emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Canım Emre bey kemik eğriliğimi düzeltti benim rahatım su an...

pox yazılanları takip ediyorum uzun zamandır Ben de Emre Beye ameliyat olmayı düşünüyorum ravdevu aldım.Burnum kemerli onu düzelttirmek istiyorum ama ucunu da toparlmak gerekecek sanırım.Rica etsem beni ekleyebilir misin resimlerini görmem için?

Bana o bahsettigin seyler yapıldı bakabilirsin tabiki aster

arkadaşlar dün ameliyat oldum.bu sabah taburcu oldum.yüzüm üst dudağım falan şişti.damağim çok acıyor.birde şu okyanus suyu spreyi sıkarken çok zorluk çekiyorum.

birde göğüs kafesim çok ağrıyor sizde de oldumu böyle sorunlar.hiç kolay değilmiş ya!

Çok geçimş olsun canım.Dr arayıp bi sorsana gögüs kafesim ağrıyor diye.

arkadaslar cumartesi günü amelıyat oldum amelıyatım 4.5 saat sürmüş
pozisyondan dolayı amelıyattan sonra ayaklarım ve başımın arkası uyusmustu ve hssetmıyodum daha yenı yenı gelıyor ayaklarım kendıne
çok kanamam olmadı fakat başımçok ağrıdı emre bey silikonlardan dolayı olabıleceğini söyledi...
bir burnum dığrine göre daha tıkalı deniz suyunu sıkarken bıtarafa daha çok zorlanıyorum.. 2.gün şişlikler ve morluklar tavan yaptı emre bey 1 aydır byle şişen bır hastam olmadı dedı kendımmı tanıyamadım depresyona girdim mimiksiz mimiksiz ağladım :) suanda da aslnda depresyondan cıktığım soylenemez insan kendını cok kotu hssedıyor hıc geçmiycekmiş gbi gelıyor çok zor ben ne yaptım kendıme oluyor ınsan! dün doktora gttım burnumdakı pıhtılaşmıs kanları temızledı çok hafif bir acı hssettım tamponlar alınırken acı oluyor mu?
burnumun seklı suan pek bellı olmuyor zatenbyle bı durumda ınsanın dusundğu en son sey oluyr şekil yanı benım oyle oldu
allah herkese kolaylık versın ne dıyım gercekten cok zormuş...

Zey, çok geçmiş olsun canım yaa. sabır sabır başka türlü olmuyor. Tüm sıkıntılarına değecek sonuç bence. Moralini bunları düşünerek yüksek tut lütfen.

Çok geçimş olsun canım.Dr arayıp bi sorsana gögüs kafesim ağrıyor diye.

perşembe gidicem yanına sorucam hepsini!

canım bende kendimi tanıyamıyorum yanaklarım dudaklarım acayip şişti ama hastanedekiler az şişti dediler.hiç kolay değilmiş.uyuyamıyorum bile doğru düzgün.nasıl atlattınız bu durumu?

Zey, çok geçmiş olsun canım yaa. sabır sabır başka türlü olmuyor. Tüm sıkıntılarına değecek sonuç bence. Moralini bunları düşünerek yüksek tut lütfen.

canım cok teşekkür ederim aynaya baktığımda moralım cok bozuluyor dikişler acıtıyor bıraz burnumu yuzumun şekli değişti artık tek tesellim güzel bı burnum olsun dıyorum yasadıklarıma değsin çünkü dayanılır gbi değil banyoda yapamıyorum tabı smdı ıcım bunalıyor yaaaaaa

geçmiş olsun cnm ameliyat sonrası genelde böyle oluyor ne yaptım ben değermiydi falan.. ama sonradan iyiki yaptırmışım deniliyor inan bana :) benim başım bir hafta ağrımıştı..tampon çıkınca rahatlıycaksın..spreyi düzenli kullan bir tarafın kurumuştur belki o yüzden..ağlamamaya çalış daha çok tıkanırsın çünkü :) beni ziyarete gelenlerin yüz ifadelerini görünce ağlama tutuyordu beni durdur durdurabilirsen :) tampondan hiç korkma anlamıycaksın bile..o kurumuş kanlar temizlendiğinde bile daha çok acımıştı...

valla bılmıyorum canım yaa umarım atlatırız sana da cok geçmiş olsun umarım cabuk geçer sabır dılıyorum sana da çok zor olduğunu bılıyorum cnku aynı seyı aynı anda ysıyoruz
benımde amelıyattan 1 gn sonra gozlerım kapandı etrafı bıle goremedım şişten

çok teşekkür ederim şuan alçı dikişler fln herşey duruyor perşembe gunu alacakmıs emre bey hepsini sen ne kadar sürede düzeldin?morluklar ve şişlikler anlamında bır de burnum kaşınıyo bazen deli oluyorum pişman oldum valla geçsiin bir an önce noluuurrrr

benim morluğum hiç olmadı, ilk hafta yüzüm top gibiydi.. 1,5 ay olacak şuan hala şişliğimin olduğunu söyledi emre bey.. o kaşıntı bendede var hala, sinir bozucu ama sabret bir kaç gün sonra rahatlıycaksın...

zeyzey geçmiş olsun.Ben uzun zamandır konuyu takip ediyorum tam cesaretimi topladım derken senin yazdıklarınla tekrar korkmaya başladım.Emre bey ameliyatını nerede yapıyor kadıköyde mi.Bi de benim kontrollere gidip gelmem zor olucak çünkü avrupa yakasından gidip gelmek durumunda olucam.

korkma canim ya.neticede anestezi alacaksin yuzunun ortasinda bi islem yapilacak.gecen hafta cuma gunu 5 dklik bi islem icin 15 dk anestezi altinda kaldim ve carpintilarim vs bugun gecti(gerci ben kan kaybettim).cok normal.

canım ben küçükçekmeceden gidip geldim.yani insanlar almanyadan geliyorlar.yolu düşünme o yüzden.

bu arada burun ucu çok sertleşti.hani şu dikişlerin olduğu yerler.badem yağı ve sprey kullanıyorum.ama çok fark etmiyor. =( fotoğraflarımı koyarım birazdan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…