emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Büyük hayal kırıklığı olmuştur inşallah son ve güzel olur ben kesi izi kalmasından korkuyordm estetik dikiş de olsa kesik sonuçta bakalım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Öoook geçmiş olsun arkadaşım yaşadıklarını okuyunca dehşete düştüm. Kobay gibi kullanmış seni pis adam..

Öoook geçmiş olsun arkadaşım yaşadıklarını okuyunca dehşete düştüm. Kobay gibi kullanmış seni pis adam..

Yaaa hic sorma bugün hesap sormaya gidiyorum yillik kontrölüm var, ise bak gecen yil nisanda ameliyat oldum bikere alti aylik kontrole gittim bide bugün yillik kontrolüm var, sirf iki randevu, kac kere gittim muanehanesine nefes alamiyorum diye orda olmasina ragmen beni kabul etmedi randevumu beklememi istedi, nefes alamiyorum diyorum kortizonlu sprey kullaniyorum nefes yolum acilsin diye hiiic kimin umrunda aldi 8000€ yani 24000tl civari isi bitti, paramami yanayim canima mi

Ebrufidan merhaba,
Yaşadıklarına çok üzüldüm inşallah ikincisi istedigin gibi olsun
İlk ameliyat oldugun dr kimdi?

Ben de Emre Bey'i araştırdım bana 8000 TL gibi (!) bir rakam verince vazgeçtim....

Ebrufidan merhaba,
Yaşadıklarına çok üzüldüm inşallah ikincisi istedigin gibi olsun
İlk ameliyat oldugun dr kimdi?

Ilk ameliyatimi burnum kirildiktan sonra oldum kbb doktoru almanyada, ikinci ameliyatim yine almanyada prof gubisch diye biri stuttgart da, simdi insallah 3. ve son ameliyatimi emre beyde olcam

Teşekkür ederim cvp yazdıgın için. Bu sefer kesin çok güzel olucak. Ama çok şanslısın sende emre beyin yakınındakiler ve ameliyat olanlar. Malasef ben sadece okuyup iç çekenlerdenim. Çünkü ben izmirdeyim

Rica ederim canim.. sendemi emre beye olmak istiyosun ama uzaklikmi sorun?? Ben sirf onda olmak icin istanbula gidiyorum, almanyada yasiyorum kalacak akrabam dahi yok, sirf bi arkadasim istinyede düsün nasil zorluk cekicem

Canım öyle diyosunda orası istanbul sana mutlaka birinin refakatçı olması lazım yoksa çok zor hadi senin en azından bi arkadaşın var benim oda yok hadi gittik diyelim yemesi içmesi bakılması astarı yüzünden pahalı oluyor keşke izmirde olsaydı

Şuan daha çok sinirlendimmmmm kıyamam sana, Allahından bulsun o iğrenç insan boğazında kalsın. Çok özür dilerim ama çok çok sinirlendim. Allah korusun seni inşallah sağlığına kavuşursun arkadaşım ya. Takibindeyim. :26:

Annem gelicek yanimda refakatci olarak, sürekli karsiya istinyeye gecmek zor olacak o yüzden otelde kalmayi düsünüyoruz, ama seni cok iyi anliyorum cok masrafli keske konuk evi olsa emre beyin ofisinin yakininda makbul bir fiyata ameliyata dahil etseler cok makbule gecer

Cok sagol canimsin an be an yasadiklarimi yazicam ve ameliyatimin sürecini anlaticam
Sen ameliyat oldunmu?

Aaaaa evet bak 😊 işte böyle bişi olsa bende hiç düşünmezdim hemen giderdim☺️ ameliyat masrafının dışında oda ayrı bir masraf ALLAH YARDIMCIN OLSUN İNŞALLAH GÖNLÜNDEN GEÇİRDİGİN GİBİ OLUR BU DEFAKİ. BU KADAR ÜZÜNTÜDEN SONRASI İLK SÖZÜN ÇOK ŞÜKÜR ÇOK MUTLUYUM OLSUN😊

Amin cümlemizin tüm sıkıntı cekenlarin insallah, peki sen ne yapmayi düsünüyorsun arkadasim?? İzmir de kime gitceksin?

AMİN İNŞALLAH CANIM. Valla ben geçen sene Mart ayında ege ünüversitesindeki kbb dr konuşmuştum günde aldım fakat adam günüm geldiginde üç kez ameliyat gününü erteledi. O sıralarda tam ameliyat ettigi bi hastasına ulaştım konuştum kızın burnu önden resmen yukarıdan aşagı se şeklinde yamuktu. Dr 'un ertelemesi bide bu kızı görmem iyi oldu hemen vaz geçtim 1.5 yıldır ıkumadıgım bu sayfada yazı kalmamıştır heralde en son bir kaç dr seçtim biride emre beydi ama bu dr da digerleride izmir dışında. Malesef izmirde böyle ısrarla tercih edebilecegim dr yok. Valla bende çok üzülüyorum ne yapıcagımı bilmiyorum. Nekadar çok dr bulduysam hepsi izmir dışında. Bilmiyorum şuan çaresizim.

Hakkinda hayirlisi canim insallah dogru karari verebilirsin, benim tek bildigim icine sinen biri varsa bi yolunu bulup ona olmak, sonra kötü oldugunda hem maddi hemde manevi yıkım yasiyor insan

Ayyy inanirim herseyin hayirlisi, tüm ameliyat olacaklarin burnu istedikleri gibi olur umarim ardindanda benim, ilk ameliyatinmi??

Evet canım ilk olacak ve inşallah hayırlı olan olur. Burnum kemerli derim kalın. İçte de eğrilik var ayrıca büyüyen etler.. Önden pek bi sıkıntım yok da yandan kompleks yapıyorum. Başka şehirlerden çok dr araştırdım fakat en çok Emre bey aklıma yatıyor. İlgileneceğini ve elinden gelenin en iyisini yapacağına inanıyorum dr beyin.

Hadi insallah buna bende inaniyorum, burdaki kizlara baksana masallah hepsi birbirinden güzel, burunlarida güzelliklerinin hediyesi olmus adeta, insallah bizde onlar gibi mutlu oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…