emre beye ameliyat olucam ve burdan ben de fotoğrafımı paylaşıcam..

Deviasyonlu yani eğri burunları plastik cerrah da yapabilir tabi ki kbbci bunun ayrıntı ve iyileştirme kısmında daha etkili olur diye düşünüyorum. Alçı ise ameliyattan sonra oluyor diye biliyorum benim 14sene önce kırıldı ve resmen gazlı bezlerle tampon yaptı doktor ve alçıya almıştı tabi düzeltememiş burnumu yamuk kaldı hala kızıyorum o doktora insan bir plastik cerraha yollar bir de alçı çıkınca dememiş miydi süper olmuş 😡işte bu da benim hikayem bekliyorum kasım 29 u Emre Bey için tabi kafam kapalı ameliyata da gidip geliyor onun için başka bir dr tercih etmm gerekck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…