emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Sakın korkma ve hep olumlu ol asla panik yapma hayatım unutma nasıl düşünürsen öyle olur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende daha evvel 2 kez burun ameliyatı oldum. Benim ilk ameliyatım küçükken düştüğüm için zorunluluktandı biraz, ikincisi de burnum düzgün yapılmadığı ve bariz asimetrik olduğu içindi. Şimdi burnumun sol tarafından nefes alamıyorum ve sağı solu da hala birbirinden farklı, burun ucu da asimetrik duruyor ve biraz fazla geniş.
Emre beye ameliyat olmayı düşünüyorum, hakkında yazılanlar ve gördüğüm fotoğraflar cesaretimi ve güvenimi artırıyor açıkçası. Ancak ücret konusunda tereddütlerim var. En son ameliyat olan arkadaşlar ne kadar ücret ödediniz? Ya revizyon ameliyatı olanlardan ne kadar alıyor Emre bey?

Son düzenleme:
Seninle ayni olaylari ben yasadim canim 2kere oldum zorunlulukdan ve nefes problemim vsr bende emre bexi dusunuyorum ama 15bin fiyat verdi
6ayda 1 yildada arttigi soyleniyo

Kızlarrr Merhaba herkese . Siteye yeni üye oldum. Bende uzun zamandır burun ameliyatı için doktor araştırması yapıyorum bir kaç doktorla da görüştüm. Yapılan bu güzel ve olumlu yorumlardan dolayı Emre Bey'den randevu aldım. ama 7 ay sonraya verdi telefonda görüştüğüm bayan ameliyatta sanırım muayeneden 6 ay sonra oluyomuş çok geç değil mi sizcede( sizde de böyle mi oldu? Emre İlhan Beye muayene ve ameliyat olan arkadaşlar sizden cevap bekliyorum

Benim de ilk ameliyatımdı. İstediğim gibi doğal ve nefes alabilen bir burnum oldu:) Şuan 8. ayım ve çok mutluyum ne kadar doğru bir tercih yaptığımı şimdi daha iyi anlıyorum. Zaten nefes sorununda varsa gözün kapalı Emre İlhan'ı seçebilirsin bence. Zaten hastalarının memnuniyeti ortada ne kadar iyi bir doktor olduğu tartışılmaz artık diye düşünüyorum. Bence biran önce randevu almalısın

Peki senin burnun nasıldı arkadaşım benimki gibi kaba sapa bişeyse ve sen bundan kurtuldun diye bu kadar mutluysan ben daha mutlu olurum. Ben de nefes alma sorunu yok 10 km ilerdeki kokuyu alırım maşallah o kadar büyük delikleri burnumun.. Emre bey bana güzel mi güzel bi burun türetsin üretsin ohh parti vercem burda parti..

Benim kemerim yoktu açıkcası zaten küçük bir burnum vardı ama burun deliklerim geniş ve burun ucum düşüktü. Zaten muayenede o kadar çok hasta var ki herkesin burnu birbirinden farklı ordada görüyordum zaten. Baya büyük burunların nasıl güzelleştiğini:) Bence onu kafana takma şimdikinden daha da güzel yapar Emre Bey merak etme sen:) Emre Bey'e nasıl bir burun istediğini anlatman yeterli gerisini ona bırak

Hahahaha çok güldüm yorumuna alemsin:))) sen hiç merak etme emre bey nasıl burunları düzeltiyor ben kalın deriliyim burnum kemerli değildi burun sırtım güzeldi burun ucum geniş ve yuvarlaktı kalkık kavisli burun istiyordum her gittiğim doktor olmaz dedi ama inancımı yitirmedim olcak dedim:) sonra emre beyi buldum istediğin gibi olur dedi ve ameliyat oldum 2 buçuk sene oldu çok memnunum kız kardeşimin burnu kötüydü kemerliydi ucu düşüktü burun delikleri de biraz büyüktü resimlerini koymuştum burdaki arkadaşlar gördü şimdi küçük bi burnu var darısı başına inşallaah:)

Seninle ayni olaylari ben yasadim canim 2kere oldum zorunlulukdan ve nefes problemim vsr bende emre bexi dusunuyorum ama 15bin fiyat verdi
6ayda 1 yildada arttigi soyleniyo

senede 1 arttırıyor nisan ayı zam ayı genelde :)

Emre hocama güveniniz tam olsun iciniz rahat olsun bende uzun zamandır yazmadım bir yıllım doldu ve coooook memnunum özellikle görünümü burnuma fındık burun diyorlar iyiki olmuşum diyorum

merhaba 11 haziranda emre beye burun estetiği olacağım bazı yerlerde ameliyattan sonra ciltte özelliklede burunda sivilcer çıktığını duydum bunu önlemek ne yapmalıyız ?

