- 28 Ağustos 2012
- 410
- 36
- 318
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #8.361
Bende bugün muayenesini arayıp randevu aldım 24 kasıma verdiler allahtan ikinci ameliyatımı olalı bir ay olduda beklemek mecburi olduğu için dert etmeyeceğim. Umarım ameliyatımı kabul eder ve güzel bir sonuçla karşılaşırım.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Insallah dilediginiz gibi olur, bir ay olmus daha sikayetiniz nedir? Gecici bir durum olmadigini düsünüyorsunuz galiba? Tabi insan tecrübeli oluyo iki ameliyat sonrasi, şişlikler ve hatali ameliyati daha kolay ayirt edebiliyor
Ucunu kaldırıp çöken kısma kıkırdak ekleyecek ve daraltacaktı şuan kemerim var ucu yamuk ve hiç daraltmafığı gibi nefes alamıyorum 😔
Nasıl alabildiniz 24 kasıma ben 2 ay önce 29 kasıma zor aldım randevuyu bu arada ilk ameliyatınızı kim yaptı acaba anlamadım
Aradım direk 24 kasıma verdi hatta saatini değiştirdi erkene aldılar bilmiyorumki belkide iptal etti birileri. Aydan aya oldum canım bursalı oda baya bilinir bursada
Tmm cnm sağol çok var ama bekliyoruz sabırla😀
Valla beklicez başka çare yok :) herhlde amliyat zamanlarmızda yakın olur :)
Ben ameliyat tarihini de aldım 15günlük ara tatille birleştirmek için ancak toparlanıp işe başlarım diye ocak ayına aldım
Oo sen baya hızlısın ben mecbur bklicem bir senenin dolmasını merakla seni takip edicem :)
Tmm o zaman sen beğenmedin mi yeni ameliyat olmuşsun belki zaman geçince farklı düşünürsün
Merhaba Kızlar.
Ameliyat olalı nerdeyse 3 ay olmak üzere çok memnunum. Sormak istediğiniz yardımcı olabileceğim bir konu varsa seve seve cevaplarım. Resimlerimi görmek isterseniz ekleyebilirsiniz.
marhaba tanponlar cikarken agri oluyormu
Merhaba Yadigar Hanım takip ettim sizi facebookta resminiZ vardı doğru hatırlıyorum dimi iyileşme süreciniz kaç gün sürdü
canım ben daha dun aldırdım acayıp korkuyordum ama ınankı hıcbırsey hıssetmedım ne alçıda ne tamponda bu kadar kolay olcagını hıc dusunmemıstım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?