- Konu Sahibi EstetikEditor
-
kızlar artık sabredemiyorum,, ne kadar zor birşeymiş ameliyat oolma kararı alıp da beklemek zorunda kalmak:) henüz gidip emre beyle görüşmedim hiç ama ramazan sonrası hemen gitmeyi düşünüyorum,, artık daha fazla beklemek istemiyorum.. çok ilginç yaa daha hiç tanımadığım bir insan emre bey ama hayatımdaki çoğu insandan daha fazla güveniyorum
sel90 canm nasılsn gittinmi bugün Emre beyin yanına ,nasl geçti
canım gittim dün emre bey'in yanına.burun içini temizledi ve merhem gibi birşey sürdü.şişlik içinde çok iyi durumdasın.daha kötüleri de olabiliyor dedi.şimdi ilk haftalar böyle zor olacak ama sonrasında çok hızlı iyileşme göstericek çok hızlı bir biçimde inicek şişler dedi.sadece sabretmen lazım dedi =) ben aynaya baktığım zaman kendimden korkuyordum ama şimdi düşününce çok çok normal! o kadar kesiliyor biçiliyor bu şişlik az bile
benim ş,şler var ama ağrım çok canm ya gözlerm dişlerm burnm boğazm çok kötü, bende bugün gidicem, ağrım olmazsa şişler umurumda değl
arkadaşlar burnumdaki alçı daha alınmadı benim yarın alıncak.bu halde duş almam sorun olur mu?
arkadaşlar burnumdaki alçı daha alınmadı benim yarın alıncak.bu halde duş almam sorun olur mu?
benim ş,şler var ama ağrım çok canm ya gözlerm dişlerm burnm boğazm çok kötü, bende bugün gidicem, ağrım olmazsa şişler umurumda değl
altuncu gittin mi Emre beyin yanına nasılsın şuan ilaç kullanmazsan ağrın olur demişler kullandığın halde mi ağrın var
evt ağrım vard canm ben minoset yerine parol kullandm belki o nedenele ağrılarımı hissettim akıllı eczacı onu vermişti... bugün daha iyiyim sadece gözlerm sızlıyo ve burnm başm gripmişim gibi ağırlık var ama iyiyim. bende aslında çok şişlik olmdı sadece göz kapalarım mor far sürmüşsün gibi oldu ama güzel duruyo:9 ben çok su içiyirum ameliyattan beri ondan belkide ,ve arnıka kremide hep sürdm şişlerm problemsz. ama burnumun şeklini çok beğendm ben o nedenele çok mutluym..
gerçektn Emre bey, konusunda kimse tereddüt etmesn burun ameliyatı çok ciddi bir mesele güven çok önemli ben 4 doktor dolaştm ama Emre bey kadar profosyonel yaklaşan nadirdr
evt ağrım vard canm ben minoset yerine parol kullandm belki o nedenele ağrılarımı hissettim akıllı eczacı onu vermişti... bugün daha iyiyim sadece gözlerm sızlıyo ve burnm başm gripmişim gibi ağırlık var ama iyiyim. bende aslında çok şişlik olmdı sadece göz kapalarım mor far sürmüşsün gibi oldu ama güzel duruyo:9 ben çok su içiyirum ameliyattan beri ondan belkide ,ve arnıka kremide hep sürdm şişlerm problemsz. ama burnumun şeklini çok beğendm ben o nedenele çok mutluym..
gerçektn Emre bey, konusunda kimse tereddüt etmesn burun ameliyatı çok ciddi bir mesele güven çok önemli ben 4 doktor dolaştm ama Emre bey kadar profosyonel yaklaşan nadirdr
Ben ameliyatın ertesi gunü banyo yaptım :)) ılık su ve burnuma sampuan değmeyecek sekilde akrobatik bir banyo deneyimiydi :))) gerçi ben ameliyattan 1 hafta sonra grip oldum tam geçiyor derken 10 gün sonra daha ağır bir sekilde grip oldummurphy kanunları benim için yazılmış da... Neyse çok şükür bisey olmadı buruncegizime :))
alcili ve tikali burunla zor olmadi mi grip olmak
merhaba arkadaşlar bugun alçı ve tamponlar alındı.şekil olarak çok beğendim ben.alçılar çıktığında çok rahat nefes aldım.ancak emre bey'in yanından ayrılınca evde çok rahat nefes alamadım.yani hala burnumdan çok az az akıntı geliyor peçeteyle siliyorum sürekli.ancak ağzımı kapatıp burnumdan nefes aldığımda tıkalı gibi hala! halbuki emre bey alçıyı çıkardığında rahat nefes alabilmiştim.
birde ameliyattan sonra verilen bir kutu antibiyotik bitti.şimdi sadece minoset mi kullanmam lazım.ağrım yok ama yine de biraz sızlıyor.minoset ve spreyi kullanmaya devam edecek miyim acaba?
dr ler adına da haksız rekabet burdan doktoruna karar verıp ameliyat olan o kadar cok insan var ki bunlardan bırıde benım dr secımı cok zor bı surec ınsanın kafasındakı kuskular bu surecı daha da zorlastırıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?