- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #8.261
Bashemsire derken emre beyin ameliyat hemsires ozgul hanimdan mi bahsediyorsunuz? Eger ozgul hanimsa ve yaninda da baska bi doktor bakicaksa onlar bakinca bilirler emre beyin yapip yapmayacagini
Evet özgül hanim... Hayırlısı olsun bakalım, çok merak ediyorum ne olacağini, bi okadarda heyecanliyim, inşallah bende sizin gibi mutlu olurum
Ben facebooktaki sayfasından baktım çok beğendiğim yüzlerde oldu beğenmediklerim de oldu. Gerçekten kendisiyle görüşüp fikrini almak istiyordum.
Ama sırf görüşme için bile Ocak ayını beklemek bilemiyorum. Hani görüşülüp yüzünüze ne yapılacağını bilseniz ve ameliyat tarihi Ocak olsa neyse. Arada başka doktorlarla da görüşülür herkesin verdiği öneriler ve fiyatlar dikkate alınır düşünülür öyle karar verilir.
Ama daha ilk aşamada Emre Bey listeden en azından şu an için silinmiş oluyor. Çünkü Ocak ayını bekleyip mesela fiyatta da hiç anlaşamayabilirsiniz. Bu durumda boşuna beklemiş olma olasılığı var. Yaş ve unvan olarak Emre Bey'den daha tecrübeli doktorlarında ofislerini aradım. 1 ay önce aradığımda Haziran ayına randevu veren vardı, fakat Haziran ayında Türkiye de olamayacağımdan dolayı gelemeyeceğimi söyleyince akşam saatine de olsa ayarladılar.
Emre Bey ile çok görüşmek istiyorum keşke kendisinden de randevu alabilsek ya da randevusunu iptal eden oluyorsa arada haber verilse.
Siz Emre Bey bir kaç ameliyatı birlikte yapınca ne kadar fiyat veriyor biliyor musunuz?
Benim haziranın 9 unda ilk randevum var haziranın sonu gibi ameliyat olmak istiyorum emre ilhanda ameliyat olanlar bu süreci biliyorlardır bu mümkün olabiliyor mu??
Çok teşekkür ederim umarım haziran sonu gibi bnde olabilirim ameliyatımı☺️Randevudan birkaç ay sonrasına verebiliyor ameliyat tarihini diye biliyorum. Büyük ihtimal sizin de öyle olur.
Arkadaşlar merhaba ben Emre beye yeni ameliyat oldum bugün 15.günüm ve çok memnunum hayatımda yaptığım en doğru tercihlerden biriydi diyebilirim hiç korkmadım çünkü Emre bey hasta psikolojisinden çok iyi anlıyor...Ameliyat olmadan önce görüştüğüm 4.kişiydi ve benimle 30 dk ön görüşme yaptı önce benim fikirlerimi sorguladı daha sonra kendi fikirlerini anlattı hiç korkmadım hiç olumsuz düşünmedim ve bu gerçekten doktorumla alakalıydı ameliyattan çıktıktan sonra sanki hiç ameliyat olmamış gibiydim hiç morluğum yoktu ve burnumda tampon olduğu halde nefes alabiliyordum bana fındık gibi bir burun yaptı..Bence burun tüm yüz ifadesini değiştiren bir organ ve insanlar doğru tercih yapmadıklarında bedelini 2. Veya 3. Ameliyatlarıyla ödüyorlar bu yüzden herşeyden önce doğru Doktor diyorum Emre bey için!! Beni herkes çok korkuttu özellikle tampon ve morluk konusunda ama inanın çok içten söylüyorum hiç böyle problemlerim olmadı..fotograf bugüne aittir biraz şiş yüzüm ilerleyen zamanlar da indikten sonra ki halinide koyacağım...Emre İLHAN teşekkür ederim bence Türkiye değil dünya çapında bir harikasın:) Eki Görüntüle 1119455 Eki Görüntüle 1119457 Eki Görüntüle 1119458
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhabalar ben Emre beye 22 gün önce ameliyat oldum ve ilk ameliyatımdı bahsettiğiniz problemlerin hepsi bende de vardı sadece et problemlemim yoktu inanılmaz memnunum ki ben 1 yıl falan araştırdım Emre ilhanı iyi ki ona yaptırmışım diyorum sizin için iki tane fotograf koydum bir tanesini şuan çektim :) umarım yardımım dokunur :) Eki Görüntüle 1131983 Eki Görüntüle 1131986
Eki Görüntüle 1133216 bu eski hali canım çok kötüydü bende şuan inanılmaz mutluyum evet 😍
Günaydın cnm yok burun deliklerim de birşey olmadı hafif ucu kaldırıldı oda ben çok doğal istediğim için fazla oynamadı Emre bey benim tuaf belki ama şişlik dışında bir problemim olmadı yani morluğum bile olmadı çok rahat atlattım sakın korkma zaten Emre bey seni psikolojik olarak da çok rahatlatıyor merak etme
Hastane de 1 gece kaldım canım ücretle alakalı Emre beyle konuşmadı tavsiye ederim o daha net birşey söyler sana ama kesinlikle doğru bir tercih yapmışsın...Emre İlhan gerçekten çok başarılı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?