- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #8.281
Merhaba arkadaşlar ben forumda yeniyim tam olarak inceleme fırsatım olmadı ama burdan cvp alabileceğimi düşünerek ilk buraya yazıyorum. Emre İlhan için revizyonda çok başarılı diye duymuştum peki ilk ameliyattaki başarısı nedir? Aldığınız, duyduğunuz izlenimler neler bu konuda? Benim burnum kalın derili, yağlı, yüksek bi kemere sahip. İçerisinde de kemik eğiriliği ve büyüyen et bulunmaktadır.Yani tadilat ve inşaat işlemlerine maruz kalması gereken bir burnum var. Ne dersiniz bu alanda Emre Bey iyi bi tercih olur mu? Teşekkür ederim.
Benim de ilk ameliyatımdı. İstediğim gibi doğal ve nefes alabilen bir burnum oldu:) Şuan 8. ayım ve çok mutluyum ne kadar doğru bir tercih yaptığımı şimdi daha iyi anlıyorum. Zaten nefes sorununda varsa gözün kapalı Emre İlhan'ı seçebilirsin bence. Zaten hastalarının memnuniyeti ortada ne kadar iyi bir doktor olduğu tartışılmaz artık diye düşünüyorum. Bence biran önce randevu almalısın
Peki senin burnun nasıldı arkadaşım benimki gibi kaba sapa bişeyse ve sen bundan kurtuldun diye bu kadar mutluysan ben daha mutlu olurum. Ben de nefes alma sorunu yok 10 km ilerdeki kokuyu alırım maşallah o kadar büyük delikleri burnumun..Emre bey bana güzel mi güzel bi burun türetsin üretsin ohh parti vercem burda parti..
Peki senin burnun nasıldı arkadaşım benimki gibi kaba sapa bişeyse ve sen bundan kurtuldun diye bu kadar mutluysan ben daha mutlu olurum. Ben de nefes alma sorunu yok 10 km ilerdeki kokuyu alırım maşallah o kadar büyük delikleri burnumun..Emre bey bana güzel mi güzel bi burun türetsin üretsin ohh parti vercem burda parti..
Seninle ayni olaylari ben yasadim canim 2kere oldum zorunlulukdan ve nefes problemim vsr bende emre bexi dusunuyorum ama 15bin fiyat verdi
6ayda 1 yildada arttigi soyleniyo
merhaba 11 haziranda emre beye burun estetiği olacağım bazı yerlerde ameliyattan sonra ciltte özelliklede burunda sivilcer çıktığını duydum bunu önlemek ne yapmalıyız ?
Eki Görüntüle 1141960 bu da fotografım 28.günüm:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaslar merhaba ben de Emre beye ameliyat oldum bugün 28.günüm fotograf ekliyorum bakabilirsiniz...aynı zamanda Estetisyenim size küçük bir yazı hazırladım umarım işinize yarar..
Ameliyat olduktan sonra burnumun ve cildimin temizliğine çok dikkat ettim normalden yağlıya eğilimli bir cilt tipine sahibim, özellikle siyah nokta oluşumu ve akne oluşumu olabilirdi fakat ben sabah akşam DDF Blemish Foaming Cleanser ile tüm cildimi temizledim köpük formunda olduğu için diğer temizleyiciler gibi cildime herhangi bir gerginlik hissi vermedi özellikle burnumun üzerini temizlerken işaret parmaklarımı ve baş parmaklarımı kullanarak nazikçe masaj uyguladım baskı uygulamadım, sabahları temizledikten sonra cildime uygun olan bir nemlendirici kullandım(Ren T-Zone Balancing Day Fluid), üzerine mutlaka ve mutlaka güneş koruyucu kullandım tercihim Daylong Actinica oldu.Ameliyattan 10 gün sonra makyaj yapmaya başladım güneş koruyucumu sürüp üzerine rahatlıkla makyaj yaptım.Göz çevremde herhangi bir morluk veya kızarıklık olmadığı için kapatıcı kullanmadım fakat kullanan kişiler olursa mutlaka ayrı bir göz makyaj temizleyici kullanmalarını tavsiye ederim..
Akşam cildimi temizledikten sonra Yağsız ama yoğun bir nemlendirici tercih ettim çünkü burnumun üstünde kabuklanmalar görmeye başlamıştım doğru bir nemlendirici ile kabuklanmalarım da geçti. 15. günden sonra haftalık bakımlarımı da yapmaya başladım.Siyah nokta oluşumu engellemek ve gözeneklerimi sıkılaştırmak için hafta da 1 defa maske yaptım(DDF Sülfür Mask) 10 dk burnumun üzerinde bekletip nazikçe yıkadım sonrasında tonikleyip nemlendiricimi uyguladım..Şuan 22. günümdeyim ve hiçbir sıkıntım yok. Cildimde de burnumda da kötü diyebileceğim hiç bir şey yok. Sizin sayeniz de mutluluğuma mutluluk kattım :) Bunları sizinle paylaşmak istedim çünkü bence ameliyat sonrasında en çok dikkat edilmesi gereken şeylerden bir tanesi burnun bakımı..
MERVE KUĞU
Eki Görüntüle 1141960 bu da fotografım 28.günüm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?