Evbet dogru duymussun. ben 3 hafta önce ameliyat oldum. Ilk zamanlar yaglanma cok oluyor. Devamli tonikle sildim ben cildimi. Bantlar cikinca burnumdaki siyah noktalar cok göze batiyordu. Bantlar cikali 3 gün oldu ve dahada azaldigini gördüm siyah noktalarin. Biraz sabir isi canim. Ilk zamanlar yaglanma sivilce ve siyah noktalar cok oluyor ama zamanla azaliyor. Iyi bir temizleme jeli ve tonikle üstesinden gelmeye calisiyorum ben ve yavas yavas üstesinden geliyorum.

Arkadaslar merhaba ben de Emre beye ameliyat oldum bugün 28.günüm fotograf ekliyorum bakabilirsiniz...aynı zamanda Estetisyenim size küçük bir yazı hazırladım umarım işinize yarar..
Ameliyat olduktan sonra burnumun ve cildimin temizliğine çok dikkat ettim normalden yağlıya eğilimli bir cilt tipine sahibim, özellikle siyah nokta oluşumu ve akne oluşumu olabilirdi fakat ben sabah akşam DDF Blemish Foaming Cleanser ile tüm cildimi temizledim köpük formunda olduğu için diğer temizleyiciler gibi cildime herhangi bir gerginlik hissi vermedi özellikle burnumun üzerini temizlerken işaret parmaklarımı ve baş parmaklarımı kullanarak nazikçe masaj uyguladım baskı uygulamadım, sabahları temizledikten sonra cildime uygun olan bir nemlendirici kullandım(Ren T-Zone Balancing Day Fluid), üzerine mutlaka ve mutlaka güneş koruyucu kullandım tercihim Daylong Actinica oldu.Ameliyattan 10 gün sonra makyaj yapmaya başladım güneş koruyucumu sürüp üzerine rahatlıkla makyaj yaptım.Göz çevremde herhangi bir morluk veya kızarıklık olmadığı için kapatıcı kullanmadım fakat kullanan kişiler olursa mutlaka ayrı bir göz makyaj temizleyici kullanmalarını tavsiye ederim..
Akşam cildimi temizledikten sonra Yağsız ama yoğun bir nemlendirici tercih ettim çünkü burnumun üstünde kabuklanmalar görmeye başlamıştım doğru bir nemlendirici ile kabuklanmalarım da geçti. 15. günden sonra haftalık bakımlarımı da yapmaya başladım.Siyah nokta oluşumu engellemek ve gözeneklerimi sıkılaştırmak için hafta da 1 defa maske yaptım(DDF Sülfür Mask) 10 dk burnumun üzerinde bekletip nazikçe yıkadım sonrasında tonikleyip nemlendiricimi uyguladım..Şuan 22. günümdeyim ve hiçbir sıkıntım yok. Cildimde de burnumda da kötü diyebileceğim hiç bir şey yok. Sizin sayeniz de mutluluğuma mutluluk kattım :) Bunları sizinle paylaşmak istedim çünkü bence ameliyat sonrasında en çok dikkat edilmesi gereken şeylerden bir tanesi burnun bakımı..
MERVE KUĞU

Eki Görüntüle 1141960 bu da fotografım 28.günüm:)

canim gecmis olsun burnun simdiden cok güzel gözüküyor bende operasyondan iki ay sonra müthis bir sivilcelenme oldu ve bunlar leke olarak kaldi tam da bu gün cildimi bir temizletmek bakim yaptirmak istiyordum bu arada ameliyatim 5 ay oldu sence bir sakincasi olurmu yaptirsam .tonikde kullanamiyorum burdaki cilt doktorlarinin verdigi temizleme sabununu kullaniyorum yani operasyondan sonra cildim mahvoldu nedenini ise bilemiyorum hormmonsal yada asiri sitresden olmus olabilir diyorlar :2:

Arkadaşım çok geçmiş olsun güle güle kullan burnunu.. Verdiğin bilgiler için de çok teşekkürler. Bu ürünleri not ediyorum.. Peki İlk ameliyatın mıydı? Eski halinin fotoğrafı var mı? Bi de bu fotoğraftan bişey anlamadım ben daha başka yeni halinin fotoğrafı ve eski halini yüklemeni rica ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…