emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

marhaba tanponlar cikarken agri oluyormu

Merhaba İrina, Doğruyu söylemek gerekirse ben çok hassas olduğum için alçı çıkarken acı hissettim çünkü resmen zamk gibi yapışmıştı. Ama başka bir arkadaşıma sordum hiç birşey hissetmemiş. Herkesin öyle olacak diye bir şey yok tabi. Bak Sehro hiç birşey hissetmemiş. Zaten ilk bende duydum bu alçı acısını :)

Ben burun tıkanıklığından çok korkuyorum ve de ocak ayında olucam ameliyatı oğlum var 2yaşında beni zorlayacak diye düşünüyorum tamponlar çok rahatsızlık veriyor mu böyle tıkanıklık hissi gibi ve en önemlisi istanbul dışından geliyorum zor olacak mı kontroller ilk hafta çok sık galiba ve morarırsam nasıl işe başlarım diye düşünüyorum çok beyaz tenliyim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Şimdiden hayırlı olsun diyelim :) Burun ameliyatı öyle korkulacak bir operasyon değil. Bende olmadan önce bazı hikayeler duydum ama o çok eskiden kalan şeyler. Şimdi o kadar modern yöntemlerle yapılıyor ki A bumuymuş diyorsunuz.
Oğlunuz ne yönden zorlar tabiki ilk 1 hafta çocuğunuz ile siz fazla ilgilenemezsiniz. Burda eşiniz veya bir akrabanız devreye girmesi gerek.
Tamponlar öyle çok rahatsız edici birşey değil tabi burnunda çıkınca oh be diyorsun. Rahatsız etmeside normal tabi şimdi burnunuzun içine birşey koysanız bile sizi rahatsız eder o derece bir rahatsızlık yoksa acı anlamında bir rahatsızlık değil. Zaten tornimer diye bir sprey veriliyor sürekli burnunu bu sprey ile temizlersen tıkanıklık olmaz. Ama ben biraz pimpiriklimi desem ne desem tanımlayamadım aman burnuma birşe olur korkusu ile öyle sık sık tonimeri kullanamazdım. Aman ellemeyin, aman 1 metre uzakta yürüyün, aman burnuma birşey olacak yani bir pimpirikli olduım çekilecek gibi değildim :))
Sürekli sık sık çağırması çok iyi oluyordu çünkü her seferinde burnum temizleniyordu :) Doktorumdan başka kimseye hatta kendime bile güvenemedim burnuma dokunulması konusunda.
İstanbul dışında geliyorsanız tabi zor o kadar yolu sürekli gidip gelmek işkence vede bazen oluyor muayeneden gece çıkmanız bile gerekiyor. Benim başıma çok geldi sağolsun eşim özel şoför gibi kapının önünde bekledi beni.
İş konusuna gelince ben 1 hafta sonra işe başladım ve hiçbir sıkıntı çekmedim. Çok fazla morluğum olmadı. aslında tene göre değilde kişinin yapısına göre. Örneğin ilk zamanlar ameliyat olmadan önce gittiğimde diğer kontrole gelen yeni ameliyat olan kişilerle görüştüm. Bana esmer olan daha çok morarıyor açık tenli olan daha az morarıyor dedi. Ben esmer tenliyim bende çok az morarma oldu. Bence ten ile alakalı değil bu. Morarmayı da kafana takma derim. Fondötenler imdadımıza yetişiyor. Ben fondöten bile sürmedim bb krem sürdüm yetti ve fazlasıyla karşıladı.
Bence en önemlisi bu korkuları üzerinizden atıp relax girin ameliyata ve bu süreci öyle relax atlatın. Başınıza birşey geldimi muhakkak bir çaresi bulunuyor. Onu o zaman düşünün şimdiden kafayı yormayın derim. Ay ben çok uzattım inşallah yardımcı olabilmişimdir.

Çok güzel yazmışsınız çok teşekkür ederim ben edirneden gelecrğm belki ameliyat haftasınorada kalırım ilk hafta özel bir yemek diyeti var mıbir de sürekli buz mu uyguladınız mı

Rica ederim. Ilk zamankar sulu ve yumuşak yemekler yedim. Ilk 1 ay benim ön iki dişim çok hassastı ondan dolayı sert birşeyler bir süre yiyemiyorsun.
Buz uygulaması ameliyattan çıkınca uygulanıyor. Buz maskesi takılıyor. Bende 3 4 saat durdu,başkada uygulama yapmadım.

eger bi burnun sirti alinmissa onune dokunnulmamissa revizyon a mi girer bide revizyon da fiyat standartmi yoksa burundaki isleme gore degisiyomu
?

Canim benim ameliyatimda ocak ayinda olacak insallah, seninki kacinda?

eger bi burnun sirti alinmissa onune dokunnulmamissa revizyon a mi girer bide revizyon da fiyat standartmi yoksa burundaki isleme gore degisiyomu
?

Merhaba Irina benim bildiğim buruna müdahale edildikten sonra ikinci bir işlem revizyon oluyor. revizyon fiyatları standart değil. Ilk buruna müdahale işlemine göre değişiyor diye biliyorum.

Hadi hayirlisi olsun, senin ilk ameliyatin degilmi?

Evet canım 14 yaşında burnum kırılmıştı da 27yaşındayım daha yeni karar verdim çok geç kalmışım maalesef keşke daha önceden olsaydım diyorum senin revizyondu galiba daha önce konuşmuştuk

Evet canim konusmustuk, bendeki de ayni durum cocuk yasta kirilan burun, ve gecirdigim iki ameliyat burnumu normal hale getirmek icin ama malesef ikiside basarisiz, ama senin icin belki beklemek daha hayirli, gec olsun güc olmasin, dogru doktorda dogru ameliyat, birazda sans oldumu insallah iyi olur

Evet bu açıdan bakıldığında doğru diyosun belki de emre beyi bulamycktm inş. Herkes gibi biz de memnun oluruz sonuçtan ki ben şekil düşünmyrm burnum eski haline gelsn istiyorum sağ taraftan darbe almıştm sağ kanat çökük soldan bakınca normal sağdan bakınca sağ tarafım yok gibi ay bilemyrm eski haline gelir mi senin nasıldı ameliyatların

Emre beye güvenebiliriz bence, benimde ilk ameliyatda kemik düzelmesi gerekirken doktor bey hic kemik birakmis, ikinci ameliyatimdada kaburga ve kulakdan kikirdak eklendi birde titan implant nefesi daha iyi alabilmem icin, simdi iste kortisonlu spreylerle yasiyorum yoksa burnumda nefes almam mümkün degil, birde sekli gün gectikce kötüye gidiyor, milletin burnu kücülür zamamla benimkisi ise büyüyor, implant yüzündende kalip gibi duruyor yüzümle uyumlu degil burnum

Neler yaşamışsın inşallah güzel olacak sonu çok zordur hem de iki ameliyat çok çok geçmiş olsun diyerek ocağı bekleyelim bir de ilk iki ameliyatın açık mıydı kesi izi kalıyor mu

Evet ikinci ameliyatimi birde dünyaca ünlü bir profesöre yaptirdim, 100 doktor tüm dünyadan benim ameliyatimi canli izledi, ozamanki düsüncem egitmek amacli oldugu icin daha bir özenir dedim ama yanilmisim, zaman kisitlamasi birde tam bana degilde göstermek istedigi ise konsantre olmasi benim bu duruma gelmemi sagladi, ama oldu birkere yapacak bisey yok..
Benim iki ameliyatimda acik teknik iki sefer ayni yerden actilar, son ameliyatimin üzerinden bir yil gecti ve hicbir iz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…