emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Benimki de ole o zaman bilemedim ki, gidip göstereyim film cektirsem mi gitmeden ? Çok geçmiş olsun bu arada umarım istediğin gibi olur :)yalnız son cumleni anlayamadım kafam kapalı derken basın kapali anlamında çok pardon ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok kapalı teknik yani burnun altından kesi yapılıp burun açılmıyor bu ameliyatta yani daha az morarma şişlik daha çabuk toparlanma oluyor araştırdığım kadarıyla kapalı amlyt olan arkadaşım da öyle demişti emre bey açık teknik kullanyr barış çakır var plastk cerrh o kapalı teknik kullanyr kafam ise şurada karşyr barış beyin birkaç hastası var revizyon olan yine kendisine nefes ve şekil değişkliği yüzünden emre beyde ise olumsuz yorum yk film çektrmeye gerek olablr mi hiç düşünmedim görüşmeye giderken mantıklı askında bu arada bilen var mı kendisi röntgen çekyr mu ❓❓❓bu arada evet başörtülüym ama yazıda söylediğim kapalı teknkti😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok pardon o zaman :):)benim sinuzutun de temizlenmesi gerek ben istemem kapalı teknik açsın temizlensin hepsini masaya yatmisken oluyorsa ole birsey tabi :))bir de morarmayayim,acimayayim,sismesin de en önemlisi :)Doktoru strese sokmam umarım bu isteklerimle :):)

Doktorun çok anlayışlı oldğnu sylyrlar ama şişme morarma bizim derimizle ilglibsen randevu aldn mı Emre beydn...Acı ise kesinlikle yk diyolar😀 inş. Bakalım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hihi aldım canım kasıma ama tam tarihi o an not alamamistim,arayıp tekrar sorucam.

2 buçuk sene önceki Kendimi gördüm yorumlarınızda :) Benimde sinüzit sorunum vardı emre bey kbb olduğu için sizin söylemenize gerek kalmadan burun içindeki bütün sorunları hallediyor. Ben emre beyin en zor hastalarındanım belki de en zor hastasıyım zor derken çok takıntılıyım ufacık bişeyi dağ yaparım çok sinirliyim bide hep bi yargılama modundayım:) emre bey hep der seni bile mutlu ettiysek tamamdır diye :) o yüzden çok eminimmm istekleriniz emre beyi sıkıntıya sokmaz çünkü kendisi ameliyat öncesi de sonrası da hep destek oldu bana hiç bir şekilde moralimin bozulmasına fırsat vermedi ki ben inanılmaz derecede morardım ve şiştim benim gibi olanı görmedim daha şans işte o kadar takarsam böyle olur :) aman şişmiyim morarmıyım sakın ağrım olmasın midem bulanmasın diye söyleye söyleye narkoz aldım:) çok düşünmemek lazım işte benimle aynı gün ameliyat olan bayanda ne morluk ne şişlik yoktu tamamen bünyeyle alakalı kardeşim ve annemde emre beye oldu onlarda benim gibi morarıp şişmediler,morarma ve şişme illaki oluyor ama ne kadar olur onu bilemem tamamen bünyeyle alakalı:) bu arada ağrı sıfır onu çok rahat bir şekilde söyleyebilirim:)

ameliyattan sonra gören kişileri korkutacak kadar morarma yaşayan oldu mu aranızda hiç?? benim en büyük korkum bu diyebilirim

beeeeeeeeeennnnn:)hiç unutmam emre beyin muaynehanesine giderken arabayı park etti annem ben 3 5 adım yürüdüm otopark çıkışına doğru annemi bekliyorum ilerden bi kadın geliyordu beni gördü 3 adım geri kaçtı:))))) annemde kızdı neden yanımdan ayrılıyorsun biri korkcak eli kolu çarpcak sana diye:))) tır mı çarptı sana diyolardı:)))) ama benim gibi olanı görmedim ben ekstra bi durumdum heralde :) çevremden belki 10 15 kşi emre beye ameliyat oldu çoğunda morluk bile olmadı diyebilirim:) bünyenle alakalı benim dokularımla alakalıymış öyle söylemişti emre bey ama o korkunç görüntü 1 haftada azaldı en azından tır çarpmışa benzememeye başladım:)) ama ağrı sızı hiç olmadı o konuda korkmayın:)

