emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Bende bugün muayenesini arayıp randevu aldım 24 kasıma verdiler allahtan ikinci ameliyatımı olalı bir ay olduda beklemek mecburi olduğu için dert etmeyeceğim. Umarım ameliyatımı kabul eder ve güzel bir sonuçla karşılaşırım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Insallah dilediginiz gibi olur, bir ay olmus daha sikayetiniz nedir? Gecici bir durum olmadigini düsünüyorsunuz galiba? Tabi insan tecrübeli oluyo iki ameliyat sonrasi, şişlikler ve hatali ameliyati daha kolay ayirt edebiliyor

Insallah dilediginiz gibi olur, bir ay olmus daha sikayetiniz nedir? Gecici bir durum olmadigini düsünüyorsunuz galiba? Tabi insan tecrübeli oluyo iki ameliyat sonrasi, şişlikler ve hatali ameliyati daha kolay ayirt edebiliyor

Ucunu kaldırıp çöken kısma kıkırdak ekleyecek ve daraltacaktı şuan kemerim var ucu yamuk ve hiç daraltmafığı gibi nefes alamıyorum 😔

merhaba doktor emre ilhanı çok araştırdım. gerçekten burun ameliyatlarında alanında en iyi doktor. fakat fiyatları nasıldır. ödemeyi nasıl yapıyoruz. muayneanesine ilk gidişte bir ücret ödemem gerekiyor mu? daha önce bunlarla ilgilenmiş biri bana bilgi verebilrmi ?

Nasıl alabildiniz 24 kasıma ben 2 ay önce 29 kasıma zor aldım randevuyu bu arada ilk ameliyatınızı kim yaptı acaba anlamadım

Nasıl alabildiniz 24 kasıma ben 2 ay önce 29 kasıma zor aldım randevuyu bu arada ilk ameliyatınızı kim yaptı acaba anlamadım

Aradım direk 24 kasıma verdi hatta saatini değiştirdi erkene aldılar bilmiyorumki belkide iptal etti birileri. Aydan aya oldum canım bursalı oda baya bilinir bursada

emre bey ilk görüşmelerden ücret almıyor.Rinoplasti ameliyatı 2014 yılı ücreti 8000 TL. Revizyon ameliyat ücretini bilmiyorum ama tek bildiğim emre beye çok güveneceksiniz.Elektriğine hayran kalacaksınız. Bence TR de işini en iyi yapanlardan birisi. Ben rinoplasti amelıyatı için gorusmeye gıttıgımde tam 5 kişi vardı revizyon için muayene olmaya gelen.Herkes dönüp dolaşıp geliyorsa muhakkak bu kişi en ıyısıdır..

Tmm cnm sağol çok var ama bekliyoruz sabırla😀

kızlar bende amlıyat oldum bugun ıkıncı gunum yüzüm çok şişti sız neler yaptınız şişlerın gecmesı ıcın bırde yarın burnum temızlenıcekmış temızlerken acıyormu çok

Valla beklicez başka çare yok :) herhlde amliyat zamanlarmızda yakın olur :)

Ben ameliyat tarihini de aldım 15günlük ara tatille birleştirmek için ancak toparlanıp işe başlarım diye ocak ayına aldım

Ben ameliyat tarihini de aldım 15günlük ara tatille birleştirmek için ancak toparlanıp işe başlarım diye ocak ayına aldım

Oo sen baya hızlısın ben mecbur bklicem bir senenin dolmasını merakla seni takip edicem :)

Oo sen baya hızlısın ben mecbur bklicem bir senenin dolmasını merakla seni takip edicem :)

Tmm o zaman sen beğenmedin mi yeni ameliyat olmuşsun belki zaman geçince farklı düşünürsün

Tmm o zaman sen beğenmedin mi yeni ameliyat olmuşsun belki zaman geçince farklı düşünürsün

Ucu yamuk ve kemer oluştu bi konu açtım ordan bakabilirsin

Merhaba Kızlar.
Ameliyat olalı nerdeyse 3 ay olmak üzere çok memnunum. Sormak istediğiniz yardımcı olabileceğim bir konu varsa seve seve cevaplarım. Resimlerimi görmek isterseniz ekleyebilirsiniz.

Merhaba Kızlar.
Ameliyat olalı nerdeyse 3 ay olmak üzere çok memnunum. Sormak istediğiniz yardımcı olabileceğim bir konu varsa seve seve cevaplarım. Resimlerimi görmek isterseniz ekleyebilirsiniz.

Merhaba Yadigar Hanım takip ettim sizi facebookta resminiZ vardı doğru hatırlıyorum dimi iyileşme süreciniz kaç gün sürdü

Merhaba Yadigar Hanım takip ettim sizi facebookta resminiZ vardı doğru hatırlıyorum dimi iyileşme süreciniz kaç gün sürdü

Merhaba, evet doğru hatırlıyorsunuz :) İyileşme süreci derken hergün dahada hafifleyen ve şu anda da devam eden bir süreçteyim. Ben 1 hafta sonra işe başladım. İşe giderken gayet iyiydim. İlk 1 hafta en ağır geçen zamandır. Nasıl zorluk çektim derseniz gece ağız kuruluğu ,korkudan aman birşey olacak diye içini temizleyemediğimden tıkanan bir burun, 45 derecelik bir açı ile robot gibi kımıldamadan yatma :) Acı anlamında birşey yaşamadım. Sağolsun doktorum 2-3 günde bir ilk 15 gün çağırdı sürekli takip etti. Ardından 1 aylık kontrolümü oldum ve yaklaşan 3 aylık kontrolüm var.

canım ben daha dun aldırdım acayıp korkuyordum ama ınankı hıcbırsey hıssetmedım ne alçıda ne tamponda bu kadar kolay olcagını hıc dusunmemıstım

Merhaba Sehro,

Nasılsın, nasıl geçiyor sürecin. Şu anda bant ile geziyorsundur. Biraz kendine gelince resimlerini bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…