- Konu Sahibi EstetikEditor
-
benim morluğum hiç olmadı, ilk hafta yüzüm top gibiydi.. 1,5 ay olacak şuan hala şişliğimin olduğunu söyledi emre bey.. o kaşıntı bendede var hala, sinir bozucu ama sabret bir kaç gün sonra rahatlıycaksın...
korkma canim ya.neticede anestezi alacaksin yuzunun ortasinda bi islem yapilacak.gecen hafta cuma gunu 5 dklik bi islem icin 15 dk anestezi altinda kaldim ve carpintilarim vs bugun gecti(gerci ben kan kaybettim).cok normal.
canım ben küçükçekmeceden gidip geldim.yani insanlar almanyadan geliyorlar.yolu düşünme o yüzden.
bu arada burun ucu çok sertleşti.hani şu dikişlerin olduğu yerler.badem yağı ve sprey kullanıyorum.ama çok fark etmiyor. =( fotoğraflarımı koyarım birazdan..
canım ben küçükçekmeceden gidip geldim.yani insanlar almanyadan geliyorlar.yolu düşünme o yüzden.
bu arada burun ucu çok sertleşti.hani şu dikişlerin olduğu yerler.badem yağı ve sprey kullanıyorum.ama çok fark etmiyor. =( fotoğraflarımı koyarım birazdan..
arkadaşlar dün ameliyat oldum.bu sabah taburcu oldum.yüzüm üst dudağım falan şişti.damağim çok acıyor.birde şu okyanus suyu spreyi sıkarken çok zorluk çekiyorum.
birde göğüs kafesim çok ağrıyor sizde de oldumu böyle sorunlar.hiç kolay değilmiş ya!
seln canm nasln bugün şişlerin hastanede gördüğümden dahada mı arttı senin , bende saat 2 gibi çıktım bugün hastaneden ve şişlerm var ama burnum çok sızlıyo artı boğazım çok ağrıyo gece uyuyamadım sırt üstü yatamıyorum ben o nedenle .. çok zormuş bu iş gece aynaya bakıp çok kızdım kendime ne gereği vardı bu acıya sıkıntıya diye,, şu günler bi çabuk geçse
ya bu arada bu badem yağını nasl kullanıyosun ben yapamıyorum doktor içine dokru sür dedi ama ben yanlş yaparm diye korkuyorum
sel90 peki şimdi nasılsın gece uyuyamıyorum demiştin nefes mi alamıyorsun ben de bi de tıkanıklık var onun giderilmesi lazım biçok işlem yapılacak anlayacağın ve bunlar için sadece 15 günüm var akabinde memlekete dönmem lazım.Kontrollere de gelemicem işimden dolayı sence bu riski almalı mıyım
sel90 beni arkadaş olarak ekler misin resimlerini merak ediyorum
Geçmiş olsun.Bilmiyorum zeyzey gözümü korkuttu birazhaklısın anestesi ve ya ameliyat kolay değil elbette ama ben bi de şehir dışından geliyorum misafir olarak kalıcam kontrollere gidiş geliş büyüyo gözümde
off sorma sırüstü uyuyamıyorum ben.alışmışım yüzümü yastığa gömmeye =) bende aynen senin gibi bu kadar gerek var mıydı? değer miydi bu acıyı çekmeye dedim..içimden manyak mısın sen ne işlere kalkıştın dedim.ama bir yandan da çok istediğimi biliyorum.napalım çekicez.bu bir süreç zaten!
badem yağına gelince eczaneden damlalık aldım damlalıkla damlatıyorum burun deliklerimin içine ama yine kan kuruyor içinde tam açılmıyor.ağrı kesici falan alıyorum ama burun ucu ve sırtı bazen acayip sızlıyor.yarın emre bey'in yanına gidicem ona sorucam tüm hepsini!
arkadaşım bence önemli olan ameliyat sonrası bir ay.yani ilk kontroller çok önemli.sen yine bunlara emre bey'e bir danış derim.
ekledim canım seni bakabilirsin fotolarıma..korkma ama hiç güzel fotolar değil!
ve ameliyat oldugunuz hastaneye ayrica para veriyor musunuz yoksa 5500un icinde mi oda
herşey biz insanlar için canım yeterki iste.Hangi sehirdesin ?
resimlerine baktım canım bence hıcde korkulacak gibi degil.normal iste o kadar olacak elbette.emmeeeee bişi diyimmi sene bence yüzün çok duru guzelmıs.burnunun son halı ıle cok cok daha guzel olaacaksın.bandajlarının cıkmasını dort gozle beklıyorum
Ben vandan gelicem 15 gün kalıp dönmem gerekvazgeçsem daha iyi olacak saınırım zor gibi duruyor o kadar zamanda amelyat olup sonrasında kontrollere gelememek anca 3 ay sonra gelebilirim
zeyzey geçmiş olsun.Ben uzun zamandır konuyu takip ediyorum tam cesaretimi topladım derken senin yazdıklarınla tekrar korkmaya başladım.Emre bey ameliyatını nerede yapıyor kadıköyde mi.Bi de benim kontrollere gidip gelmem zor olucak çünkü avrupa yakasından gidip gelmek durumunda olucam.
off sorma sırüstü uyuyamıyorum ben.alışmışım yüzümü yastığa gömmeye =) bende aynen senin gibi bu kadar gerek var mıydı? değer miydi bu acıyı çekmeye dedim..içimden manyak mısın sen ne işlere kalkıştın dedim.ama bir yandan da çok istediğimi biliyorum.napalım çekicez.bu bir süreç zaten!
badem yağına gelince eczaneden damlalık aldım damlalıkla damlatıyorum burun deliklerimin içine ama yine kan kuruyor içinde tam açılmıyor.ağrı kesici falan alıyorum ama burun ucu ve sırtı bazen acayip sızlıyor.yarın emre bey'in yanına gidicem ona sorucam tüm hepsini!
arkadaşım bence önemli olan ameliyat sonrası bir ay.yani ilk kontroller çok önemli.sen yine bunlara emre bey'e bir danış derim.
ekledim canım seni bakabilirsin fotolarıma..korkma ama hiç güzel fotolar değil!
herşey biz insanlar için canım yeterki iste.Hangi sehirdesin ?
resimlerine baktım canım bence hıcde korkulacak gibi degil.normal iste o kadar olacak elbette.emmeeeee bişi diyimmi sene bence yüzün çok duru guzelmıs.burnunun son halı ıle cok cok daha guzel olaacaksın.bandajlarının cıkmasını dort gozle beklıyorum
wuuuu acayip moralim düzeldi bak şimdibende bir tek burnumdan rahatsız oluyordum.çevremde öyle der =) çok çok çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?