emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Nefertiti, benim arkadaslık teklifimi kabul eder misin ? Resimlerine bakmak istiyorum

korkma canim ya.neticede anestezi alacaksin yuzunun ortasinda bi islem yapilacak.gecen hafta cuma gunu 5 dklik bi islem icin 15 dk anestezi altinda kaldim ve carpintilarim vs bugun gecti(gerci ben kan kaybettim).cok normal.

Geçmiş olsun.Bilmiyorum zeyzey gözümü korkuttu biraz haklısın anestesi ve ya ameliyat kolay değil elbette ama ben bi de şehir dışından geliyorum misafir olarak kalıcam kontrollere gidiş geliş büyüyo gözümde

sel90 beni arkadaş olarak ekler misin resimlerini merak ediyorum

sel90 peki şimdi nasılsın gece uyuyamıyorum demiştin nefes mi alamıyorsun ben de bi de tıkanıklık var onun giderilmesi lazım biçok işlem yapılacak anlayacağın ve bunlar için sadece 15 günüm var akabinde memlekete dönmem lazım.Kontrollere de gelemicem işimden dolayı sence bu riski almalı mıyım

seln canm nasln bugün şişlerin hastanede gördüğümden dahada mı arttı senin , bende saat 2 gibi çıktım bugün hastaneden ve şişlerm var ama burnum çok sızlıyo artı boğazım çok ağrıyo gece uyuyamadım sırt üstü yatamıyorum ben o nedenle .. çok zormuş bu iş gece aynaya bakıp çok kızdım kendime ne gereği vardı bu acıya sıkıntıya diye,, şu günler bi çabuk geçse
ya bu arada bu badem yağını nasl kullanıyosun ben yapamıyorum doktor içine dokru sür dedi ama ben yanlş yaparm diye korkuyorum

off sorma sırüstü uyuyamıyorum ben.alışmışım yüzümü yastığa gömmeye =) bende aynen senin gibi bu kadar gerek var mıydı? değer miydi bu acıyı çekmeye dedim..içimden manyak mısın sen ne işlere kalkıştın dedim.ama bir yandan da çok istediğimi biliyorum.napalım çekicez.bu bir süreç zaten!
badem yağına gelince eczaneden damlalık aldım damlalıkla damlatıyorum burun deliklerimin içine ama yine kan kuruyor içinde tam açılmıyor.ağrı kesici falan alıyorum ama burun ucu ve sırtı bazen acayip sızlıyor.yarın emre bey'in yanına gidicem ona sorucam tüm hepsini!

arkadaşım bence önemli olan ameliyat sonrası bir ay.yani ilk kontroller çok önemli.sen yine bunlara emre bey'e bir danış derim.

sel90 beni arkadaş olarak ekler misin resimlerini merak ediyorum

ekledim canım seni bakabilirsin fotolarıma..korkma ama hiç güzel fotolar değil!

herşey biz insanlar için canım yeterki iste.Hangi sehirdesin ?

resimlerine baktım canım bence hıcde korkulacak gibi degil.normal iste o kadar olacak elbette.emmeeeee bişi diyimmi sene bence yüzün çok duru guzelmıs.burnunun son halı ıle cok cok daha guzel olaacaksın.bandajlarının cıkmasını dort gozle beklıyorum

kizlarr ben lise son siniftayim ve lise bittikten sonra yapmayi dusunuyorum ama sinavlardan sonra olcak ve unv baslamadan sisligin morlugun gecmesini istiyorum yani 20 gunde falan gecer mi

Ben vandan gelicem 15 gün kalıp dönmem gerek vazgeçsem daha iyi olacak saınırım zor gibi duruyor o kadar zamanda amelyat olup sonrasında kontrollere gelememek anca 3 ay sonra gelebilirim

Ben vandan gelicem 15 gün kalıp dönmem gerek vazgeçsem daha iyi olacak saınırım zor gibi duruyor o kadar zamanda amelyat olup sonrasında kontrollere gelememek anca 3 ay sonra gelebilirim

aa neden vazgeçiyorsun.konuş Emre Bey ile o bi olurunu söyler sana.başka bi dr da kontrole gidebilirsin Van da.

herkese merhaba, perşembe günü ameliyat oldum, dün tamponlarım çıktı, ameliyat olan arkadaşların yazdıklarını okuyunca ben çok şanslıyım diye düşünmeye başladım çünkü ameliyattan 1 saat sonra aynaya baktığımda o koca burnumun artık olmadığını gördüğüm andan beri çok mutluyum (ki hala çok fazla ödem var) ve yaşadığım şeyler böyle bir operasyona göre hafif bile geliyor bana, düşünün burun açıldı kesildi, biçildi, kırıldı vs. en ufak bir darbede şişen ve moraran bir yapı böyle bir operasyondan sonra olanların çok normal olduğunu düşünüyorum. evet ilk iki gün biraz sıkıntılı geçiyor şişlikler son noktaya geliyor, burun tam açık değil, uyku çok mışıl mışıl olmuyor ama birde şöyle düşünün eskiden o tamponlar sargı beziydi ve nefes alma olayı sıfırdı, ben küçükte olsa burnumdan nefes alabilmeme çok memnun olmuştum açıkçası, uykuya gelince tamponlar çıkınca daha rahat uyuyabiliyorsunuz, yani böyle bir operasyondan sonra deliksiz uyku beklemek biraz hayal olmaz mı? ama dediğim gibi tamponlar çıkınca oda kolaylaşıyor.
Çok uzattım sabah sabah ama ameliyat olacak olan arkadaşlar öncelikle mutlu olmak için bu işe kalkışıyorsunuz o zaman sonucu düşünüp mutlu olun, tabiki bazı sıkıntılar yaşanacak ama emin olun sonucuna değmeyecek bir sıkıntı değil. Güzel şeylere ulaşmak içi herzaman birşeylere katlanmak gerekmiyor mu hayatta?

canım bunlar amelıyattan sonra olası seyler ama kıme olsan nerde olsan burun amelıyatını bunlar yasanıyor bırde benım 5 saat sürdü yuzunun ortasında bır organ yanı ve kolay bsy değil ben emre beyı kesınlıkle öneriyorum sen korkma konusmalarımdan sabır gerektıren bır surec sadece:)

gördüğüm kadarıyla herkes belırlı bı zaman kapılıyor bu tıp pişmanlık duygularınaa:)
bence pişman olmayalım hepımız ıyılesıcez netıcede benımdebünyem bıraz zayıf galıba:)

wuuuu acayip moralim düzeldi bak şimdi bende bir tek burnumdan rahatsız oluyordum.çevremde öyle der =) çok çok çok teşekkürler

sevgili eso herkesi toplaman iyi oldu başta eso ve emre ilhan beye burun ameliyatı olanlar beni arkadaş olarak eklerseniz çok sevinirim bu ameliyatı olmak ıstıyorum ama bazı sorularım var sitede yeniyim msj atamıyorum kimseye beni eklerseniz çok sevinirim

kızlar artık sabredemiyorum,, ne kadar zor birşeymiş ameliyat oolma kararı alıp da beklemek zorunda kalmak:) henüz gidip emre beyle görüşmedim hiç ama ramazan sonrası hemen gitmeyi düşünüyorum,, artık daha fazla beklemek istemiyorum.. çok ilginç yaa daha hiç tanımadığım bir insan emre bey ama hayatımdaki çoğu insandan daha fazla güveniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…