Tamam o zaman agridan sizidan korkmayacagim :)morarma ve şişlik de şansıma kaldı :) çok tsk ederim bu arada tecrubelerinle bizi aydinlattigin için :)öncelikle gideyim goruseyim hekimin fikri de çok önemli çünkü ama en erken kasıma randevu alabildim :) oldukça yoğun bir doktor bir de ben iki üç kez olmak istemiyorum ameliyat bir kerede mutlu olmak istiyorum mümkünse :):)

Rica ederim :) O zaman emre bey çok doğru bir seçim :) Geç olsun güç olmasın çok yoğun yetişemiyor o yüzden randevu tarihleri uzuyor tabi ama olsun sonucu güzel olucak :)

Emre beyin verdiği rapor insan içine çıkmanız için yeterli oldu mu acaba? Ben 20 günde iyileşir miyim bilmiyorum korkuyorum zira ten yapım hassas değildir damarlarım ne yapar beni bilemiyorum..

İlk ameliyatım benim de arkadaşım ve emre beyei seçme yolunda ilerliyorum. Paraya kıyıp ikinci veya üçüncü ameliyat için yıllarımı ve bütçemi bitirmeyeyim diyorum. Allah pişman ettirmesin inşallah.. Haberleşelim ilk ameliyatı olacaklarla istiyorum..

Emre beyin verdiği rapor insan içine çıkmanız için yeterli oldu mu acaba? Ben 20 günde iyileşir miyim bilmiyorum korkuyorum zira ten yapım hassas değildir damarlarım ne yapar beni bilemiyorum..

ya o kadar abartmayın normalde ameliyat olanların %90ının 1 haftada geçiyor morlukları bişey kalmıyor benimki ekstra bi durumdu dokularımla alakalı ben bile 10 15 günde toparladım o çok kötü olan morluk 1 haftada baya azaldı ben öyle anlatınca korkunç oldu biliyorum ama 20 günde hiç bişey kalmaz hatta 1 hafta 10 günde kalmaz :) ben buğday tenliyim beyaz tenlide değilim kolay morarmam da ama işte bu farklı bişey :)

Aynen aslında maddi olarak beni çok fazla aşabilen bir durum ama ileriyi düşündüğümde maddi ve manevi daha fazla yipranmaktan da korkuyorum,sen randevu aldın mi peki ?

10 günde geçer inşallah. İş yerimden anlaşılmasın istiyorum fakat bu burundaki değişim mutlaka anlaşılır.. :)

10 günde geçer inşallah. İş yerimden anlaşılmasın istiyorum fakat bu burundaki değişim mutlaka anlaşılır.. :)

burundaki değişim anlaşılır çünkü burun da şiş oluyor 10. günde bantlar da tamamen çıkmış olmuyor 12. 13. gün gibi bantlar tamamen çıkmış oluyor

arkadaslar ben carsamba gunu emre beye ameliyat oldum ilk gun iyidim ama ikinci gunden sonra sol gozum sismeye basladi onumu zor goruyorum bunun gecmesi icin tavsiye edeceginiz biseyler var mi ? sizin tamponlar ne zaman alindi ?

arkadaslar ben carsamba gunu emre beye ameliyat oldum ilk gun iyidim ama ikinci gunden sonra sol gozum sismeye basladi onumu zor goruyorum bunun gecmesi icin tavsiye edeceginiz biseyler var mi ? sizin tamponlar ne zaman alindi ?

En cok 2. Gun sisiyosun zaten cok normal yarindan sonra inmeye baslayacaktir burnuna degdirmeden yuzune buz koyabilirsin direk koyma tabi biseye sarip koy buz pedleri satiliyo eczanede ben onlardan alip koymustum yuzundeki sislikten korkma 4 5 gunde yok oluyor. Tamponlarini pazartesi alir 5 gun duruyor cok gecmis olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…